GERMINDER nimeltään Canine Writers Association of America Company of Record

GoodNewsForpets on kolmannen osapuolen digitaalinen alusta

(New York – 20. kesäkuuta 2017) – Gerinder & Associates on nimetty ennätysyhtiöksi arvostetulle koirankirjailijoiden yhdistykselle (DWAA). Kahdeksan toimittajan ja Westminster Kennel Club Canine Show -tapahtumaan kutsuttujen kustantajien perustama vuonna 1935 DWAA on päätynyt ihmisen hienoimmalle ystävälle omistettu eniten tunnustettu asiantuntijakokoonpanoyhdistys.

Aikaisemmin tänä vuonna palkittu freelance-toimittaja Jen Reeder, joka valittiin DWAA: n presidentiksi, ilmoitti olevansa innoissaan yhteistyöstä.

“Olen innoissani siitä, että työskentelemme sekä Lea-Annninderin ja hänen tiiminsä kanssa”, Reeder sanoi. ”DWAA: n uudeksi presidenttinä haluan ottaa käyttöön pyrkimyksiä auttaa jäseniä saavuttamaan jatkuvaa menestystä ja tyypillisesti nostamaan, edistämään sekä juhlimaan koiran kirjoittamista. On hienoa, että Germinder & Associates työskentelee kanssamme kohti tätä tavoitetta. ”

Yhtiö tarjoaa taktisen neuvonantajan, julkistaa DWAA -tapahtumia ja julkaista uutisia jäsenten kirjoista sen GoodNewsForpets.com -alustalla. Germinder & Associates auttaa myös sponsorointitoimintaa. Yhtiö on jo alkanut tiedottaa erityispalkinnon sponsoreille sekä mainostaa DWAA: n vuosittaista säveltämiskilpailua sekä palkintojuhlia, jotka on järjestetty lauantaina 10. helmikuuta 2018 New Yorker -hotellissa Manhattanilla.

”Olemme iloisia palaamassa DWAA: n AOR: nä, joka on lähellä ja rakastettu minulle henkilökohtaisesti. Odotamme eteenpäin yhteistyötä tämän erittäin taitavien koirankirjailijoiden, blogin kirjoittajien ja toimittajien organisaation kanssa ”, totesi Lea-Ann Germinder, APR PRSA, presidentti ja perustaja, Germinder & Associates, Inc.

Tietoja DWAA: sta

Koiran kirjoittajien yhdistys on koiralle omistettu asiantuntijakokoonpanoyhdistys. Vuonna 1935 perustettu DWAA on kasvanut kahdeksasta perustajasta yli 500 jäseneksi, mukaan lukien toimittajat, kirjailijat, bloggaajat, publicistit, valokuvaajat, kuvittajat ja mediapersoonallisuudet. Ihmiskansalaisten joukkovelkakirjalainan sateenvarjolla jäsenet kattavat koirankilpailut, terveyden, koulutuksen, pelastuksen, lemmikkieläinten muodin, eläinlääketieteelliset tutkimukset, työskentelevät koiran organisaatiot, eläinten hyvinvointia koskevat lainsäädännössä, varainkeräilijöissä ja lukuisissa muissa aiheissa. Paljon lisätietoja on osoitteessa dogwriters.org.

Tietoja BERMINDER & Associates, Inc.

Germinder & Associates on palkittu New York City sekä Kansas City -yritys, joka tarjoaa taktisen neuvonantajan, digitaalisen kustantamissisällön, kapeamarkkinoiden kampanjat, mukaan lukien eläinten terveys ja hyvinvointi sekä lemmikkieläintuotteet. Yhtiö perustettiin Kansas Cityyn vuonna 1998 sekä avasi New Yorkin toimiston vuonna 1999. Tunnettuihin ponnisteluihin kuuluu Catalyst Council; Ymmärrä sydänmatot sekä Kansas Cityn eläinten terveys- ja hyvinvointikäytävä. Yhtiö on PR-neuvoston jäsen, PRSA-NY: n valtavien Apple Awards -palkintojen timantti-sponsori ja korkeamman Kansas City Prism -palkintojen majesteettinen sponsori. Yhtiö juhlii 20 -vuotisjuhliaan ensi vuonna. Noudata Twitterissä: @GerminderPr ja Facebook: GERMINDERPR.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *