Seborrhea: Onko se vain oire?

kirjoittanut Michelle Knowles
29. lokakuuta 2018
Meillä kaikilla on viikoittaiset asiakkaamme; Ne, joilla on “erityisiä” ihoeläimiä, jotka tulevat pussiin “erityisiä” tuotteita, jotka pitävät haisevia, hiutaleita ja öljyisiä eläimiä siedettävinä. Lukuisat näistä eläimistä, jotka näen ensimmäistä kertaa, ovat olleet samassa rutiinissa kuukausien ajan ja joissakin tapauksissa jopa vuosia, mutta eivät koskaan näytä paranevan.

Omistajan diagnoosi on Seborrhea. Tämä on yleinen termi monimutkaiselle häiriölle. Seborrhea -tyyppejä on kahta tyyppiä: primaarinen, joka on melko harvinainen ja on muoto, jonka katsotaan olevan peritty, ja sitten on toissijainen seborrea, joka on yleisin muoto ja on tyypillisesti oire taustalla olevalle infektiolle.

Monet asiat voivat aiheuttaa tämän seborreaisen oireen, ja kun se tapahtuu, se on tyypillisesti oire jotain syvemmälle, joka on aiheuttanut keholle, ja tästä syystä iho muuttuu epätasapainoiseksi. Toissijaista seborreaa on kahta muotoa: märkä tai oleosa ja kuiva tai sicca. Tätä tilaa voidaan diagnosoida, mukaan lukien verityöt, ihosytologia ja ihon romut, ihoviljelmät, jotka voivat kaventaa bakteeria tai sieniä, ihobiopsiaa ja hormonitestejä.

Tyypillisesti ajateltiin, että talirauhaset tekivät yksinkertaisesti ylimääräisen öljyn ja rasvaisesta ihosta tuli loistava paikka bakteerien ja sienten kasvuun. Mutta on havaittu, että peruskerros tekee liian lukuisia ihosoluja liian nopeasti, joilla ei ole ollut aikaa kuivua ja iho kyllästyy rankkioöljyihin, jotka ovat istuneet ihon sisällä liian kauan. Kaikkia lemmikkieläimiä, jotka osoittavat epänormaalia öljyä tai ihon tuotantoa, tulisi suositella eläinlääkärin näkemään. On erittäin välttämätöntä, että testataan epätasapainon luonteen selvittämiseksi, jotta ajankohtaiset hoidot voivat olla sopusoinnussa, mikäli on määrätty sisätautien kanssa, mikä on määrätty.

Ihoterapia näissä meneillään olevissa tapauksissa on erittäin hyödyllistä. Se voi vähentää hajua, auttaa tasapainottamaan öljyn ja ihosolujen tuotantoa ja antaa paremmat mahdollisuudet elämänlaadulle lemmikkieläimille ja sen omistajalle. Tutkimukset osoittavat, että tämän tyyppiset nahat hyötyvät kylpyä kaksi kertaa viikossa. Koska terapeuttisten kylpyammeiden tavoitteena on normalisoida iho, tämä taajuus on ihannetapauksessa lyhyt aikaväli ja aika voidaan pidentää ihon reagointia.
Mainokset

Derm -hoidon menetelmä on seuraava:

Märkä lemmikki ja levitä öljy- ja hoitoaineseos vanhan öljyn ja kovettuneen ihon pehmentämiseksi. Anna istua 5-10 minuuttia ja huuhtele. Mineraalihoitoaineet ja öljyt, kuten oliivi, avokado, emu, argaani, kamllia ja macadamia, ovat hyviä valintoja, koska ne eivät ole tai matalaa komedogeenisiä öljyjä, jotka ovat öljyjä, jotka voivat tukkia huokoset.

Tämä on puhdistusvaihe. Käytä puhdistusainetta, jolla on aktiivisia ainesosia, kuten rikki, salisyylihappo, rasvahapot ja mahdollisesti bentsoyyliperoksidi. Nämä ainesosat auttavat hajottamaan kuolleet ihosolut ja kovettuneet öljyt, jotka tarttuvat ihon pintaan. Anna istua 5-10 minuuttia, huuhtele sitten hyvin. Tämä on ihanteellinen askel otsonikäsittelyjen sisällyttämiseksi veteen. Aktiivinen happi yhdistämällä happiatomeja yhdessä kolmen nippuina on yksi bakteerien, sienten ja virusinfektioiden tehokkaimmista hoidoista, ja otsonin sivutuote on puhdasta happea. Verkossa on olemassa erilaisia ​​tehokkaita ja edullisia malleja, ja se voi todella antaa sinulle reunan auttaa eläimiä ihoongelmissa.

Yksi tärkeimmistä vaiheista on varmistaa, että vaihdat pesemäsi öljyt, jotta iho ei aloita ylivoimaisesti enemmän öljyä ostamaan ihon suojaamiseksi. Mineraalihoitoaineet, joissa on öljy -lisäaineita, tulisi käyttää joka kerta, kun lemmikki pestään puhdistusaineella. Fulvic -mineraalit ovat hyvä tapa laittaa bio -saatavilla olevat mineraalit takaisin ihoon. Tämän seoksen pitäisi myös antaa istua 5-10 minuuttia ennen huuhtelua ja viimeistelyä tavalliseen tapaan.

Tulosten näkemiseen tarvittava aika tulisi olla 2-4 viikkoa. Ihon pitäisi näyttää ja haistaa paremmin, kuorien ja/tai hiutaleiden tulisi olla vähemmän näkyviä ja ihon itsessään pitäisi olla vaaleanpunainen ja terveellinen hiusten alla. Tämä on ihanteellinen aika nähdä, vastaako lemmikki edelleen pidentämällä hitaasti hoitojen välistä aikaa.

Toivottavasti tämä auttaa poistamaan osan mysteeristä pois tilasta, josta kuulemme paljon, mutta olemme turhautuneita todellisten ratkaisujen puutteesta. Tämä menetelmä ei ole ainoa, mutta se on osoittautunut tehokkaaksi suurelle osalle eläimiä, joiden kanssa olen työskennellyt. Mikään ei ole paljon hämmentävämpää kuin se, että se ei pysty auttamaan tarvitsevaa ihoa. Jos huomaat tekevän samaa asiaa ilman tuloksia, hyvä valinta olisi kokeilla jotain erilaista!

Kaikki yhteensä

57

Osakkeet

56

0 –

1

0 –

0 –

Mainokset

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *