Voita: Kitty A Gogo – Tyylikäs kissan roskakori -vaihtoehto

AddThis Sharing Buttonshare FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Jos olet kissanomistaja, tiedät, että kissasi roskaruudun aihe ei ole tarkalleen jännittävä. Perinteiset kissan pentuekalvot voivat olla melko silmämääräisiä, jotka usein nimeävät ne kodin vähemmän suosittuihin huoneisiin. Mutta entä jos olet kissan roskakori, joka voisi olla sekä toiminnallinen että uskallamme sanoa… tyylikäs?

Kitty -gogo -kissan roskakorilla sinulla voi olla paras molemmista! Saatavana 6 suunnittelukannena, tämä houkutteleva kissan roskakori saapuu esitykseksi säästääksesi aikaa. Lisää vain suosikkikissan pentue ja kitty a gogo on käyttövalmis. Postikirjan puhdistaminen on myös helppoa. Käytä vetäytymisalustalla ja siihen sisältyy metallisivustin rake yhdestä kampasta liikkeen kautta. Tarvitseeko heittää vanhoja pentueita? Ei ongelmaa! Irrotettava muovivuoraus on mukana vanhassa roskissa yhdessä vaiheessa.

Kitty A -gogo on ihanteellinen kaikille kissoille ja kissanpentuille, joiden aukko on 12 ″ leveä ja 8 ″ korkea. Sen kokonaismuoto on 16 ″ korkea, 18 ″ leveä, 21 ″ pitkä, mikä tekee siitä täydellisen istuvuuden pienille tiloille ja asuntokoteille. Kissasi ei vain rakasta uutta roskarasiaa, vaan rakastat tyylikästä mallia!

Voita kitty gogo!

Jos haluat voittaa Kitty A Gogo -kissan roskaruutulaatikko, jätä kommentti alle jakamalla hauska tosiasia kissastasi.

Onnittelut Kitty A Gogon voittajalle Audrey Macielle!

Uudet tuotteet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *