Yksi vikapiste: Ole aina varmuuskopio!

Daryl Conner
31. tammikuuta 2019

Jos tietokoneen virtakytkin rikkoutuu, loput tietokoneesta on hieno, mutta et voi käyttää sitä. Jos yksi pyörä putoaa ajoneuvolta, et ole menossa minnekään. Jos sinulla on yksi pari leikkureita ja he rikkovat, et voi hoitaa lukuisia koiria aikataulussa.

Nämä ovat kaikki esimerkkejä siitä, mitä yritysmaailmassa tunnetaan “yhtenäisiksi epäonnistumiskohdiksi” tai SPOF. Yksi pieni asia, joka hajoaa, voi pysäyttää yrityksen ja kykysi ansaita tuloja, jotka ovat kuolleet sen raiteilla. Kärkevän laitteen epäonnistuminen voi olla katastrofaalinen, jos sinulla ei ole varatyökalua, joka on varustettu niille ”joka tapauksessa” -hetkille.

Ehdotan, että kun aloitamme uuden vuoden, meillä kaikilla on aikaa tarkastella sitä, miten työskentelemme ja tunnistamme kaikki SPOF: t, jotka liittyvät yksittäisiin liiketoimintaan. Hanki paperi ja kynä ja aloita haavoittuvuutesi laskeminen. Tässä on hyvä tapa seurata:

Aloita vuokaavio tai jopa perusluettelo. Siitä hetkestä lähtien, kun asiakas ottaa sinuun yhteyttä tapaamiseen, miettiä, mikä infrastruktuuri on paikallaan tukemaan tätä yhteyttä. Täältä tulosi alkavat, joten on myös järkevää aloittaa luettelosi täältä. Tämä osa voi sisältää puhelimesi, aikataulutusjärjestelmäsi ja tietueesitysjärjestelmäsi.

Sieltä arkistoi jokainen vaihe siitä, mitä tapahtuu, kun lemmikki siirtyy toimipaikkaasi. Menevätkö he laatikkoon, häkkiin tai kenneliin? Jos näin on, huomaa tämä laite. Siirtäminen seuraavaan vaiheeseen. Meneekö koira parhaiten kylpyammeeseen? Entä jos kylpyammeen viemärisi tukkeutuu pahasti, vesi ei toimisi tai kylpyamme itse kehittyi vuoto?

Jatka jokaisen lemmikin käytetyn laitteen huomioimista; Clippers, Clipper -terät, sakset, harjat ja kammat. Luettele jokainen työkalu riippumatta siitä, kuinka pieni.

Seuraavaksi luetella mitä tuotteita käytät. Monilla meistä on täällä jonkin verran redundanssia. Jos olet laskenut väärin kuinka monta gallonaa suosikki shampooistasi olet tallentanut, ja loppuu, sinulla on todennäköisesti muita vaihtoehtoja. Luettele silti, mitä sinun pitäisi saada läpi yhteinen päivä; Shampoo, hoitoaine, korvapuhdistin, suihke, jopa Köln.

Jatka huomautusta, ennen kuin koira on oven ulkopuolella. Maksaiko asiakas luottotietokortilla? Luettele järjestelmän, jota käytit myynnin käsittelemiseen. Lähetitkö heidät tapaamiskortilla? Jos on, lue myös ne.

Epäonnistumisen todennäköisyys

Tässä vaiheessa luettelo tai kaavio voi näyttää hieman pelottavalta – mutta huolestu! Seuraavaksi sinun on tarkasteltava kunkin kohteen epäonnistumisen todennäköisyyttä. Kylpyamme mahdollisuus kehittää spontaanisti vuotoa tai häkkiä tai kenneliä spontaanisti romahtaminen on erittäin ohut. Jokaisella käyttämässäsi työkalulla on elinajanodote. Päätä, kuinka todennäköisesti jokaisen tuotteen on epäonnistunut. Työkalujen, joilla on suuri epäonnistumisen todennäköisyys, pitäisi siirtyä luettelon yläosaan, ja alhainen todennäköisyys voidaan siirtää alaspäin.

Jos olet hoitanut paljon enemmän kuin viikkoa tai kaksi, tiedät Clipperin hullun mahdollisuuden luopua aaveesta hetkessä. Joissain tapauksissa pelkästään Blade Drive -kokoonpanon korvaaminen saa meidät takaisin ja käynnissä, mutta toisinaan se tarvitsee vierailun hyvän leikkurin korjaushenkilön kanssa. Koska käytämme leikkureita käytännöllisesti katsoen jokaisessa lemmikissä, ja koska ne eivät ole kauhistuttavan kalliita esineitä, ehdotan nöyrästi, että meillä jokaisella on ainakin yksi varmuuskopio, joka on varustettu jonnekin kätevälle.
Mainokset

Armeijassa heillä on sanonta: “Kaksi on yksi, yksi ei ole.” Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on yksi esine ja se rikkoutuu, sinulla ei ole mitään. Mutta jos sinulla on varaosa, olet palannut sellaiseen. Jos sinulla on kuitenkin yksi leikkuri, joka rikkoutuu ja yksi varauksessa, ja jotain tapahtuu varmuuskopiotyökalullesi, olet palannut nollaan.

Työkaluille, joita sinulla yksinkertaisesti pitäisi olla, on parasta olla paljon enemmän kuin yksi varmuuskopio. Kuulen sinut nyt: “Mutta se on kallista! Minulla ei ole varaa saada kolme leikkuria. ” Jos sinulla ei ole Clipperiä, etkä voi toimia, ennen kuin suosikkihoitopaikka voi lähettää sinulle yhden, kuinka paljon työtä olet menettänyt? Kuinka kallista on olla ilman tuloja useita päiviä? Vielä pahempaa, kuinka kallista on, jos yksi tai paljon enemmän asiakkaita siirtyy toiseen groomeriin, koska jouduit peruuttamaan heidän tapaamisensa? Tässä on ehdotus, kysy Clipper -korjausmieheltäsi, onko hänellä uudelleenrakennettuja leikkureita, jotka hän olisi valmis myymään vähentyneellä kustannuksella. He tekevät dandy -varaosaa.

Paljon kalliimmissa työkaluissa voi olla vaikeampaa pitää varmuuskopioita käsillä. Minulla on kallis korkea nopeuden kuivausrumpu, mutta ostin halvemman säilyttämisen – kädessä hätätilanteissa, ja olen kiitollinen. Se ei toimi yhtä hyvin kuin suosikki kuivausrummuni, mutta se pitää minut fluffaavina koiriin, jos go -laitteeni on korjattava.

Ostin äskettäin uuden uimajärjestelmän, koska vanha toimi hitaasti. Aion pakata vanhan ylös ja lähettää sen kunnostamaan, ja pidän sen sitten hätävarmuuskopiona, jos uudempi rikkoutuu. Ja rakkaani Clipper -tyhjiö? Minulla on pienempi versio, joka on poistettu hätätilanteista, olenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *