Aikiou Canine Bowl – In Review

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä keskusteltuilta yrityksiltä.
Saimme äskettäin täysin ilmaisen Aikiou Canine Bowlin (lausutaan “IQ”) Aikiou -tarkastelua varten interaktiivisten koirien ruokinta -astioiden ja lelujen valmistaja. Alkuperäinen reaktioni, kun Aikiou otti minuun yhteyttä ensimmäisen kerran, oli ”mahtava! Toinen hieno koiran kulho testata ja nähdä, hidastaako se Stetsonin nopeuden syömistä. ” Jos olet seurannut meitä jonkin aikaa, olet ehkä nähnyt joitain Stetsonin aiempia taistelua Canine Bowlin tarkistamiseen ja testaamiseen.
Aikiou -koiran kulho
Suurimmalla osalla aikaisemmin arvioimista kulhoista on jonkinlainen este (t) hidastaa nopeaa syömistä koiria. Aikiou -koiran kulho oli kuitenkin aivan erilainen. Kun se saapui ensimmäisen kerran postiin, yritin päättää, oliko se todella koiran ruokakulho vai oliko se paljon enemmän interaktiivista koiran lelua?
Ajattelin, että koska se piti ruokaa, sen pitäisi olla paljon enemmän kulhoa ja vähemmän lelua (vaikka minun on sanottava, että se on vähän molemmista).
Tässä ovat Aikiou -koiran kulhon tilastot:
Tuotteen mitat: 13 x 2,5 x 13 tuumaa; 1,6 kiloa

Tuotteen ominaisuudet:
Kannustaa lemmikkisi syömään paljon hitaammin, mikä vähentää ruuansulatusongelmia ja epämukavuutta
Auta estämään ylimääräisen rasvan varastoinnin (koska lemmikkisi syö paljon hitaammin, se tuntuu täynnä aikaisemmin)
Tarjoaa ruoan metsästystoiminnan koiran tarpeesi aivojen ja muiden aistien stimulaatioon
Auttaa vähentämään jännitystä ja ahdistusta pelin kautta
Käytä kutakin ateriaa tai halutulla välein

Ensimmäinen vaikutelmani Aikiou -koiran kulhosta
VIILEÄ!!! Olin erittäin innoissani nähdessäni niin innovatiivisen uuden koiran kulhon! Olin innoissani Stetsonin kokeilusta. Alkuperäiset varaukseni olivat:
Se on valmistettu muovista, ja eläinlääkärimme on kertonut meille, että Stetsonin akne voi johtua muovikulhoista. Valitsemme alumiinikoiran kulhot muovin yli
Voisiko Stetson selvittää, kuinka päästä ruokaan … hän on aika fiksu ja tunnistettu erittäin, kun se koskee ruoan löytämistä ja syömistä. Itse asiassa Stetson elää ateriaajan ajan. Kun tulen kotiin keskipäivän (ei-ateriaajan), hän ei edes nouse sängystä tervehtimään minua. Kuitenkin, jos on aamulla tai illalla parhaiten ennen ateriaaikaa, hän tulee lentämään makuuhuoneesta kerjäämällä ruokaa. En usko, että Food Drive on paljon Stetsonin ongelmaa.
Onko Stetsonilla ongelmia saada ruoka pois pienistä osastoista.
Stetson on väkivaltainen syöjä. Onko Aikiou -koiran kulho riittävän joustavaksi kestämään Stetsonin ylenmääräisyyttä?

Seuraavan viikon aikana aiomme asettaa Aikiou -koiran kulhon korkeimman testin kautta. Stetson ja minä teemme parhaamme pistää, prod, nuolla, naarmuttaa ja tehdä kaiken tarvittavan Aikiou Canine Bowlin perusteellisen katsauksen tuottamiseksi.
Pysy postitettuna RSS -syötteemme kautta tai tilaa sähköpostirehemme. Älä missaa Stetsonin tulevaa videokatsausta Aikiou Canine Bowlista.
Oletko yrittänyt ruokkia koirasi kulholla, joka auttaa hidastamaan hänen syömistä? Oletko koskaan kokeillut Aikiou Canine -kulhoa?

Saimme täysin ilmaisen arvostelukopion Aikiou Canine Bowlista. Teemme parhaamme esitelläksemme jokaisen tarkistamaamme koiratuotteen hyvän ja huonon ja yrittämättä olla puolueellisia minkä tahansa valmistajan puolesta tai vastaan.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – ihanteellinen uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras koiranpese, josta pidämme: Bones & Chews Bully Stick – kaikki koiranpennut rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat koiran herkut, joista pidämme: Crazy Conine Train-Me-herkut-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan koiranpentuihimme.
Paras tuore koiranruoka, josta pidämme: Viljelijän koiran koiran – muutama kuukausi sitten aloimme raven tuoretta koiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostosta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *