Puppy TV -koulutuksessa – EP6 – Los Caballeros -tennis sekä pentukoulutus

Tämä julkaisu voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita liiketoiminnasta, joka on huomattava tässä viestissä.
On kulunut vähän aikaa, mutta menetelmä takaisin vuoden 2010 loppua kohti joukko yhdysvaltalaisia ​​koiranpentuja tarkisti Los Caballeros Charity -tenniskilpailun avustamaan ymmärtämistä Guide Dogs of America -koirista ja myös kerännyt muutamia lahjoituksia kilpailun osallistujilta.
Se oli erinomainen kokemus koiranpentuillemme, koska heillä oli mahdollisuus työskennellä tyydyttämisessä ja tervehdyksissä, nauttia erinomaisista tennisotteluista, samoin kuin nähdä joitain tuntemattomia paikkoja, kuten sisäkoripallokentät, painohuoneet, avoimet portaat sekä tarkistaminen ja tarkistaminen Kansi.
Jakso 6 – Los Caballeros -tennis sekä koiranpentuharjoittelu
Tässä on tämän viikon jakso pentu -televisiossa. Jos haluat sponsoroida jaksoa, katso koiranpentua TV -koulutuksen sponsorointisivulla.

Los Caballeros -tennis sekä koiranpentujen transkriptio
Tässä on tämän viikon transkriptio. Toivon että nautit!
Tänään olemme täällä Los Caballeros Racquetissa ja Sports Clubissa. Olemme täällä Kalkutta hyväntekeväisyystennisturnauksessa. Tämä on Dublin… Olen Colby, tervetuloa nykyiseen Puppy -jaksoon TV -koulutuksessa.
(Otsikot rulla): Puppy TV: ssä, pääosissa Dublin. Linus Aussie -sekoituspelastuksella. Samoin ihminen. samoin kuin Stetson Ammatti muuttunut opaskoira. Jakso 6 – Los Caballeros -tennis sekä koiranpentu.

Joka vuosi pelaan hyväntekeväisyystenniskilpailussa Los Caballeros Racquetissa sekä Sports Clubissa sekä vuosittain kilpailun järjestäjät lahjoittavat Goge of America -koiria. Kilpailu antaa minulle myös mahdollisuuden esitellä opas lemmikkikoiran pentuja uuteen ilmapiiriin, jota he eivät näe päivittäin. Aikaisemmin toin Stetsonin, Derbyn, Palmerin, samoin kuin tänä vuonna Dublinin!
Tänä vuonna määrittelemme pienen osaston Guide Dogs of America -koirille, vain minun ja Dublinin sijasta useita koiranpentuja, samoin kuin heidän oppaansa lemmikkikoiran koiranpentu pysäyttivät sekä avustetut GDA: n ymmärtämisen.
Avoa portaiden käveleminen voi olla erittäin kovaa joillekin koiranpentuille ja portaiden rakenne ovat melko erilaisia ​​kuin mitä koiranpennut yleensä kohtaavat. Dublin teki erinomaisen tehtävän kävellessään portaita ylös tenniskenttään tarkistamalla kannen pysyen kanssani joka askeleella.
Tennisin katseleminen tarkistuskannasta ei ole vain erinomainen näkymä ihmisille, mutta myös koirille. Dublin nauttii nauttia otteluista samoin kuin hän ei vaikuttanut häiritsevältä tennispalloille, mikä on tärkeä ei-ei-ei-ei opas lemmikkikoiran koiranpentuja koulutuksessa.
Nauttuaan vähän tennistä kannelta, menimme takaisin alakertaan joillekin tuomioistuimen istuimille. Varmistin Dublinin uuden, että hänen piti olla rauhallinen pisteiden aikana.

Los Caballerosilla on olympiakokoinen uima -allas sekä iso meluisa poreallas, jolla on vesiputous, jota kävelimme useita kertoja. Katsoimme myös sisätilojen mailapallohenkilöitä, mutta kukaan ei tuolloin pelannut.
Los Caballeros on jättimäinen urheilukylä, joka sisältää myös muutamia erilaisia ​​painotiloja, mukaan lukien tämä juoksumattojen ja painon koneiden kanssa.
Jos olet ollut samoin kuin koripallokentän sisällä, ymmärrät, että näyttää samoin kuin hajut ovat paljon erilaisia ​​kuin ne ovat ulkona. Los Cabilla on kaksi täysikokoista sisätuomioistuinta. Olimme istumassa vähän aikaa, joten Dublin saattaa nauttia jotkut koripalloilijat ampuvat vanteita.
Los Cabin automaattiset ovet ovat hiukan erilaisia ​​kuin ne ovat ruokakaupassa. Nauti, kun Dublin tekee erinomaisen tehtävän odottaa ja ei vedä minua kynnysarvolla.
Päivän lopussa Dublinia käytettiin samoin kuin niin. Hän otti torkut GDA -pöydän alla, että myös menestyimme melko hyvin lahjoituspurkimme kanssa.

Kiitos, että liittyit meihin viimeisimmästä pennun jaksosta TV -koulutuksessa. Jos sinulla on minkäänlaisia ​​huolenaiheita, jätä meille kommentti alla olevaan kommenttiosaan eikä muista kirjautua YouTube -kanavaamme. Kiitos vielä kerran ja näemme sinut seuraavan kerran!
Tilaa, kiitos
Erityinen kiitos Carri Baarille sekä Los Caballeros Racquettille sekä Sports Clubille tämän jakson sponsoroinnista
Jos haluat sponsoroida jakson Puppy -TV -koulutuksessa, katso Puppyintraining.com
Pennun koulutus sekä Los Caballeros Charity Tennis Final Ajatukset
Tämä oli erinomainen matka Dublinille. Hänellä oli mahdollisuus nähdä paljon erilaisia ​​asioita, joita koiranpennut eivät yleensä näe päivittäin. Kuntokeskuksessa oli joitain kovia ääniä, samoin kuin väkijoukot kiittivät tennispelaajille ajoittain, mutta yleinen se ei ollut niin stressaavaa monille pentuille. Ihannetapauksessa meillä on mahdollisuus nähdä Los Caballeros Charity Calcutta jälleen ensi vuonna.

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras PUnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *