Kuinka kouluttaa koirasi kävelemään rattaiden kanssa

. On aika toinen erä sarjassamme, kuinka valmistelin koiran Baxterimme ensimmäisen vauvamme syntymää varten. Tämän päivän viestissä on kyse siitä välttämättömästä vauvan lisävarusteesta-rattaista-ja siitä välttämätöntä hetkeä lukuisten koirien päivinä-W-A-L-K.

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki tämän Baby Prep -sarjan viestit. Osoitin, että jos sinulla on suuria käyttäytymiskysymyksiä tai erityistarpeita, etenkin kun lisäät vauvan perheeseesi, paras opas on työskennellä hyvämaineisen, ammattimaisen kouluttajan kanssa.

Kuinka kouluttaa koirasi kävelemään rattaiden kanssa

Kuvittele, että kävelee hyvää aurinkoista päivää, vauva nappaa hiljaa rattaissa, koiran kävelemällä vieressä vieressä, äiti lepäsi ja ei laiminlyödä (se voi tapahtua, eikö?).

Harkitse sitten kääntöä.

Tiukka hihna, äiti ja lastenrattaat siksaggaavat jalkakäytävää alaspäin, kun koiran vetää minne tahansa hän haluaa mennä, äidillä on kipeä nykimistä, vauva itkee, koska sillä on kuoppainen ajo (tai vielä pahempaa, koska rattaat ovat kaatuneet!).

Koiran käveleminen hihnassa ei ole suoraviivaista. Koiran kävely rattailla on vielä paljon monimutkaisempaa, joten tämä on varmasti jotain, jonka halusin harjoitella Baxterin kanssa ennen kuin vauva saapui.

Vaihe yksi, löysä talutushihna kävelee rattaiden kanssa

Älä esittele rattaita, ennen kuin koiran kävelee luotettavasti löysällä hihnalla.

Suositeltava hihnani on kuusi jalkaa pitkä. Mielestäni tämä pituus antaa Baxterille vapauden haistaa ja ratkaista mukavalla etäisyydellä, mutta se antaa minulle myös hallinnan, jos tarvitsen sitä.

Valmistellessani rattaiden kävelyretkiä, en suosittele sisäänvedettävää hihnaa. Tämän tyyppisten hihnatyyppien on liian helppoa sekoittaa ympärillesi, rattaiden, puiden ja tulla vaarana kävellessä.

Olemme onnekkaita, että Baxter on jo hyvä hihnassa. Jos hän tuntee lyijyn jännitystä, hänellä on taipumus säätää vauhtiaan sen sijaan, että vetäisi kovemmin. Hän kuitenkin tarvitsee kuitenkin muistutuksia siitä, ettei hän ole se, joka asettaa nopeuden.

Minulle parhaiten toiminut tekniikka on yksinkertaisesti lopettaa kävely, kun hän vetää. Tämä on tyypillisesti riittävä, jotta hän voi muistaa: ”Voi oikein. Olet kiinnittynyt minuun. Ja olet suurempi kuin minä. Luulen, että hidastan. ”

Sen jälkeen, jos hän alkaa vetää uudelleen, minulta kommentti, kuten “Katso tahdistasi, kaveri” on tyypillisesti tarpeeksi virittääkseen hänet takaisin minuun ja hidastamaan häntä.

Raskauden aikana on tapahtunut luonnollinen koulutusmahdollisuus, koska nopeuteni on varmasti vähentynyt.

En vain pysty kävelemään niin nopeasti kuin yleensä. Baxter on sopeutunut vastaavasti ja tarkastelee hänen ottamistaan ​​paljon tyypillisemmin nähdäkseni kuinka menen.

Huomautus, että monet hoitajat rohkaisevat raskaana olevia naisia ​​ylläpitämään kuntoaan koko raskauden ajan.

Raskaana oleva selvittäminen ei ole aika aloittaa uutta harjoitusrutiinia, mutta kätilömme on ollut erittäin tyytyväinen siihen, että meillä on koira – ja tästä syystä syystä – päästäksemme päivittäisiin kävelyretkiin.

Kuten aina, tarkista hoitoyrityksestäsi varmistaaksesi, että teet terveellisiä valintoja itsellesi ja vauvallesi.

Koska olemme harjoittaneet löysää hihnan kävelyä, olemme myös harjoittaneet muutamia arvokkaita komentoja

“Minun kanssa” – “Ei, et voi mennä parhaiten nuuskimaan, jatka kävelyä.” Katso viesti: Lisää koiran keskittymistä kävelyretkiin.

“Odota” – “Lopeta kävely, kunnes aloitan liikkumisen uudelleen” arvokkaana, kun vauva pudottaa lelun tai tutin ulos rattaista… tai päivä, jolloin tämä koordinoimaton raskaana oleva nainen kompastui syvään lumeen ja päätyi kasvoihin ensin ajautumisessa – bonus Lumi oli tarpeeksi pehmeä, että vauva ei tullut

”Tarpeeksi kaukana” – “Olet mennyt tarpeeksi pitkälle polulta. Älä ota uutta askelta ja älä vedä, mutta voimme seistä täällä ja nuuskata minuutin ajan. ”

”Kantapää” – niille aikoiksi, jolloin tarvitsemme sitä. Merkitys, kävele minun puolellani tiiviisti.

Voit päättää, että haluat koiran muodollisessa kantapäässä monta kertaa tai kävellä tietylle puolellasi. Kun olet hallinnut löysän hihnan kävelymatkan, mutta ennen kuin esität rattaiden, määritä uudet sitoutumisohjeet koiran kanssa ja harjoittele, kunnes ne ovat molemmille harjoittelua.

Minulle, niin kauan kuin hihna on löysä, se riittää. Minulla ei yleensä ole mieli, jos Baxter on edessä, takana tai sivussa. Rattarin kanssa hänen on kuitenkin valittava sivu, eikä se voi vaihdella ympärilläni yhtä vapaasti kuin ennen.

Vaihe kaksi, esittele rattaiden koirallesi

Aseta rattaat ja anna koiran tutkia sitä omassa tahdissaan. Hänen pitäisi pystyä haistamaan ja katsomaan ympärilleni niin paljon kuin haluaa. If he seems particularly nervous, you can offer him some treats or drop some around the stroller to build a positive association for your dog.

Älä pudota rattaiden herkkuja. Et halua rohkaista koirasi rinnastamaan rattaita hoitajalle ja juurtumaan, kun vauva istuu.

Mene kävelylle, mutta pyydä kaveria työntämään rattaita, kun kävelet koirasi normaalisti. Tämä auttaa koirasi tuntemaan, kuinka lastenrattaat liikkuvat ja yhdistämään sen kävelyretkiin.

Jos koirasi näyttää olevan epävarma tai hermostunut, toista vaihe kaksi niin monta kertaa tarpeen mukaan. Haluat, että hänet ei pidä ja yhdistää rattaiden hyvyyteen – kuten kävely.

Kolmas vaihe, löysä hihnan kävely rattaiden ja koiran kanssa

Kun koirasi näyttää mukavalta rattaiden läsnäolon suhteen, on aika oppia kävelemään sen kanssa.

Kelloin lukuisia kilometrejä – ja lukuisia epätavallisia ulkonäköjä – tyhjän rattaiden puskimista! Ennen kuin lähdimme koskaan vauvan kanssa, halusin Baxterin tuntevan rattaiden liikkumisen ja vakuuttavan sen kanssa.

Paras tapa, jolla löysin ohjeiden ”varo rattaat”, oli jatkaa työntämistä, vaikka Baxter olisi rattaiden polulla. Rattaiden tai yksi sen pyörien törmäys opetti hänelle nopeasti, että hänen oli kiinnitettävä huomiota siihen, missä tämä Rollie -asia oli.

Vaikka kädet saattavat olla täynnä työntämällä rattaita, on välttämätöntä olla kiinnittämättä hihnan rattaisiin.

Riippumatta siitä, kuinka hyvin koulutettu koirasi on, voi olla aika, jolloin hän tikkaa sinusta. Mahdollisuus päästää irti hihnasta ja että vaaran vaarassa rattaiden kattamiseen tai vetämiseen on kriittistä.

Aluksi panin silmukan ranteeni ympärille ja annoin Baxterille täyspitkän hihnan, jotta hän voisi siirtyä uudelleen niin paljon kuin halusi. Tämä kuitenkin antoi hänelle niin paljon hihnasta, että hän voisi kävellä parhaiten rattaiden edessä ja kääriä meidät kaikki ylös.

Saadakseni hieman enemmän hallintaa, lasin hihnan rattaiden kanssa, jotta se olisi hieman lyhyempi. Baxter oppi pian, ettei hän voinut kävellä rattaiden edessä ja hänen oli pysyttävä sen vieressä.

Haluan myös löytää vaihtoehtoja Baxterin kävelylle rattaiden kanssa. Tämä voi tarkoittaa vauvan asettamista kantolaitteeseen tai löytää lempeä retkeilypaikka, jossa Baxter voi mennä hihnasta ja ratta voi silti rullata.

Se voi jopa joissain tapauksissa tarkentaa ulospääsyä ilman vauvaa jonkin aikaa koirani kanssa.

PÄIVITYS: Olemme tehneet retkeilyä ilman rattaita!

Minä, vauva Ellie ja Baxter!

Vinkkejä koiran kävelemiseen rattailla

1. Master löysä hihnan kävely. Tämä perustaito on tärkein askel turvallisille ja menestyville rattaiden kävelylle. Älä lisää rattaita kävelyretkiin, kunnes koirasi kävelee luotettavasti löysällä hihnalla.

2. Käytä 6-jalkaisen hihnan perushihnaa. Tämä pituus antaa koirille runsaasti vapautta siirtyä ympäriinsä, mutta antaa sinulle myös hallinnan koirasi. Vältä sisäänvedettäviä (flexi) hihnat, jotka saattavat takertua rattaiden ympärille.

3. kantapäälle tai kantapäälle. Voit päättää, että on helpointa, jos koirasi on kantapäässä tai jos hän kävelee tietyllä puolella. Harjoittele tätä käyttäytymistä ennen rattaiden käyttöönottoa. Katso viestimme: Pitäisikö minun ohjata koirani kantapäähän?

4. Esittele rattaiden hitaasti. Anna koiran “tavata” rattaita nuuskimalla sitä. Pyydä kaveria työntämään rattaita kävellessäsi koirasi. Kun hän näyttää mukavalta, aloita kävelemään itseään työntämällä rattaita.

5. Älä kiinnitä hihnasta rattaisiin. Pidä kaikki turvassa ja pidä hihnan kädessäsi. Harkitse vyötärön hihnaa, jos haluat pitää kädet vapaina.

Minä, Ellie ja Baxter!

6. Tee aikaa kävellä ilman rattaita. Käytä operaattoria, mene hihnasta tai jätä vauva hoitajan kanssa. Kävelyt ovat joitain miellyttävimmistä ajasta Baxter ja minulla on yhdessä.

Odotan innolla, että jakavat ne vauvan kanssa ja etsin tapoja tehdä niistä miellyttäviä meille kaikille.

Do you have any suggestions for walking a canine while pushing a stroller?

What techniques have worked for you for teaching loose leash walking?

Julia Preston is a blogger at Home on 129 Acres where she writes about her adventures of country living and diy renovating. She writes frequently for That Mutt.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Get your canine to pay attention off leash
Should I instruct my canine to heel?
First greeting between canine and baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *