Pelaaminen kuin ammattilaiset: Eläimet ja jalkapalloilijat jakavat odottamattomia piirteitä David Freiin

lemmikkiasiantuntijan David Frei ja Petplanin mukaan vertailevat yleisiä ominaisuuksia – ja vammoja – ammattilaisia ​​ja poochesia

Mitä karvaisilla kavereillamme on yhteistä jalkapallon parhaiden urheilijoiden kanssa? Todennäköisesti paljon enemmän kuin ihmiset ajattelevat! Itse asiassa NBC: n kansallisen koiranäyttelyn ja entisen ammattilaisjalkapalloilijan David Freiin isäntä kertoo Petplanin lemmikkieläinten vakuutuksen pelaajille ja leikkikavereillemme lukuisia samoja piirteitä (ja traumoja).

Kun olemme tuumaa lähempänä suurta peliä, Frei valitsi sukutaulun, joka on samansuuntainen suosikki pudotuspelaajien kanssa – ja Petplan nimitti vammat* Heillä voi olla yhteistä:

Tom Brady, QB, Uusi Englanti: Afganistanin koira
Frein ote: intensiteetti ja älykkyys. Molemmat ovat metsästäjiä, jotka pystyvät toimittamaan.
Petplan sanoo: Bradyn ACL -vamma vuonna 2008 ei ole vahingoittanut hänen peliäan, mutta PUP: n CCL -vamma voi vahingoittaa lompakkoasi. Keskimääräiset kustannukset kyyneliin: 3 480 dollaria.

Kam Chancellor, turvallisuus, Seattle: Airedale -terrieri
Frein take: Kuten ”Terrierien kuningas”, liittokansleri on puolustavien selkänoja. He ovat molemmat suuria, vahvoja, kovaa kärsimiä, jotka ovat puolustavia.
Petplan sanoo: Nivusvaurio syrjäytti liittokanslerin varhain tällä kaudella. Koirien lonkka- ja nivuskipu voi olla lonkan dysplasian oireita, jotka voivat maksaa jopa 1 850 dollaria hoitaa.

Tyron Smith, OL, Dallas: Alaskan Malamute
Frein take: iso ja vahva, malamuutti voi riippua suojelusta, aivan kuten Smith huolehtii QB: stä.
Petplan sanoo: Molemmille näille jättiläisille on ongelmia; Smith on taistellut selkävammasta koko kauden, kun taas suuret koiran rotu voi taistella Wobblerin oireyhtymänä, joka on selkäytimen tila, joka yleensä maksaa 4 228 dollaria.

Odell Beckham Jr., WR, New York: Whippet
Frein ote: molemmat ovat nopeita, urheilullisia ja voivat kytkeä sentin päälle – he ovat avaimia asioiden tapahtumiseen joukkueelleen.
Petplanin mukaan: Beckham on vaivannut aikaisemmin hamstringvammat, tila (loukkaantunut jänne), joka voi maksaa noin 3 733 dollaria hoitaakseen koiran vastineessa.

Ezekiel Elliott, RB, Dallas: Doberman Pinscher
Frein take: voimakas juoksija tiukasti käärittyyn pakettiin. Mestariurheilija ja tyytyväinen kaveri.
Petplan sanoo: Selkäten juokseminen väitetysti vie eniten kentällä olevia pelaajia, mikä ei ole vieras aivotärähdyksiin. Sama koiran vamma voi kerätä 623 dollarin eläinlääkärilaskun.

Eric Berry, turvallisuus, Kansas City: Siperian Husky
Frein take: loistava urheilija, joka voi juoksua nopeasti ja mennä koko päivän. Ymmärtää tiimityötä: Husky kelkkasuojana ja Berrynä paitsi kentällä, myös syövän lyömällä lääkäreiden ja perheen ryhmän kanssa.
Petplan sanoo: Koirat saavat syöpää suunnilleen samalla nopeudella kuin ihmiset. Se on toinen, jota monet väittivät kunto ja maksaa keskimäärin 2 033 dollaria hoitaa.

Julio Jones, WR, Atlanta: Viszla
Frein ote: väsymätön. Ei valtava, mutta nopea ja voi juoksua.
Petplan sanoo: Jonesin loukkaantunut varpa sai hänet kaipaamaan aikaa tällä kaudella, mutta takaiskuista huolimatta hänellä on edelleen loistava vuosi. Varpaiden ongelmat eivät pidä Viszlan kentältä pitkään – riippumatta siitä, että hoitaminen maksaa 675 dollaria.

Kuten David Frein pariliitokset korostavat, kyky juoksua nopeasti ja ottaa kaikki vastaan ​​ainoa asia, joka yhdistää eläimemme ammattilaisten kanssa.

”Lemmikkieläimet ovat paljon kuin jalkapalloilijoita siinä mielessä, että he vievät elämää täydellä nopeudella ja pysähtyvät mihinkään pelaamaan peliä. Mutta se, mikä tekee mestarista kentällä ja takapihallasi, voi johtaa suureen vammaan ”, sanoo Petplanin eläinlääkäri Elyse Donnarumma. ”Itse asiassa eläimet todennäköisesti keräävät lääketieteellisiä laskuja yhtä nopeasti kuin mikä tahansa urheilija – jokaiselle kuusi sekuntia lemmikin vanhemmalle on annettu eläinlääkärilasku yli 3000 dollaria! Eläimille ja pelaajille hyvä ennaltaehkäisevä hoito on avainasemassa … eikä koskaan satuta saada vähän apua laskujen maksamiseen. ”

*Lähde: 2015 Petplan väittää tietoja

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *