Mikä on pahin asia, jonka olet lemmikkikoira pureskella?

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Ketkä ovat ensisijaiset pahantekijät? Pennut !!! Luulen, että sinun on oltava samaa mieltä siitä, että koiranpennut joutuvat paljon enemmän pahoinpitelyä kuin paljon, ja olen ollut riittävän pettänyt ollakseen opas lemmikkieläinten koiranpentujen kasvattaja viimeisen 6 vuoden ajan Kymmeniä kymmeniä pentuja 7 viikosta toiseen 18 kuukautta vanha.
Kaikkien näiden koiranpentujen jälkeen ensisijaisen pahantekijän otsikko menee edelleen ensimmäiseen pelastuspennulleni: Linus.
Miksi Linus kruunattiin ensisijaiseksi pahanvalmistajaksi? Hyvin unohda se tosiasia, että hän söi 3 kaukosäädintä (talossa ei ollut paljon muuta tai se olisi voinut olla enemmän), 2 matkapuhelinta ja partridge päärynässä… j/k
Ei, kaikki nämä ovat merkityksettömiä verrattuna siihen, mitä hän teki eräänä loppukesäyöhön …
Linus ensisijainen pahoinpitely
Voitko uskoa, että tämä viehättävä pentu tuhosi kaikki nämä asiat?

Siihen mennessä, kun Linus oli 6 kuukautta vanha, hän oli melko hyvämaineinen talossa. Hänet tehtiin koiranpennun pottaharjoittelulla eikä hänellä ollut ollut onnettomuutta kuukausina, mutta hänellä oli jotain elektroniikkaa varten. Hän ei ollut kuin tavalliset koiranpennut, jotka haluavat pureskella pureskeltavia raa’ita tai kongeja. Ei! Linus piti parempana kalliita elektronisia laitteita, kuten aivan uusia matkapuhelimia ja TV -kaukosäätimiä. Kyse ei kuitenkaan koske hänen halukkuuttaan elektroniikkaan.
Entinen tyttöystäväni asui sisareni kanssa tuolloin ja Linus vietti yön. Entinen GF ja minä menimme illalliselle ja elokuvalle ja lähdimme Linusta kotona, kuten meillä oli useita kertoja aiemmin. Kävelimme etuoven läpi ja kaikki näytti hyvältä. Ei sotkua oviaukossa vain ilahduttava pentu, joka odottaa tervehtimään meitä.
Suuntasimme kohti keittiötä ja entinen GF käveli takaisin hänen makuuhuoneeseensa, kun kuulin pelottavan huudon. Kiirehdin takaisin hänen huoneeseensa ja näin … nähdäkseni mitä tapahtui seuraavaksi Mischief Master Class (Affiliate Link). 50% Snoopyn kirjan voitoista menee terapian lemmikkikoiran tukemiseen hyväntekeväisyysjärjestöihin.
Joten miten luulet tämän tarinan päättyvän? Mitä luulet nähneeni, kun suuntasin takaisin entisen GF: n huoneeseen? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevassa kommenttiosassa.

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – paras uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpentumme rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkieläinkoiran ruoka, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostamisesta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *