Darwinin raaka lemmikkieläinkoiran ruokakatsaus + lahja

lemmikkikoirani Remy on syönyt 100% raa’an ruokavalion Darwinin luonnollisista lemmikkieläintuotteista parin vuoden ajan. Hän rakastaa ruokaa!

Olen ekstaattinen olla yhteistyössä Darwinin kanssa, koska uskon, että ne ovat aidosti yksi parhaimmista raa’ista lemmikkieläinkoiran ruokayrityksistä.

Tätä viestiä sponsoroi Darwinin luonnolliset lemmikkituotteet.

Jos haluat mennä eteenpäin ja ostaa ruokaa Darwinilta, heillä on mahtava kokeilutarjous. Voit saada 10 kiloa ruokaa vain 14,95 dollarilla! Koodia ei vaadita. Klikkaa tästä.

Darwinin raa’an lemmikkikoiranruokakatsaus

Syy siihen, että jotkut ihmiset päättävät ruokkia koiriaan raakaa ruokavaliota, koska uskomme, että se on paljon luonnollisempi ja terveellisempi tapa koirille syödä.

Mikä on raaka lemmikkieläinkoiran ruokavalio?

Lemmikkikoiran tai kissan ruokinta Raaka ruokavalio osoittaa ruokkimaan hänelle juuri sitä – tuoretta ruokaa, joka koostuu raa’asta lihaslihasta, raa’asta elimen lihasta, raa’asta luista ja usein raa’ista hedelmistä ja vihanneksista. Tiedät, tuoretta, oikeaa ruokaa vs. kuiva, jalostetut nuggetit.

Ruoan keittäminen tuhoaa paljon ainesosien tärkeitä entsyymejä ja vitamiineja, minkä vuoksi RAW on tapa edetä. Lisäksi koirat ovat lihansyöjiä! Heidän leuat, hampaat ja ruuansulatusjärjestelmänsä on epäilemättä luotu syömään raakaa lihaa ja luita.

Uskon, että perheen lemmikkieläimet voivat tehdä oikein kuivaus lemmikkiruokaa tai purkitettuja ruokia, mutta raaka ruokavalio on terveellisin tapa valita melkein kaikki koirat.

Mitä ajattelen Darwinin raa’asta lemmikkikoiran ruoasta

On viisi pääasiallista syytä, miksi rakastan Darwinin ruokintaa lemmikkikoiralleni Remylle:

1. Mukavuus. Darwin tarjoaa maanpinnan, jäädytetyn raa’an lemmikkikoiran ruoan ovellesi kahden viikon välein automaattisen alusuunnitelman avulla. Ruoka toimitetaan ruutuun, jossa on kuiva jää, ja ruoka on ennakkoluulotettu 8 unssin pussiin. Heidän automaattisen alusuunnitelmansa ovat joustavia, jos joudut koskaan mukauttamaan, keskeytettävä tai peruutettava suunnitelmasi.

2. edullinen. Darwinin raaka ruoka on yksi taloudellisimmista esivalmistetuista raa’ista lemmikkieläinten koiran tuotemerkeistä. Tietysti terveellinen ruoka maksaa aina enemmän, joten Darwin tarjoaa muutamia vaihtoehtoja:

Luonnolliset valintalinja: Tämä on yrityksen premium-linja, joka on valmistettu ruohoa syötetyllä naudanlihalla, häkkittomalla siipikarjalla ja luonnonmukaisilla vihanneksilla. Paljon lisätietoja täältä.

Biologian linja: Tämä on heidän taloudellinen linja, joka on valmistettu tavanomaisesti kasvatetuista naudanlihasta, lammasta, kalkkunasta, kanasta ja vihanneksista samoilta tiloilta, jotka toimittavat supermarketteja. Paljon lisätietoja täältä.

Tällainen keskittyminen! Odotan minun sanovan: “Tauko!”

3. Laadukkaat ainesosat. Darwin käyttää USDA: n sertifioituja ihmisluokan ainesosia United Satesista ja Australiasta. Ruoka ei koostu steroideista, hormoneista, kemiallisista säilöntäaineista, vilja- tai ihmisen aiheuttamista korvikkeista.

4. Turvallinen. Darwin’s tekee ruoastaan ​​tuoreen ja jäädyttää sitten ruoan heti tyhjiö suljetuissa pakkauksissa.

Lisäksi lemmikkikoirani Remy on niin iloinen, kun tarjoilen hänelle aterioita! Hän rakastaa ehdottomasti Darwinia!

Kokeile 10 kiloa raakaa ruokaa vain 14,95 dollarilla – napsauta tätä

Darwinin raa’an lemmikkikoiran ruoan ammattilaiset

Kätevä kotitoimitus automaattisesti
Ennakkoluulotettu 8 unssin pussiin
Tasapainoiset raaka -ateriat
Pakkeet on helppo varastoida pakastimeen
USDA -sertifioidut ihmisluokan ainesosat
Premium-linja, joka on saatavana vapaa-ajan liha + orgaaniset vihannekset
Useita käytettävissä
Raaka luut jauhetaan lihan kanssa

Voit saada 10 kiloa ruokaa vain 14,95 dollarilla! Koodia ei vaadita. Klikkaa tästä.

Mitään haittoja?

Tietysti korkealaatuinen raaka ruoka maksaa paljon enemmän kuin kuiva ruoka

Darwinin ei myöskään ehkä ole sinulle, jos haluat ruokkia lemmikkikoiraasi kokonaisia ​​raa’ita luita verrattuna luihin, jotka jauhetaan lihan kanssa.

Mikä on hinta? Plus erityinen kokeilutarjous!

Taloudellinen linja, jota kutsutaan, alkaa 3,49 dollaria puntaa kohti. Tämä on paljon taloudellisempaa kuin monet muut tuotemerkit ja käyttää vain ihmisluokan ainesosia.

Heidän premium-”Natural Selections” -linjansa alkaa 4,39 dollaria puntaa kohti ja käyttää vapaa-ajan lihaa ja orgaanisia vihanneksia.

Erikoistarjous: Voit saada 10 kiloa ruokaa vain 14,95 dollarilla! Koodia ei vaadita. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Darwin’s on hieno tapa aloittaa lemmikkikoiran ruokinnasta raaka ruokavalio, kunnes olet mukava tehdä omia aterioita. Se on myös loistava tapa täydentää kotitekoista raakaa ruokavaliota, joten sinun ei tarvitse tehdä jokaista ateriaa.

Esimerkki Darwinin raa’an lemmikkikoiran ruoan ainesosista – kana

Darwinin luetellaan kaikki jokaisen rivin ainesosat ja ruoan maku verkkosivustollaan ja tietysti myös pakkauksissa. Tässä on esimerkki raa’asta kana -ruokavaliosta, jota Remy syö (kaikki liha on ilmainen alue ja kaikki vihannekset ovatLuomu):

Kananliha, kanankaulat (mukaan lukien luu), kananhaarat, kanan maksat, kanan sydämet, jamssit, roomainsalaatti, porkkanat, keltainen squash, kesäkurpitsa, selleri ja persilja, orgaaninen pellavansiemenöljy, merisuola, inuliini, turskamaksaöljy, sinkki Proteinaali, rautaproteinaali, kupariproteaatti, E -vitamiini, mangaaniproteinaali, tiamiinimononitraatti ja jodi.

Muita saatavilla olevia tuotteita:

Darwinin toimittaa myös raakaa kissan ruokaa, ja siinä on reseptilinja ruokia sekä koirille että kissoille, nimeltään “älykäs suunnittelu eläinlääkärit”. Reseptilinja sisältää:

Munuaistuen kaava
Maksatukekaava
Syöpätukekaava
Nivel- ja tuki- ja tuki- ja tuki-

Lue blogikirjoituksemme syöpätuen kaavasta kyseisen Muttin kirjailija Barbara täältä: Darwinin syöpätuen kaava

Voisiko pentusi kokeilla Darwinin raakaa lemmikkikoiran ruokaa?

Kerro meille kommenteissa!

Opi paljon enemmän Darwinista täällä.

-Lindsay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *