Vierailu Orlando Cat -kahvilaan

ollessani Orlandossa Global Pet Expo -tapahtumassa, Orlando Cat Café isännöi minua allekirjoittamiseen. Tämä oli vasta toinen vierailuni kissan kahvilaan (New Yorkin Meow -huone oli toinen vierailtu) ja jälleen kerran olin tyytyväinen siihen, kuinka hyvin käsite oli.

Ajatus Cat Cafésista on ollut kiinni kuin tulipalo viime vuosina, ja uudet näyttävät ilmestyvän koko ajan ympäri maata kaupunkeissa. Konsepti on samanlainen useimmille: Siellä on kahvila -alue, josta ostat juomia ja välipaloja, ja maksat sitten erillisen maksun, joka saapuu varsinaiseen kissan kahvilaan viettääksesi aikaa kissojen kanssa. Kissat ovat kotoisin paikallisista pelastusryhmistä ja ovat kaikki saatavana adoptioon.

Orlando Cat -kahvila työskentelee eläinliigan kanssa, ja he tietävät selvästi ohjelmansa kissat hyvin. Jokainen kissa ei sopeutua helposti kissan kahvilaan, joten kissat valitaan perusteellisesti ja heille annetaan aikaa sopeutua ennen kuin heidät päästetään vierailijoiden kanssa, vaikka katsoin uuden kissanpentujen pentueen saapumista, kun olin siellä, ja heillä ei tuntunut olevan mitään Ongelmia asioiden tarkistamisessa parhaiten.

Paikan tunnelma oli erittäin rauhallinen. Vaikka siellä oli satunnaista viheltää tai SWAT: ta, monet kissat olivat varmoja, potkaisivat takaisin ja selvästi tyytyväisiä olemaan siellä.

Sain mahdollisuuden tutustua kahvilan takaosaan ja rakastin kissoille yksittäisiä cubbies (valmistettu punaviinilaatikoista). Olin erittäin tyytyväinen minkäänlaisen hajun puutteeseen, jopa takaosassa. Kaikki oli tarkasti puhdasta.

Ja minusta olisi pahoinpitely, jos en mainitse kuinka herkullinen Axum -kahvin vaahtoava keksintö, jonka näet minun pitävän yhdessä valokuvista – en voi muistaa sitä, mitä sitä kutsuttiin, mutta se oli kahvin yhdistelmä, Maito, Nutella ja tietysti paljon kermavaahtoa päälle!

Villikirsikan kanssa upea kidutus
Lisätietoja Orlando Cat Cafesta on heidän verkkosivustollaan.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Tapaa minut Orlando Cat -kahvilassa

Vierailu Meow Parlouriin, New Yorkin ensimmäiseen kissan kahvilaan

Mews ja nips: Tee tästä vuosi käydäksesi lähelläsi olevassa kissakahvilassa

«Sleepypod Air and Sleepypod Atom Review
Märkä ruokapelit kissoille »

14 kommenttia vierailusta Orlando Cat -kahvilaan

Jessica sanoo:

21. huhtikuuta 2017 klo 13.49

Ingrid, oli niin hyvä tavata sinut ja Jodi! Arvostamme niin pysäkkiäsi Orlando Cat -kahvilassa allekirjoittamista varten. Tule takaisin milloin tahansa! ~ Purrs, Jessica ja Sandy

Vastaa

Ingrid sanoo:

21. huhtikuuta 2017 klo 14.77

Oli hienoa tavata myös sinut, Jessica – ja haluaisin palata takaisin!

Vastaa

Suurin kissarotu sanoo:

21. huhtikuuta 2017 klo 12.33

Herranen aika! kuinka hauskaa! Upea paikka allekirjoittaa kirja. Haluaisin käydä tässä paikassa.

Vastaa

Ambika sanoo:

20. huhtikuuta 2017 klo 22.35

Haluan käydä Chicago Cat -kahvilassa. Sain juuri kirjasi kidutuksesta ja rakastan sitä. Minulla on nyt torti. jatka samaan malliin.

Vastaa

Ingrid sanoo:

21. huhtikuuta 2017 kello 5:08

Olen niin onnellinen, että olet nauttinut kirjastani ja tervetuloa kidutuksen fantastiseen maailmaan, Ambika!

Vastaa

Jackie Pasquini sanoo:

20. huhtikuuta 2017 klo 7.22

Mikä hämmästyttävä paikka kirjalle allekirjoittamiselle! En haluaisi lähteä! Toivon, että paljon enemmän kissakahvilat alkavat ilmestyä !!

Vastaa

Nancy Faulkner sanoo:

19. huhtikuuta 2017 klo 20.15

Ingrid,

Toivottavasti myit paljon enemmän kopioita kirjoistasi! Usko, minulla on ne kaikki. Pitäisi luetella kaikki Yor -julkaistut kirjat, jotta fanit näkevät mitä heillä ei ehkä ole.

Mitä tulee niihin kissakahviloihin, et ole varma, onko keskilännessä ole. Minusta haluaisin työskennellä ja muuttua pysyvästi kissakahvilassa. Vietä loput päivistäni kissakahvilassa!

Kissat näyttävät tyytyväisiltä. Kuka haluaa tulla häkkiin koko ajan! Toki he pitivät petteistä, rakastetuista ja erityisesti saada ikuisesti, onnellinen, rakastava koti!

Vastaa

Ingrid sanoo:

20. huhtikuuta 2017 klo 5.22

Mielestäni Chicagossa on pian pari kissakahvilaa, Nancy.

Vastaa

Donna Baumoehl sanoo:

19. huhtikuuta 2017 klo 11.46

Minulla on neljä kissaa ja rakastan monia jokaista kriitikkoa, erityisesti koiria ja delfiinejä. Asun Tampassa ja haluaisin vierailla yhdessä näistä päivistä. Pidän eläimiä yhtä tärkeämpiä ja poikkeuksellisempia ihmisille.

Vastaa

Satunnaiset kissat sanovat:

19. huhtikuuta 2017 klo 11.4

Mikä hauskaa – rakastamme nähdä näiden kahviloiden ilmestymisen ja tarjota ihmisille kyvyn nähdä kissoja eri ympäristössä. Se, joita seuraamme, näyttävät tekevän hienoa työtä adoptioilla. Ja me rakastamme punaviinilaatikoja sängyinä – liian söpö

Vastaa

Georgia sanoo:

19. huhtikuuta 2017 klo 10.44

Kuinka hauskaa! Upea paikka allekirjoittaa kirja.

Vastaa

Janine sanoo:

19. huhtikuuta 2017 klo 8.37

Haluaisin käydä täällä. Mutta en ehkä koskaan halua lähteä.

Vastaa

Connie Fischer sanoo:

19. huhtikuuta 2017 klo 8.31

Voi luoja! Villi kirsikka on upea kidutus. Minulla on tortie ja ne ovat arvaamattomia, mutta hiljaisia, makeita ja rakastavia rotuja. Haluaisin käydä tässä kahvilassa. Kiitos jakamisesta. Minun pitäisi myös saada kopio ”Kidutuksesta”.

Keksinnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *