Multi-vitamiinit ja eläinten lisäykset

AddThis Sharing Buttonshare -sovellukseen facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare-ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Kuten keskustelin edellisessä viestissäni lemmikkieläinten elintarviketeollisuuden ja sääntelyn asemasta, kaikki kaupalliset lemmikkieläinruoat käsitellään jossain määrin. Jos sinä tai minä syöt vain jalostettuja, pussitettuja tai purkitettuja ruokia koko elämämme ajan, kärsimme vieläkin paljon vakavimmista ravitsemusvajeista tai epätasapainosta kuin jo teemme. Ja tästä syystä eläimet eivät varmasti ole erilaisia. Monien kaupallisten lemmikkieläinten käsittelyn myötä lukuisia tärkeitä ravintoaineita voidaan tuhota tai inaktivoida. Lisäksi lukuisat lemmikkieläinruoat läpäisevät AAFCO -standarditestit ja ruokintakokeet, jotka perustuvat minimaalisiin ravintoaineihin selviytyäkseen eivätkä välttämättä kukoista koirien ja kissoidemme elämän ajan. Tämän vuoksi suosittelen tiettyjä perusraitelisäaineita kaikille lemmikkieläimille. Tietysti eläinlääkärisi tulisi muuttaa näitä suosituksia lemmikkisi erityisten olosuhteiden tai henkilökohtaisten herkkyyksien perusteella.

Kaikkien koiranpentujen, kissanpentujen, aikuisten ja vanhempien koirien ja kissojen tulisi olla laadukkaita multivitamiini. Joidenkin suosittelemien joukosta ovat Vitachews ja erittäin Vitachews. Hyvän multivitamiinin ohella suosittelen aina luotettavan omega-3-rasvahappolähteen, kuten erittäin puhdasta omega 3: n, ja puuttuva linkki koirille tai puuttuva linkki kissoille. Pitkän aikavälin suosikkini on myös Nordic Naturals Pet Cod -maksaöljy.

Lisäksi suosittelen aina asiakkaitani sisältävät antioksidantteja osana lemmikkieläinten ennaltaehkäisevää lisäravinteita, kuten proantozone tai vetri-dmg. Solujen eteneminen on myös fantastinen laaja spektrin antioksidantti, josta olen pitänyt erityisen hyödyllisenä ikääntyville eläimille, joilla on minkä tahansa elinjärjestelmän vanhemmat sairaudet, ja etenkin syöpätapauksissa. Ja olennaisena osana hyvän terveyden ylläpitämistä lemmikkieläimissä, emme voi unohtaa niiden immuunijärjestelmiä ja ruuansulatuskanavia. Vaikka koirille ja kissoille on runsaasti luotettavia ruuansulatustuotteita, olen löytänyt Naturvet -entsyymit ja probiootit toimivan hyvin asiakkaideni kanssa.

Lisäravinteet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *