Trap King Sterling Davis: Kissojen avustaminen sekä stereotypioiden

auttaminen. Olen erittäin tyytyväinen Sterling Davis, ansa -kuninkaan, Catcamp NYC: ssä toukokuussa, samoin kuin hämmästynyt hänen innostumisestaan ​​kissoihin että kissoihin tuottaa muutoksia maailmassa. Sterling on yksi aitoimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut, ja olen innoissani esitellä tämän monipuolisen kissan pelastajan tänään.

Sterlingin tavoitteena on muokata stereotypioita, jotka eivät ole vain kissan pelastamassa kaveria, mutta myös silittää tilaa mustien kaupunginosien välisessä viestinnässä sekä eläinten pelastamisessa sekä alueellisissa turvakoteissa. Hyödyntämällä TNR: ää (ansa-neuter-paluu), ainoa inhimillinen vaihtoehto eutanasiaan, joka käsittelee kulkevia ja luonnonvaraisia ​​kissan väestökysymyksiä, hän ei vain auta kissoja kotikaupungissaan Atlantassa, GA, vaikka hän lisää ymmärrystä Nämä olennaiset ongelmat tiedottamalla hänen verkkosivustonsa, sosiaalisen verkoston kanavat ja henkilökohtaiset esiintymiset. Entinen muusikko, jonka elämä vei erilaisen etenemissuunnan, kun hän on ottanut lyhytaikaisen tehtävän eläinsuojelussa, tämä karismaattinen ja välittävä kaveri on luonnon voima.

Halusin löytää paljon enemmän kaverista ja hänen tehtävästään, samoin kuin olen iloinen voidessani tuoda sinulle haastattelun noudattamisen.

Tavoitteesi näyttää olevan kaksinkertainen: auttaa kissoja TNR: llä, samoin kuin räjäyttää paljon stereotypioita kaverin ympärillä kissan pelastamisessa, erityisesti musta kaveri kissan pelastamisessa. Kuinka nämä kaksi kappaletta sekoittuivat sinulle? Oliko tietty hetki, jolloin sanoit “tämän haluan tehdä?”

Olen aina nähnyt itseni joku, joka olisi verkossa palvelun elämää ja/tai auttanut muita … ..Be äänettömälle tietyllä tavalla. Uskon, että mentaliteetti sai minut olemaan kasvissyöjä nuorena ja kotitaloudessani ensimmäinen henkilö menemään armeijaan. Läheiset ihmiset ovat aina ajatelleet erilaisia ​​tai eksentrisiä; Halusin aina näyttää ihmisille, että erilaiset ja eksentriset eivät ole huonoja asioita. Vain koska en ollut muodossa stereotypioissa tai minulla oli erilainen näkemys asioista, ei tehnyt minusta väärin tai pahaa. Kuten eläimille, kasvissyöjäksi, kynnet maalaamiseksi mustaksi tai kissan saaminen ei tehnyt minusta vähemmän viileää tai vähemmän kaveria, samoin kuin halusin näyttää ihmisille.

Kun aloin työskennellä turvakodissa, näin menetelmän, jonka voin rikkoa stereotypioita, auttaa naapuruston eläimiä avuksi ihmisiä suurella tavalla. Ymmärsin, kun päätin olla palata takaisin matkalle tehdäkseen musiikkia ja pysymään sen sijaan turvakodissa ja työskentelemään kissojen kanssa, että en ollut rahan tai asioita, samoin kuin vielä enemmän kuin enemmän kuin enemmän kuin enemmän kuin enemmän Ymmärsin, mitä halusin lopettaa elämäni. Kuten viihdettä, kissoja, samoin kuin auttavat ihmisiä, jotka kaikki tulivat täyteen ympyrään.

Kuinka tulit ensin työskentelemään kissojen kanssa?

Minulla oli aina kissoja eläiminä ja pidin heistä, mutta työskentelimme heidän kanssaan turvakoti -ilmapiirissä, joka alkoi musiikkimatkojen välillä. Etsin lyhytaikaista tehtävää pysyäkseen kiireisinä ja ansaitakseen vähän lisärahaa ja näin Craigslist-mainoksen kissojen avuksi. Tuona aikana minulla oli kissan nimeltä Rick James ja pitivät eläimet, mutta ei kuitenkaan koskaan ollut ymmärretty työskentelystä turvakodissa tai mikä TNR/Community kissan hoito oli. Aloitin Lifeline Eläintyöhön löytämisen sekä paljon paremmaksi kissojen kanssa. Minut ylennettiin pian kauhistuttamisesta naapuruston Outreach/TNR -koordinaattoriin.

Minut lähetettiin koulutukseen hienoimpien ystävien kanssa eri konferensseissa, samoin kuin jopa kaupungista kouluttamaan, samoin kuin löysin kaiken koulutuksellani, minkä tahansa tyyppisissä luokissa ei ollut minkäänlaista muita ihmisiä . Itse asiassa jotkut ihmiset olivat kysyneet, oliko minä talonmiehenä tai mitä tein jopa muutamassa luokassa. Aloin tunnistaa sitten tarkalleen, kuinka paljon pelastus tarvitsi monimuotoisuutta ja miesten apua. Se oli oikeastaan ​​vain naisten vapaaehtoistyötä, tarjoamalla kaikki, ja ottivat aikaa todella tehdä tämä … .Mulkut ja huonot kaupunginosat todella katsoivat eläinten pelastusta, kissoja, sekä eläimille avustamista tai tarjoamista eläimille Kun he eivät voi edes auttaa itseään.

Silloin ymmärsin, että eläinten pelastus ja ymmärrys oli lisättävä eri tavalla. Musta naapuruston piti nähdä se hauska, viileä ja heille edullinen ennen kuin he osallistuisivat. Heidän piti nähdä joku, joka näyttää siltä, ​​että he eivät ole vain menestyviä siinä, mutta kuten se. Samanlainen kuin Tiger Woods ja Golf.

“Et menetä mahtavia kohtia myötätuntoa varten.”

Kerro meille ensimmäisestä kissastasi.

Aivan ensimmäinen kissani oli kissan nimeltä Peepers, jos en ole erehtynyt. Häntä ei ollut käytettävissä kotona, koska isoäitini ei antanut hänen tulla sisään, riippumatta siitä, kuinka Peepers ja Morris (nimetty 9Lives Industrial Cat) olivat kaksi ystävääni, joiden kanssa pelaan, kun w wnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *