Minkä lelun täytyy saada koirasi? Yksi, jonka kanssa haluat pelata!

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore6

Joulukuun lomat ovat aivan nurkan takana ja väistämättä haluat saada uuden lelun Fidolle. Mitä sinun täytyy saada? Pallo? Jotain hän voi repiä täytettä? Interaktiivinen peli hänen aivojensa stimuloimiseksi? Niin paljon valintoja….

Bristolin yliopiston tutkijat suorittivat äskettäin tutkimuksen tarkistamalla lelujen lemmikkieläinkoiran ja ne, jotka he ovat kyllästyneet toiveena uudessa tutkimuksessa, joka julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna Animal Cognition -lehdessä. Tutkimuksessaan 16 Labradorin noutajalle annettiin leluja leikkiä varten, kun taas tutkijat tallensivat, kuinka kauan lemmikkikoira kesti. Laboratoriot valittiin tähän tutkimukseen, koska ne ovat yleensä erittäin leikkisiä ja nauttivat leluajasta. Tutkijat tarkistivat erityyppisiä leluja, leluja, joilla on eri värit, ja leluja, joilla on erilaiset hajut.

Tässä on mitä he löysivät:

Koira kuten pehmeät lelut, jotka muuttavat muotoa pureskeltuaan ja ääniä.

Koirat olivat epäilemättä kiinnostuneita uusista leluista, mutta vain lyhyen ajan. Koirat haluavat vaistomaisesti tutkia uusia asioita, joten he todennäköisesti osoittavat kiinnostuksensa mihin tahansa uuteen leluun.

Lyhyen ajan kuluttua minkä tahansa lelun kanssa lemmikkikoira menettää kiinnostuksensa siihen.

Joten mitä tämä tutkimus kertoo lemmikkikoiran lelun ostajalle:

Kun saat lemmikkikoiran leluja, kokeile kiertää, mitkä lemmikkikoirasi lemmikkisi leikkivät niin “vanhojen” lelujen kanssa, tulee jälleen “uudeksi”, kun ne on laitettu muutaman päivän ajan ennen uuden ulkonäön tekemistä.

Älä odota, että lemmikkikoira istuu ja leikkii lelulla tuntikausia. Vain siksi, että hän pelaa kovasti erityisellä lahjasi vain muutaman minuutin ajan ennen sen heittämistä, ei tarkoita, että hän ei pidä lelusta. Näin koiran pelaaminen.

Koirat ovat sosiaalisia eläimiä ja heidän mieluummin lelu on myös leikkimässä. Monet koirat nauttivat hyvästä pureskelusta lelussa silloin tällöin, mutta mikään ei ole parempaa kuin lelu, joka houkuttelee sinua koiran kanssa. Joten jos huomaat, että rouva Claus -puku täytetyllä sikalla, lemmikkikoira absorboi innostustasi, kun pelaat sen kanssa hänen kanssaan.

Joten tällä lomakaudella, ajattele hyvää pureskelua, piikkisiä ääniä ja leluja, joiden avulla pääset pelaamaan Fidon kanssa. Etsi leluja, joiden kanssa haluat pelata, koska Fidon suosikkilelu on aina se, jonka kanssa pelaat hänen kanssaan.

lemmikkieläinten lelujen käyttäytyminen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *