Ovat lemmikkieläinten koirat hieno idea?

Lemmikkieläinten puistot ovat off-hihna-alueita, jotka antavat koirat vuorovaikutuksessa keskenään sekä venyttää jalat pääasiassa ilmaista maksua, vaikka on myös muutamia jäseniä vain lemmikkikoirapuistoja. Paljon toiminnallisia vesistöjä, poop-pusseja sekä ainakin osittain aidattu. Näyttää aivan hienolta toistaiseksi, eikö?

Vaikka voimme todennäköisesti olla samaa mieltä siitä, että lemmikkieläinten koiran puistojen takana oleva idea on luova, myös vaarat ovat tietoisia.

Pet Dog Parks – ovat lemmikkieläinten koiran puistot hieno idea?

Aloitetaan lemmikkikoirapuistojen eduilla.

Kaivot lemmikkikoirapuistoista – ovat lemmikkieläinten koiran puistoja huono?

Lemmikkieläinten koiran puistot ovat myös muutamia alaspäin, erityisesti seuraavat:

Jotkut lemmikkieläinten omistajat maksavat paljon enemmän kiinnostusta kahveille, nuorille tai puhelimille kuin mitä heidän koiransa tekee lemmikkieläinten koiran puistossa.
Tämä voi nopeasti aiheuttaa hoitajia, joilla on mahdollisuus päästä pois käsistä ja lopulta lemmikkieläinten koiran taisteluissa. Katso lisää tietoa, katso meidän osiomme “Mitä tehdä, jos lemmikkieläinten koiran puistossa on taistelu?”
Koirat voivat poimia sairauksia, kuten kennel yskä (= Bordetella) muilta sairaita koiria puistossa, vaikka ne olisi rokotettu. Se on, koska Bordetella-rokote ei ole varma kaikkia taudin kantoja vastaan.
Liian paljon syöttää Timid-koirille. Lemmikkieläinten puistoissa on normaalisti paljon melua, samoin kuin Timid-koirat voivat nopeasti hukkua positiivisten koirien pakkauksessa, joka karkea, kuori ja rotu ympärillä.
Lemmikkieläinten koira, joka ei ole äänihallinnassa, voi olla riski itselleen, jos hän tekee päätöksen ottaa pois osittain aidattuneen lemmikkikoirapuistoon sekä kulkee hektiseksi kadulle.

Millaisia ​​koiria pitäisi mennä lemmikkikoirapuistoon?

Pidä edut ja haitat lemmikkieläinten koiran puistoista mielessä, on erityisiä koiria, jotka ovat sopivia ehdokkaita lemmikkikoirapuistoille. He ovat:

Sosiaaliset koirat, jotka tekevät hyvin muiden koirien, ihmisten ja lasten ympärillä. Vaikka se ei sovi ihmisille, jotka tuovat pieniä nuoruuksiaan lemmikkieläinten koiran puistoihin, paljon tekemistä. Jos lemmikkikoira ei arvosta huutaa lapsia, se on jotain pitää mielessä ja katsoa, ​​kun näytät lemmikkieläinten koiran puistossa.
Koirat, jotka nauttivat pelaamaan muiden koirien kanssa. On epätodennäköistä, että lemmikkikoira on ainoa PUP lemmikkieläinten koiran puistossa, joten hänen on oltava lähtevä lemmikkikoira, joka nauttii sekä harjoittaa muiden kanssa.
Ne, jotka ovat äänivalvonnassa. Tämä osoittaa, että he kuuntelevat omistajansa sekä tulevat takaisin, kun niitä kutsutaan tai anna mennä jotain, kun kerrotaan.

Kun ei tuoda lemmikkikoiraasi lemmikkieläinten koiranpuistoon

Jokainen, joka ottaa lemmikkikoiransa lemmikkieläinten koiran puistoon, on kunnioitettava muita koiria sekä läsnä olevia ihmisiä. Tämä osoittaa, että on aikoja, jolloin lemmikkikoira ei saa mennä lemmikkieläinten koiran puistoon, erityisesti:

Kun hän on sairas. Tämän on oltava ei-brainer, kun julkiset alueet, kuten lemmikkieläinten koiran puistot sopivat sairauksien siirtämiseen yhdestä lemmikkikoirasta toiseen. Lemmikkieläinten koira, joka on huonosti myös hienoimmillaan kotona, sekä voi olla rajoitetuilla toimintatilauksella joko eläinlääkärinsä.
Jos hän yleensä tekee huonosti muiden koirien ympärillä. PUPS, joilla on taipumus lunging muissa koirilla ja asentaa heille, ei ole palvelua lemmikkieläinten koiran puistossa. He ovat niitä, joiden hullu energia voi aiheuttaa lemmikkieläinten koiran taistelua.
Jos hän ei halua jakaa leluja. On lähes mahdotonta löytää leluja lemmikkikoirapuistoissa, joten koirat, jotka vartija leluja ei pitäisi asettaa epäonnistumiseen menemällä lemmikkieläinten koiran puistoon.

Katso, että muttin post minun lemmikkikoira on lelujen lelujen lelujen lemmikkieläinten puistossa paljon lisätietoja ja käsitteitä tarkalleen miten tarjota tämän käyttäytymisen.

Jos hänellä on taipumus vartioida ihmisen muista koirista. Paljon koiria, jotka menevät lemmikkieläinten koiran puistoihin, ovat sosiaalisia perhosia sekä nauttia kiinnostusta eri ihmisistä puistossa. Siksi ne, jotka ovat heidän omistajansa, ei pitäisi mennä sinne.
Jos hän on mies, un-kastraalinen lemmikkikoira tai naaras lemmikkieläinten koira lämpöä. Lemmikkieläinten puistot ovat hektisiä alueita, joissa monet erilaiset koirat sekoittuvat sekä pelaavat yhdessä, siksi koirat, jotka vielä pystyvät lisääntyvät, ei pitäisi ottaa siellä.

Katso, että Muttin postitse tarkalleen, miten pysäyttää lemmikkisi koirasi vartioimalla sinua lemmikkieläinten koiran puistossa ratkaisuihin.

Erilaiset lemmikkieläinten koiran puistot

Ymmärsitkö, että lemmikkikoirapuistot vaihtelevat pääasiassa sekä asennuksen? Ajatus on täsmälleen sama tietysti, mutta eri tyyppejä on:

Suuri ja avoin polkuja

Some big pet dog parks cover a number of acres as well as function a range of (paved or mulched) trails, benches, drinking water areas, rinse stations, as well as potentially even a beach, stream or pond for some doggie swimming fun.

They’re normally onlY osittain aidattu, joten koirilla, jotka menevät siellä, on oltava poikkeuksellinen muistutus, koska ei ajattele menevänsä soolo-seikkailuja puiston ulkopuolella.

Pieni aidattu

Little aidattu – lemmikkieläinten koiranpuistot löytyvät paljon huoneistoa tai condo komplekseja. He ovat vain suuria, jotta koirat voittavat turvallisesti jalkojaan sekä pelata talutushihna vähän.

Alueet valtava ja pieni koirat

Joissakin lemmikkieläinten puistoissa on erilliset alueet valtaville ja pienille koirille. Se on erinomainen vaihtoehto ihmisille, jotka ymmärtävät, että pienemmät koirat tekevät paljon paremmin samanlaisten kokoisten koirien kanssa. Näin he eivät toimi vaarantaa, että se on kaatunut tai hyppäsi päälle. Tavallinen sama menee suurien koirien omistajille, jotka ymmärtävät PUPS: n karkea pelaaminen, ei muutu pienen koiran kanssa.

Alla olevassa kuvassa on valtava ja pieni koiria täsmälleen samaa aluetta, mikä ei aina ole sopivia, kun olemme juuri suunneet. Kuitenkin jotkut pienet koirat eivät mielessä ole ympärilläsi sekä leikkii suuremmilla koirilla, varsinkin jos he verkossa suuremmilla pentuilla.

Kaikki avoimet

On jopa lemmikkieläinten koiran puistoja, jotka eivät ole aidattu lainkaan. Koiran muistutuksen on oltava huomattavan suuri off-talutushihna pelissä hauskaa näissä puistoissa.

Jos et ole varma, mitä odottaa tietystä lemmikkikoirapuistosta, se on hieno käsite, joka tarkasta se itse ennen koirasi ottamista.

Ovatko lemmikkieläinten koiran puistot loistava sosialisointiin?

Yksi tyypillisimmistä väärinkäsityksistä on, että lemmikkieläinten koirat ovat erinomaisia ​​kaikille koirille. Ne ovat erinomaisia ​​positiivisten koirien jatkuvaan sosiaalistumiseen, jotka ovat jo seurusteltuja ympäri maailmaa.

He ovat myös suuret pentu sosialisaatiolle, kun heillä on kaikki niiden laukaukset.

Kuitenkin lemmikkieläinten koiran puistot eivät ole suuria seurustelemaan arka tai aggressiivisia koiria. Se on paljon paljon parempi menetelmällä paljon enemmän hallittua sekä rauhallisempi tunnelma kuin totteleva luokka kokenut lemmikkieläinten koiran kouluttaja. Samoin ne koirat, jotka eivät todellakaan ole koskaan nauttia muiden koirien ympärillä, samoin kuin se on myös kunnossa. Se on niin paljon kuin me ymmärrä koiriamme sekä kehon kieltä.

Katso, että Muttin posti on lemmikkieläinten koiranpäiväinen idea? Konsepteja koirien seurusteluista.

Milloin pentu voi mennä lemmikkikoirapuistoon?

Pennut voivat alkaa mennä lemmikkikoirapuistoon, kun heillä on ollut kaikki niiden laukaukset. Tämä on normaalisti noin 16 viikon ikäinen (4 kuukautta). Niiden ei pitäisi mennä ennen kuin immuunijärjestelmä on edelleen hauras.

Pidä mielessä, että paljon eri koiria katso lemmikkieläinten koiran puistoja, mahdollisuudet ovat korkeat, että pentu, joka ei ole saanut kaikkia laukauksia, voi poimia sairauden sairasta.

Älä epäröi kysyä eläinlääkäriltäsi, jos pentu on valmis jollekin lemmikkieläinten koiran puistosta, jos et ole varma.

Ovat lemmikkieläinten koirat stressaavaa koirille?

Koirapuistot voivat olla stressaavia joillekin koirille, varsinkin niille, jotka eivät ole hyödynnettäviä outojen koirien ympärillä ja jotka ovat äärimmäisen ujo. Koirat, jotka pelaavat vaikeaa, voidaan myös nopeasti päätynyt yliarvioiduiksi sekä stressaantuneiksi.

Siksi se on niin ratkaisevan tärkeää, että lemmikkikoira on millään tavoin ja jättää lemmikkikoirapuisto ennen kuin asiat menevät käsistä. Yleisenä peukalon yleisenä politiikkana Pet Dog Park näkee 90-120 minuuttia.

Katso, että Muttin viesti, kun askel askel lemmikkieläinten koiran puistoon paljon lisätietoja koiran huolellisesti seurannasta.

Mitä tehdä, jos lemmikkieläinten koiran puistossa on taistelu?

Koiran taistelut voivat olla pelottavia ja voi nopeasti esiintyä lemmikkieläinten koiran puistossa, erityisesti koirien, jotka ovat liian suurissa, lelujen, ruoan ja / tai omistajien suojelemiseksi.

Paras tapa hajottaa lemmikkieläinten koiran taistelu on heittää vettä taistelukoirille. Lemmikkieläinten puistoissa on normaalisti vesipumppuja ja vesipumppuja / letkut, joten veden on oltava yksinkertainen riittävä saada kiinni.

Mutta vaikka vesi on saatavilla, se on hyvä käsite valmistaa sekä tuoda sinulle jotain, jota voidaan hyödyntää lemmikkieläinten koiran taistelujen hajottamiseksi, kuten:

Heitä täytetty puukapussi taistelukoirille.
Heitä takit yli taistelukoirien päät peittämään silmänsä sekä pysäyttää hulluuden.
Puhaltaa kovaa pilliä. Ajattele tuoda yksi kaulan ympärille kaulanauhalla, kun otat lemmikkikoiran puistoon.
Käytä pippurisuihkua tai vastaavaa varoittavaa.

Se ei ole koskaan suuri käsite saavuttaa taistelukoirien kaulus, erityisestiif they’re medium to larger dogs. It’s definitely the very first impulse (been there, done that), however the possibilities of getting physically hurt are just as well high.

Are pet dog parks risk-free from disease?

Unfortunately, one of the downsides of pet dog parks is that they aren’t risk-free from disease. On the contrary, they’re really an simple method for a pet dog to pick up a illness like bordetalla (= kennel cough) or parasites since so lots of different dogs go there.

That’s why you must never take your ill pet dog to a pet dog park. Likewise, it’s a great concept to actually walk away if you notice a pet dog coughing or acting ill in any type of other way.

How pet dog parks benefit communities

Dog parks are a excellent method to bring people from different walks of life together who share a typical rate of interest – dogs! It likewise enables dogs to interact socially with other dogs. However, see our section Are pet dog parks great for socialization? for a lot more info about this topic.

Besides the socialization aspect, pet dog parks provide owners as well as their dogs the chance to get outside together in a risk-free way. Going there can be a safer alternate to exercising a pet dog in hectic cities, as well as it makes it much easier for cities to enforce their leash laws.

Well-exercised dogs are likewise less likely to display issue behaviors such as extreme barking or destroying a rental space. However, it’s crucial to comprehend that playtime at pet dog parks does not replace structured walks. a lot of dogs do finest with a combination of supervised playtime as well as leashed walks.

As a bit side note, we must keep in mind that it’s the neighborhoods who pay for public pet dog parks as well as their maintenance. In buy to keep it that way, pet dog park individuals must all be wise as well as respect the different policies in buy to keep them safe, clean as well as eventually complimentary of charge.

Dog park rules

To recap, the complying with common-sense policies must be observed at any type of pet dog park:

Always pick up after your dog. a lot of pet dog parks supply poop bag stations, however it’s a great concept to bring your own along, just in case.
Take your dog’s leash off before you go into the pet dog park play area. There’s an instant imbalance between leashed as well as off-leash dogs. Well set-up pet dog parks have a little fenced-in section ideal before the larger play area where you can safely take your dog’s leash off as well as likewise put it back on before leaving.
Always bring your dog’s leash on you in buy to be able to swiftly leash him if needed as well as leave.
Make sure your pet dog uses her collar with ID tags.
Pay interest to your pet dog as well as eliminate him from the park if he annoys other dogs or screens aggressive behavior.
Don’t bring ill dogs into the park
Don’t bring your female pet dog if she’s in warm (dogs that are not spayed or neutered are commonly not enabled in pet dog parks)
Make sure your puppy has got all vaccinations prior to bringing her to the pet dog park. That indicates your puppy must be at least 4 months old before going to the pet dog park.
Your dog’s rabies vaccination needs to be current. The exact same applies to pet dog licenses if your region needs them.
Avoid bringing treats or human food to the pet dog park. This can quickly cause resource guarding problems as well as end up in a pet dog fight.
Your pet dog needs to be under voice manage in any way times. always be present to supervise your dog(s). never leave your pet dog alone at a pet dog park.
If little youngsters are enabled as well as you bring them along, you requirement to screen them closely.

See That Mutt’s post must kids be enabled in pet dog parks? for a lot more thoughts on this extremely debated topic.

Now we’d like to hear from you!

Nyt on sinun vuorosi! Do you take your pet dog to pet dog parks? have you had great and/or poor experiences?

Let us understand in the comments!

Barbara Rivers composes on a regular basis for That Mutt. She is licensed in raw pet dog food nutrition from Dogs naturally magazine as well as the author of three ebooks about balanced raw pet dog food. She is a blog writer at K9s Over Coffee.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

Pros & cons of pet dog daycare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *