Katsaus: Keeekeen iso seikkailu Ateenassa, Kreikassa

En yleensä tarkista lastenkirjoja, mutta Shannon Jonesin Big Adventures -sarja on niin suloinen, halusin jakaa sen kanssasi. Keeekee on kaliko -kissa, joka kulkee maailmaa kuumassa ilmapalloissa. Hänen aikaisempiin pysäkkiinsä olivat Pariisi ja Rooma.

Kustantajalta:

Keekeen suuressa seikkailussa Ateenassa, Kreikassa, Keekee laskeutuu toiseen jännittävään seikkailuun. Liity Keekeen, kun hän tutkii yhtä maailman vanhimmista kaupungeista. Lapset ja aikuiset ilahduttavat selvittäessään, mikä tekee Ateenasta välttämättömän vierailukohteen sen historiasta ja kulttuurista ruokaan ja vieraanvaraisuuteen. Keeekeen viimeisin seikkailu sisältää lapsen ystävällisen ääntämisoppaan ja sanaston kirjan takana sekä viehättävästi kuvitetun Ateenan kartan kanssa. Viihdyttävä ja opettavainen Keeekeen seikkailut herättävät uteliaisuutta ja inspiroivat arvostusta loistavasta suuresta upeasta maailmastamme!

Casey Uhelskin kuvaus, tämä hassu pieni kirja on tarkoitettu 4–7 -vuotiaille lapsille. Kirja yhdistää leikkisän tarinan kulttuuriin, kieleen, maantieteeseen, ruokaan ja perinteisiin. Kirja hurmasi minua perusteellisesti. Oikean keekeen inspiroimat piirustukset ovat ilahduttavia.

Käy KeeKeesBigadventures.com -sivustossa saadaksesi lisätietoja kirjasta. Kirja on saatavana Amazonilta.

Shannon Jonesin rakkausmatkarakkaus alkoi nuorena. Se avasi hänen silmänsä ja korvansa maailmalle. Aikuisena asuu Amsterdamissa, Alankomaissa, hänen puolisonsa Paulin ja Kitty Keekeen kanssa syntyi ajatus Keeekeen suurista seikkailuista. Kahdenkymmenen vuoden kuluttua markkinointialalla Shannon käynnistetään uusissa seikkailuissaan, seuraten hänen intohimonsa kirjoittamiseen ja innostuneena auttamaan lapsia oppimiseen ja löytämiseen. Hän asuu nyt Alexandriassa, Virginiassa, Paulin, Keekeen ja vähän siskon Kitty Lunan kanssa.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Katsaus: Keeekeen suuret seikkailut Pariisissa, Ranskassa

Katsaus: Adventure -kissat: Living Nine Lives and the Fuythest

Katsaus: Keeekeen suuret seikkailut Lontoossa, Englannissa

«Alkuperäinen kissan trapetsi: Cirque du Soleil kissasi
Primal Pet Food muistuttaa yhden erän kissan kalkkunan raa’an jäädytetyn kaavan »

2 kommenttia arvostelusta: Keeekeen iso seikkailu Ateenassa, Kreikassa

Caren Gittleman sanoo:

13. maaliskuuta 2015 klo 22.38

Rakasta kaikkia Keeekeen kirjoja ja tarkistanut ne kaikki! Meidän piti tarkistaa tämä kuukausia sitten ja meidän piti lykätä 2 kertaa! Meidän on tulossa pian! Shannon on myös todellinen nukke, helmi!

Vastaa

Janine sanoo:

13. maaliskuuta 2015 klo 8.50

Tämä kuulostaa söpöltä. Yhdellä kissani on nimi, mutta kirjoitti Kiki. Se on itse asiassa neiti Waikiki, mutta kutsumme häntä Kikiksi.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *