Kissan harrastajien hälytys: 2017 -kysely paljastaa 99%: n täydellisen tyytyväisyysasteen kissanystävällisten menetelmien

toimittajan huomautus: Dr. Elizabeth Colleran, tämän kuukauden Pink of Pink Honoree, on kissan ystävällisen käytännön puheenjohtaja. Tarkastelemme ohjelman tähän mennessä merkittäviä tuloksia. GoodNewsforpets julkaisi nämä tulokset alun perin tammikuussa 2018.

Feline Friendly Practice® -ohjelman vaikutus kissan lääketieteeseen kasvaa edelleen

Amerikkalainen kissan asiantuntijoiden yhdistys (AAFP) paljasti vuoden 2017 kissanystävällisen käytännön® (CFP) tutkimuksen tulokset tammikuussa 2018. Tämä tarjoaa laajan kuvan tämän ohjelman vaikutuksista kissan terveydenhuoltoon ja eläinlääketeollisuuteen. Vuoden 2017 kyselynäytöt ovat uskomattomia tuloksia, mukaan lukien 99%: n täydellinen tyytyväisyysaste osallistujien keskuudessa. Ohjelma kasvaa edelleen ja vaikuttaa positiivisesti kissojen, hoitajien ja eläinlääketieteellisten ryhmien eläinlääketieteelliseen hoitoon.

Muutama vuoden 2017 CFP -vastaajien erinomaiset tulokset ovat:

98% ehdottaa CFP -ohjelmaa muille eläinlääketieteellisille ammattilaisille.

92% määrittelee, että CFP -ohjelma on vaikuttanut positiivisesti heidän tiiminsa moraaliinsa käsitellessään, hoitaessaan ja hoitaessaan kissoja. Ylivoimainen määrä menetelmiä kommentoi, että ne ovat nyt paljon positiivisempia työskennellessään kissojen kanssa, samoin kuin heidän koko joukkueensa on omaksunut kissaystävällisten menetelmien hyödyntämisen jännitteen vähentämiseksi vierailun aikana.

91% ilmoitti kissan ymmärtämisen ja hoidon parannuksen menetelmäryhmän jäsenten keskuudessa. Lukuisat menetelmät havaitsivat fantastisen parannuksen henkilöstössä, joka ymmärsi kissan käyttäytymistä, felinefrienssia käsittelyä sekä kyvyn tarkistaa kissan kehon kielen.

80% sai asiakkailta positiivisia kommentteja ohjelman toteuttamisesta.

80%: lla on parannettu GO: t, koska ne ovat kissanystävällinen harjoittelu®.

79%: n raportti Parannettu menetelmätulot, koska CFP -ohjelman toteuttaminen.

75% määrittelee uusien kissan asiakkaiden ostamisen CFP -nimityksensä vuoksi.

61% kissan ystävällisistä käytännöistä® ilmoittaa vähentyneen vammojen vähentyessä kissoja käsitellessään.

Kyselyn vastaajat ilmoittivat noudattavansa parhaimpia etuja, joita he kokevat kissan ystävällisestä käytännön ohjelmasta:

Vähemmän jännitystä kissan potilaille

Nykyisten asiakkaiden keskuudessa korkeampi täydellinen tyytyväisyys

Kissan potilaiden hoidon osoittaminen

Parannettu asiakkaan säilyttäminen tai paljon säännöllisempiä GOS: iin olemassa olevien kissan asiakkaiden toimesta

Lisääntynyt kiinnostus ja aika jokaisen kissan asiakasvierailun henkilöstön kanssa

Vuoden 2017 CFP -tutkimus osoittaa, että osallistuvat eläinlääketieteelliset menetelmät ja kissanomistajat ovat erittäin iloisia tuloksista ja positiivisista vaikutuksista CFP -ohjelman toteuttamiseen. ”Tutkimustulokset puhuvat puolestaan”, määrittelee AAFP: n toimitusjohtaja Heather O’Steen. ”Motivoimme minkä tahansa tyyppisiä menetelmiä, joilla on kissan asiakkaat löytää paljon enemmän siitä, että se on kissan ystävällinen harjoittelu®. Ohjelma on AAFP -jäsenejoitus ilman ylimääräisiä maksuja, samoin kuin on olemassa lukuisia resursseja kävellä sinua prosessin kanssa. Vain muutaman kissaystävällisen tekniikan toteuttaminen voi tehdä suuren muutoksen kissan, hoitajan ja koko eläinlääketieteellisen tiimin kokemukseen. ”

Vuonna 2012 käynnistetty Feline Friendly Practice® -ohjelma on ympäri maailmankumppania kissan ammattilaisten kanssa, jotka tarjoavat ohjeita erityisesti kissoille. AAFP oli Pohjois -Amerikan ensimmäinen suuri eläinlääketieteellinen organisaatio, joka toteutti koordinoitua menetelmää eläinlääketieteellisiin GOS: iin liittyvään jännitteeseen kissoille, hoitajille ja eläinlääketieteelliselle ryhmälle. Tuottamalla eläinlääketieteellisen henkilöstön tukevan ilmapiirin, joka ymmärtää kissojen selkeitä tarpeita ja käyttäytymistä, sekä tunnustamalla kissan hoitajan tärkeän tehtävän ennen vierailun aikana, kissoilla voi olla paljon positiivisempi eläinlääketieteellinen kokemus. 17. tammikuuta 2018 alkaen AAFP on nimennyt 1 190 kissanystävällistä käytäntöä®.

AAFP ilmaisee syvän arvostuksen markkinoillemme ja organisaatiokumppaneillemme. Ohjelmaa sponsoroivat Bayer Healthcare, Zoetis, Ceva Animal Health, Boehringer Ingelheim, Hillin lemmikkieläinten ravitsemus sekä Purina, sekä Kit4Cat ja Wedgewood -apteekki tukenut. Ohjelman hyväksyvät turvakotieläinlääkäreiden liiton, Catalyst Councilin, kissan terveyden ja Winn Feline -säätiön.

Lisää tietoa:

Lataa kyselytulokset infografia täältä

Eläinlääketieteelliset käytännöt: catvets.com/cfp

Kissanomistajat: Cat Friendly.com/CFP

Lähde amerikkalainen kissan harjoittajien yhdistys

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *