13 Summertime Security Ideaa koirille

13 Summertime Security Ideaa koirille

Viimeksi päivitetty 20. toukokuuta 2022 pentuvuotojen 1 kommentti

x

Kesä on virallisesti täällä, joten uskoin, että olisi hieno konsepti tehdä nopea yhteenveto siitä, kuinka pitää lemmikkikoirasi riskittömänä kesällä.

Ja poistetaan yksi asia aito nopeasti; Voit tarjota lemmikkikoiran jääkuutioita. Huolimatta siitä virusjulkaisusta hälytyksestä sitä vastaan, eläinlääkärit ovat yhtä mieltä siitä, että lemmikkikoirallesi on täysin hyväksyttävää. Lemmikkikoirani tykkää leikkiä jääkuutioilla, samoin kuin kesäisin se on yksinkertainen tapa auttaa pitämään hänet viileänä.

13 kesäajan turvallisuusideoita koirille

Kesä on erinomainen aika mennä ulos ja pitää hauskaa koiran kanssa, mutta on olemassa muutamia asioita, joista nauttia. Pidä nämä 13 kesäajan turvallisuusideoita koirille mielessä pitämään lemmikkikoirasi turvassa.

1. Tarjoa lemmikkikoira paljon vettä ja varjoa

Jos aiot olla ulkona pitkään lemmikkikoiran kanssa tämän kesäisin, varmista, että heillä on loistava varjoisa alue levätä ja paljon vettä.

Koiran lisäksi ei voi hallita lämpimää meidän lisäksi, joten heidän ei ole niin helppoa pysyä viileänä. Pitkäaikainen lämmin altistuminen asettaa heidät vaaraan lämpimän aivohalvauksen luomiseksi.

Liian lämmin ja kosteus voivat olla vaarallisia koirien terveydelle, joten jos et ole mukava ulkona, koska se on myös kuuma, se on myös koirallesi kuuma. Noina todella kuumina päivinä on turvallisempaa pitää lemmikkikoira viihdytettynä sisällä.

2. Käytä kiddie -uima -allasta tai sprinkleriä pitämään viileä

Pitääkö lemmikkikoira vedestä? Täytä kiddie -uima -allas vedellä, jotta pentusi on suuri. Ehdotan valinnan muovista, kun otetaan huomioon, että heidän kynnet voivat repiä pehmeämmät. Eikö sinulla ole kiddie -uima -allasta? Monet koirat nauttivat letkun tai sprinklerien kanssa.

3. Estä pitkäaikainen altistuminen kuumalle hiekkalle ja jalkakäytävälle

Vältä pitkittynyttä altistumista hiekkalle ja kuumalle asfaltille – se voi levittää koirasi käpälöitä. Yritetään kesällä kävellä lemmikkikoirasi aamulla tai illalla, kun jalkakäytävä ei ole niin kuuma. Jos kävelet päivän aikana, oleskele ruohoisten tai metsäisten alueiden kanssa.

Jos aiot mennä pitkään kävelylle, kokeile jonkin sienen temppua pitääksesi heidän tassunsa suojattuina. Hyvin kuumina päivinä voit saada parin saappaat koirallesi.

Tarkista jalkakäytävä lämmin ennen lemmikkikoiran ottamista kävelylle. Sijoita käsi tai paljain jalka pinnalle 10 sekuntia. Jos on yhtä kuuma, että pidät kättäsi tai jalkaa siinä, niin se on myös lemmikkisi kuuma. – Banfield Pet Hospital

4. Lyhyt käsittely koirien kanssa on paljon alttiimpia lämpimälle aivohalvaukselle

Jos sinulla on lyhyt käsittely lemmikkikoiran kanssa, kuten bulldogg tai mopsi, muista, että he eivät housu tehokkaasti; Ne ovat paljon alttiimpia lämpimälle aivohalvaukselle. Bulldogit ovat erityisen suvaitsemattomia lämmölle. Niiden on oltava rajoitettu pääsy ulkona, kun sääolosuhteet nousevat yli 80 astetta.

5. Älä jätä lemmikkikoiraa yksin kuumaan autoon

Älä koskaan jätä lemmikkikoiraa autoihisi ja kuorma -autoosi kuumalla säällä; Halkeiltu ikkuna ei riitä pitämään autoja ja kuorma -autoja viileänä. Se on myös laitonta monissa valtioissa.

Tutkijat havaitsivat, että kun se on aurinkoinen 78 astetta, pysäköityjen autojen lämpötila ja ikkunoiden säröillä oleva kuorma -auto nousee vähintään 32 astetta 30 minuutissa. Joten: 78 astetta 110 – puolessa tunnissa. – Älä usko minuutin ajan koirat voivat tehdä sen läpi kuumassa autossa

6. Estä rasittava liikunta

Vältä rasittavaa liikuntaa erittäin kuumina päivinä ja pidä istunnot lyhyinä. Täsmälleen sama päivät, joilla on korkea kosteus. Tarkastele niitä todella kuumia päiviä joitain perustoimintoja pitääksesi lemmikkikoirasi kiireisenä sisätiloissa.

7. Nauti koiranpolttamasta auringonpolttamisesta

Koirat voivat saada auringonpolttamaa – erityisesti vaaleita koiria, joilla on lyhyt turkki. Koirille on erityisesti muotoiltu aurinkoturvavoiteet. Älä käytä lemmikkisi ihmisen aurinkovoidetta; Monet kemikaalit ovat myrkyllisiä heille.

Kaikilla koirilla on takkien paksuudesta riippumatta alttiita kehon alueita, joilla on vähemmän turkista tai ei ollenkaan. Vatsa peitetään yleensä vaaleilla hiuksilla, mikä tekee siitä kohteen; Korvissa on herkkä iho; Sen lisäksi, että jopa koiran nenä voi päätyä kuivumaan ja paistettuun .- PET360

8. Varmista, että lemmikkisi on turvattu tuholaisista

Rastit ja hyttyset ovat kesällä korkeimmillaan. Puhu eläinlääkärillesi käytettävissä olevista erilaisista ennaltaehkäisistä. Tee täydellinen iho tarkasta (täsmälleen sama, mitä teet kirppuille) lemmikkikoirallasi tultuaan sisälle etsimään punkkeja.

9. Nauti lemmikkikoirastasi käsiteltyjen nurmikoiden ympärillä

Pidä koiria nurmikoilla, joita on käsitelty kemiallisesti lannoitteella vähintään 24 tunnin ajan. Monet pihakäsittelyissä käytetyistä kemikaaleista ovat myrkyllisiä lemmikkieläimille.

Vaikka pienet lannoitteiden nielut voivat johtaa vain kohtalaiseen vatsan järkytykseen, suuremmat nielut voivat johtaa vakavaan myrkytykseen raudasta, typestä ja muista kemikaaleista. – Lemmikkien myrkky vihjelinja

10. Älä anna koirien juoda valtamereistä, järvistä tai uima -altaista

Lyhennys muodosta ‘woold’null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *