Melissa Vieraphotosin toimittama Groomer pelastuskoirille ja kissoille

toimittanut Mark Imhof
30. elokuuta 2017

Hoito voi tehdä valtavan eron lemmikkieläinten ja joissain tapauksissa jopa pelastaa ihmishenkiä. New Yorkin lemmikkikoiralle ja kissan groomerille Mark Imhof, joka ymmärrettiin myös nimellä “Mark the Pet Dog Guy”, se oli Cleo -niminen pit -härkä. hänen palveluistaan.

Imhof ja hänen morsiamensa oli kaksi pientä koiraa, kun he päättivät omaksua kolmannen koiran. “Sisälimme ensimmäisen pit -härän Susien vanhempien koirien kanssa”, Imhof toteaa. Susie’s Senior Dogs on organisaatio, jolla on tavoite saada ymmärrys huomiotta jätettyihin vanhempien perheen lemmikkieläimiin.

Saatuaan Cleon kotiin IMHOF tajusi nopeasti, että hän vaatii kylpyä aikaisemmin kuin myöhemmin. “Kun vietimme hänet kotiin, hän oli vain saastainen”, hän sanoo. “Joten ensimmäinen asia, jonka tein, oli hänelle kylpyamme.” Cleon peseminen hänen kylpyammeessaan ja näkemällä eron, jonka suuri kylpy tuotti hänet, oli muuttuva prosessi, joka tarjosi IMHOF: n hänen luokseen pysyvän konseptin. Imhof uskoi eroon, että hoitaminen saattaa tuottaa suojakoiria ja kuinka se voi mahdollisesti jopa tehdä niistä paljon enemmän adoptoitavampaa.

Kun pari omaksui vielä yhden pit -härän nimeltä Fenton, Imhof toi jälleen talolle upean lemmikkikoiran, joka vaatii suurta hankaa. Tuolloin IMHOF liittyi konsultointitehtävän loppuun ja hänen morsiamensa näki tarkalleen kuinka ilahdutti koirat hänestä. Hän löysi onnea koirien pesemisessä sekä sulhanen tuella ja rohkaisussa, IMHOF päätti mennä askeleen lisäksi kuin omien koiriensa peseminen talossa ja löytää kaiken hoidosta menemällä hoitokouluun. Se oli valtava muutos, samoin kuin hänellä oli paljon opittavaa.
Mainokset

“Menin amerikkalaisen lemmikkieläinten hoitamisen akatemian kanssa”, Imhof toteaa. Koulutuksensa aikana IMHOF vietti täydet päivät koirien kanssa. Kun hän aloitti ohjelman, hänelle opetettiin hoitamisen perusteet alusta alkaen, löytäen tarkalleen kuinka pestä, kuivata, prep, sekä hallita koiria. Rodun perusleikkauksista, anatomiasta, terveydestä ja turvallisuudesta löydettiin samoin hänen koulunsa tärkeitä osia. Imhof alkoi pian leikattaa koiria ja tehdä täydellisiä leikkauksia.

Imhof huomasi, että hän nauttii hoitamisesta, vaikkakin paljon enemmän, hän nautti siitä, kuinka paljon eroa hoitaminen tuotti eläimiä. Hän ymmärsi, että hänen oli jatkettava apua tarvitsevia eläimiä. Valmistuttuaan hoitokoulusta IMHOF otti yhteyttä eläintenhoitokeskukseen, josta hän oli omaksunut Fentonin, joka oli hänen toisen pit -häränsä käyttämällä hänen hoitopalveluaan vapaaehtoistyötä.

Aivan ensimmäinen lemmikkikoira, jonka hän vapaaehtoisesti hoitaa eläintenhoitokeskuksen, oli vakavasti matto ja selvästi epämiellyttävä. ”Hänet oli ehdottomasti kiehtynyt. Hän ei voinut kävellä erittäin hyvin ”, Imhof toteaa. “Kun pääsin sen maton alle ja aloin leikata sen pois, hän alkoi rentoutua.”

Sillä hetkellä Imhof ymmärsi, ettei takaisin kääntymistä. Kun otetaan huomioon, että hän on auttanut lukuisia turvakotieläimiä, samoin kuin hänen työnsä on esiintynyt sivustoilla, kuten The Huffington Post, Upworthy, samoin kuin monilla muilla. Nähdessään tarkalleen, kuinka koirat muuttuvat hoidon jälkeen, on hänelle paljon enemmän kuin riittävä motivaatio pitää vapaaehtoistyötä ja tehdä kaikkensa auttaakseen tarvitsevia eläimiä.

Grooming Shelter -eläimet ovat kaukana yksinkertaisesta työstä. Eläimet ovat peräisin kaikista erilaisista olosuhteista ja monta kertaa, kun ne päätyvät turvakotiin, he ovat erittäin huonossa kunnossa. Koirat, jotka on mattotettu sekä iholle ja kauhistuneille hoidettavaksi, ovat tyypillinen haaste, mutta IMHOF on löytänyt menetelmät auttaakseen koiria selviytymään prosessista.

“Jos olen rauhallinen, niin lemmikkikoira on rauhallinen”, hän selittää. “Olen tehnyt joitain meditaatiokursseja”, hän sanoo. Hoitoaan IMHOF uskoo takaisin menetelmiin, jotka ovat välittäneet pitääkseen itsensä ehdottoman rauhallisessa määrityksessä.

Tällä hetkellä IMHOF viettää paljon aikansa vapaaehtoistyöhön suojelemaan turvakotiin eläimiä ja on jopa On – söpö groomer alueen turvakoteille. Hän myös tasapainottaa lisensoituna julkisena kirjanpitäjänä ja hoitaja ammattimaisesti asiakkaille omien kotejensa mukavuudessa.

“Tunne, että saan työskennellä eläinten kanssa, on juuri niin tyydytys ja ilo”, Imhof toteaa. Usein eläimiä ei kuitenkaan ole helppo hoitaa, vaikka he yrittäisivät purra tai naarmua, Imhof pysyy rauhallisena ymmärryksenä siitä, että hän pystyy auttamaan heitä. Hänen tehtävänsä on ilmaista heille epämiellyttäviä mattoja ja auttaa heitä tuntemaan olonsa paremmaksi kuin he ovat tunteneet erittäin pitkään.

Imhofin syyn löytää sulhanen vaikutti hänen toiveeseensa auttaa suojaa eläimiänull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *