Hyväksy ”vähemmän adoptoitava” PET -viikko

mustat kissat. FIV+ kissat. Vanhemmat kissat. Erityistarpeet kissat. Nämä ovat vain muutamia näkökohtia, jotka voivat tehdä kissan näyttämään olevan “vähemmän adoptoitavissa”. Näiden erityisten kissojen (ja myös koirien) edistämiseksi Petfinder on nimennyt 17.-25. Syyskuuta “adopt-a-adoptoble-lampi viikoksi”. En todellakaan pidä siitä, että termi “vähemmän adoptoitavissa”, minkä vuoksi laitan sen lainauksiin – haluan uskoa näihin kissoihin ylimääräisenä erityisellä.

Ja ostaessani näitä erityisiä kissoja kaikessa upeassa lajikkeensa aikana haluaisin esitellä sinulle muutaman syksyn kissan yhdeksi tai paljon enemmän näistä luokista. He kaikki yrittävät löytää pysyvästi kodin. Toivon, että jaat tämän julkaisun yleisesti – saamme tällä viikolla omaksumassa erityisiä kissoja!

Snuggle Bunny on noin 4 -vuotias, samoin kuin oikein nimetty. Hänen mielestään kierrokset tuotettiin vain yksi asia, samoin kuin hänen on istuttava. Snuggle Bunny on supervaikuttava, kiehtova bitti nainen, joka rakastaa huomiota. Hän on FIV -positiivinen, joten hän olisi paras yhdessä kissan talossa tai talossa, jossa on vielä yksi fiv -kissan, kuten hänen paras ystävänsä Lyndee (vihje, vihje). Sunggle Bunny on kasvatettu pysyvästi kissan karjatilalla Springfieldissä, IL.

8 -vuotiaana Daisyn ajatellaan vanhempaa kittyä. Hän on erittäin upea nainen, joka tulee fantastisesti muiden kissojen ja pienten koirien kanssa. Hän haluaa makaa sohvalle ja olla sohvaperunakumppani, mutta on kuitenkin samoin vilkas ja toimii paljon nuorempi kuin hänen ikänsä. Daisyä edistetään kadonneen lemmikkikoiran ja kissan pelastussäätiöllä Pohjois -Virginiassa.

Hadley on 5 vuoden nuori venäläinen sininen kastroitu mies, jolla on loistava taipumus. Hän on luottavainen, rakastava ja pehmoinen lap -kissa, joka haluaa saada vatsansa hieroa. Hän on leikkisä, samoin kuin kissan lelujensa – etenkin ne, joita hän voi ajaa, ja jahtaa sen jälkeen. Hänen kasvatusmiehensä mukaan hän kiipeää hänen pöydälleen, kun hän käyttää kannettavaa tietokonetta, istuu lähellä hiiripalaa ja halaa päätään! Hadley on diabeetikko, joten hän vaatii taloa jonkun kanssa, joka on mukava tarjota hänelle insuliinin injektioita. Hänen aikaisempi kotitalous antoi hänet, koska vanhusten kotitalousjäsen tarvitsi niin paljon aikaa, että he eivät ehkä enää hoita Hadleyä. Hadleyä edistetään tarvitsevilla diabeettisilla kissoilla, ryhmällä, joka auttaa diabeettisia kissoja ja heidän ihmisiä tukemalla diabeettisia kissoja alkuperäisessä ja adoptiokodissaan, toivottaen ei -toivottuja diabeettisia kissoja ja avustamaan hoitajien tietoa oikeasta hoidosta. diabeettiset kissat.

Luray liittyi Caseyn kotiin Pohjois -Virginiassa kolmen sisaruksensa kanssa, jotka kaikki on adoptoitu. Hänellä oli epämuodostunut rinta, mutta hänellä on ollut kirurginen hoito epämuodostuman korjaamiseksi ja menee erittäin hyvin. Eläinlääkäri odottaa hänen tekevän täydellisen paranemisen ilman minkäänlaista lisäkomplikaatioita. Hän on vähän yli vuoden ikäinen, samoin kuin online -online -pitkä ja iloinen elämä pysyvästi kotonaan. Hän on erittäin suloinen, tykkää valita sekä halata ja nauttii pelaamisesta kissan leluillaan.

Ling Ling on spuninen 11-vuotias siiamilainen nainen sekä upea sylikissan, joka ei haluaisi paljon muuta kuin halata koko yön. Häntä edustaa Layla Morgan Wilde of Feline Wisdom 101 (joka otti tämän upean kuvan hänestä) kissan apua varten New Yorkiin. Muiden kissojen kanssa kasvatuskodissaan hän pelaa Imperioud Dragon Lady -tapahtuman toimintaa, mikä tekee hänestä ihanteellisen yhden kissan kotitalouden. Et koskaan ymmärtänyt olevansa vanhempi nainen menetelmällä, jonka hän rajoittaa portaita ja pelaa pelejä huomattavalla älykkyydellä. Hänellä on pehmeä siamilainen miau ja silkkisin turkki, joka tarvitsee vähän hoitamista. Tämä viiden punnan prinsessa ymmärtää mitä haluaa sekä ilmoittaa sinulle. Niin hellä kuin hän on, hän ei ole tarranauha kissaa ja tykkää henkilökohtaisesta nukkumisaikastaan ​​rentouttavilla alueilla, kuten liinavaatekaappi.

Inkivääri on 8-vuotias diabeettinen kisu, joka on kasvatettu tyylikkäässä kissan pelastusjoukkueessa Pohjois-Virginiassa. Hän on ylimääräinen makea, upea kaliko/tabby, jolla on kevyet ympäristöystävälliset silmät ja erittäin suloinen bitti vaaleanpunainen nenä. Inkivääri diagnosoitiin kissan diabetes noin vuosi sitten. Hänet omaksuivat kissanpennun, mutta pelastukseen palautettiin, kun hän alkoi näyttää oireita. Hän on uskomattoman vilkas ja erittäin hellä. Hän on tiukalla säilykkeellä matala hiilihydraattisella ruokavaliolla ja hänellä on erinomainen ruokahalu. Kun hän oli ensimmäistä kertaa diagnosoitu, hän oli 2 yksikköä Lantus -insuliinia kahdesti päivässä. Ruokavaliosuunnitelman muutoksen jälkeen hän vaatii vain 0,5 yksikköä kahdesti päivässä. Hän ymmärtää, milloin hänen injektionsa on aika, samoin kuin hän juoksee alueelleen odottamassa laukaustaan ​​ja hoitamaan jälkeen. Ajan myötä hänen diabetes voi mennä täydelliseen remissioon sekä käsitellä ruokavaliosuunnitelmaa ja pelkästään liikuntaa. Inkivääri todennäköisesti tekisi hienointa ainoana kissana.

Oletko Embranull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *