1-800-Petmeds -kumppanit Petfinderin luojan kanssa uudessa tehtävässä: 911fosterpets.com

Addthis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Jos olet omaksunut turvakodin lemmikin viimeisen 20 vuoden aikana, on suuri mahdollisuus, että ymmärrät Petfinderistä. Betsy Saulin vuonna 1996 perustama Petfinder.com on helpottanut yli 25 miljoonaa adoptiota viimeisen 20 vuoden aikana, samoin kuin maailman suurin lemmikkieläinten adoptiosivusto.

Ja nyt Betsy ja hänen tiiminsä ovat asettaneet uuden tavoitteen – auttaakseen miljoonia turvakoti lemmikkieläimiä, jotka eivät saa mahdollisuutta löytää pysyvästi kotiaan, vain koska heidän turvakoti on loppunut heidän alueensa ulkopuolella.

911fosterpets.com on Betsyn uusin luominen. Ja sen tavoite on yksinkertainen: löydä Foster-vapaaehtoisia, jotka haluavat auttaa huolehtimalla suojelua lemmikistä lyhytaikaisesti (yleensä yhden kuukauden tai vähemmän), kunnes heidän pysyvästi talonsa löydetään. Siirtämällä lemmikkieläimiä ylikuormitetuista turvakoteista ja väliaikaisista kasvatuskodeista, miljoonien lemmikkieläinten elämä pelastetaan vuosittain. Ja kyllä, näihin kuuluvat terveet pennut ja pennut.

“Kun valitsimme kumppaneita tehtävämme, etsimme liiketoimintaa, joka ei vain jaa näkemyksiämme, mutta on kuitenkin syvä yhteys lemmikkieläinten vanhempiin, jotka voivat auttaa tekemään tästä tavoitteesta todellisuuden”, Betsy totesi. ”Siksi otimme yhteyttä 1-800-Petmediin. He ovat turvakoti lemmikkieläimien ja heidän lemmikkien vanhempien naapuruston puolustajia. ”

Kohdassa 911Fosterpets.com on tällä hetkellä lukemattomia lemmikkieläimiä lyhytaikaisten kasvatuskodeiden vaatimuksiin alueellisten pelastusryhmien lisäksi, jotka vaativat vapaaehtoisia. Useimmat pelastusryhmät kattavat eläinlääkärin, ruoan ja muiden tarvikkeiden kustannukset.

Löydä lisää 911FosterPetsistä ja tarkalleen kuinka voit auttaa, siirry osoitteeseen 911fosterpets.com

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *