Pilvisten silmien syyt perheen lemmikkieläimissä

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterestShare to Moreaddthismore8

Sekä koirilla että kissoilla nähty oire on pilvisten silmien ulkonäkö. Koirat ja kissat kärsivät monista samoista silmäsairauksista, joita ihmiset tekevät, mukaan lukien virus-/bakteeri -infektiot, sarveiskalvon naarmut/haavaumat, silmissä olevat vieraat ruumiit, glaukooma, kaihi ja erilaiset keskimmäisten ja sisäisten silmien ja verkkokalojen sairaudet. Monet näistä olosuhteista voivat aiheuttaa pilvisten silmien kehittymisen osana tieteellistä esitystä.

Muita oireita, jotka tyypillisesti mukana ovat pilvistä silmiä, sisältävät punaiset, ryppyiset silmät, jotka ovat herkkiä valolle tai niitä pidetään suljettuina, samoin kuin erilaisten silmäpäästöjen kehitys. Pilvisten silmien hoito riippuu tietystä diagnoosista täydellisestä eläinlääketieteellisestä silmätutkimuksesta. Koska monet näistä silmäolosuhteista voivat olla akuutteja hätätilanteita, eläinten huoltajien on ratkaisevan tärkeää ymmärtää, että eläinlääkärin on nähtävä mahdollisimman pian kaikki akuutti vakavat tai kroonisesti pilviset silmät, parhaan hoidon lopputuloksen saavuttamiseksi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *