Build-A-Bear esittelee takaa eläinten linjan, edistää lemmikkieläinten velvoitteiden taitoja lapsilla, joilla on interaktiivinen sovellus

Petfinder-säätiön kanssa, korostaa Build-A-Bearin tuen perinnettä eläinten hyvinvointia varten

Build-A-Bear on ottanut käyttöön uusimman tuotelinjansa-takaa eläimet-yrityksen tähän mennessä monen kohtuullisen lemmikin ylellisen kokoelman. Takuu -eläinlinjalla on täydentävät mobiilisovelluksen kotitaloudet, jotka voivat ladata iTunes App Storesta tai Google Play Kaupasta. Takuu -eläinsovellus tuo kokemuksen lemmikkieläinten hoidosta elämään, ohjaa lapsia eläinten hoidosta vuorovaikutteisella leikkikokemuksella. (PRNewsfoto/Build-A-Bear)

St. LOUIS, 9. huhtikuuta 2015-Build-A-Bear (NYSE: BBW), interaktiivinen kodin viihdesyyjä, joka on henkilökohtaisia ​​täytettyjä eläimiä, on esitellyt uusimman tuotelinjansa-takaa Pets ™-yrityksen tähän mennessä yrityksen monien kohtuullisen lemmikkieläinten ylellinen kokoelma. Fromise Animals -linjalla on täydentävä mobiilisovelluksen kotitaloudet, jotka voivat ladata saadakseen lemmikkieläinten hoidon kokemuksen elämään, ohjaavat lapsia eläintenhoitoon interaktiivisella leikkikokemuksella.

Kokoelman rotuihin kuuluvat kultainen noutaja, Beagle, Yorkshiren terrieri sekä persialainen kissanpentu. Build-A-Bear aikoo tuoda esiin paljon enemmän rotuja ympäri vuoden.

“Taktisen tuotteen kasvupyrkimysten kanssa Play the Plush -tuotteen tuottamiseksi, takuut Eläinten interaktiivinen sovellus tarjoaa alustan kehottaa lapsille eläinten hyvinvoinnin merkitystä ja heidän hoitoonsa velvollisuutta”, totesi mainosjohtaja Gina Collins, Build, Build -Karhu. “Lisäksi kumppanuus Petfinderin kanssa on todistus rakentaa-parlamentin perinnön tukea eläimiä kotimaisissa lemmikkieläinten adoptio-ohjelmissa ja korostaa sitoutumistamme lisätä hieman enemmän sydäntä elämään selkeällä hyväntekeväisyysyhteistyöllä.”

Lupaa eläinten mobiilisovellus
Takuu -eläinten mobiilisovellus tarjoaa lapsille kohtuullisen lemmikkieläinten leikkikokemuksen ohjaaessaan heitä lemmikkieläinten omistajuuden velvoitteesta. Sovellushenkilöt alkavat “lemmikkieläintenhoito -aloittelijoina” ja työskentelevät menetelmänsä viidellä akkreditoinnilla, jotta ylin “lemmikkieläinhoitopro” -asema. Hauskojen, kiinnostavien pelien avulla yksilöt voivat kerätä käpälöpisteitä, tehdä todistuksia ja tarjota lemmikkieläimille kaiken ansaitsemansa kiintymyksen ja hoidon.

Takuu -eläinsovellus tarjoaa käytännön apua, kuten:

Ruokinta: Jokaisella PET: llä on erilaiset ruokintatarpeet, mutta kaikenlaisen PET: n kanssa on välttämätöntä ruokkia sitä aikataulussa, hyödyntää osan hallintaa, tarjota paljon vettä sekä tarjota välipaloja sekä herkkuja. Muista, että herkkuja tulisi käyttää vain palkkioina.

Pottaharjoittelu: Kun se koskee pottakoulutusta lemmikkisi, aloittaessasi heti, kun tuodat lemmikkikorut, auttaa takaa menestyksen. Pidä aina mielessä koiran, kissan tai muun lemmikkieläinten järjestäminen tarvitsee rutiinia sekä suuria harjoittelujaksoja.

Eläinlääkäreiden tarkistukset: Lemmikkisi ottaminen rutiininomaisisiin eläinlääkäreihin on välttämätöntä auttaa eläinlääkäriäsi pitämään kirjaa lemmikkisi tyypillisestä terveydestä ja hyvinvoinnista sekä käyttäytymisestä sekä saalis indikaatiot sairauksista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Liikunta: Päivittäisten toimintojen tekeminen lemmikkisi kanssa, kuten käveleminen tai leikkiminen leluilla, jotka testaavat heidän uteliaisuuttaan, voi auttaa säilyttämään heidän fyysisen ja mielenterveyden.

Hoito: On välttämätöntä pitää lemmikkisi hyvin hoidettuna, mikä lukuisille eläimille on säännöllisesti uima, kirppujen tarkastaminen ja harjaus.

Käyttäjät voivat ladata takaa eläinsovelluksen iTunes App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Petfinder -kumppanuus
Osana lanseerausta Build-A-Bear on yhteistyössä Petfinder.com-sivuston ja Petfinder-säätiön kanssa auttaakseen suojaa eläimiä löytämään tyytyväisiä koteja. Petfinder.com on suurin haettavissa oleva tietokanta adoptoitavista eläimistä Yhdysvalloissa, ja se on vastuussa 44 prosentilla PETFINDER -säätiön lemmikkieläinten adoptioista, kun taas Petfinder -säätiö on riippumaton voittoa tavoittelematon organisaatio, joka auttaa alueellisia eläinten hyvinvointiyrityksiä edistämään lemmikkieläinten adoptioita. Organisaation apurahan saajiin kuuluu paljon yli 13 000 organisaatiota, jotka huolehtivat paljon yli 300 000 kodittomista eläimistä kaikenlaisissa tarjoamissa ajanjaksoissa koko Pohjois -Amerikassa.

Nyt 31. toukokuuta Yhdysvaltojen vieraat voivat lahjoittaa vähintään 1,00 dollaria myymälässä tai Internet-kassalla, Build-A-Bear Workshop -säätiölle tukemaan alueellisia akateemisia tiedotusohjelmia, jotka ohjaavat lapsia huolehtimisesta lemmikkieläimet. Tätä kansallista avustusohjelmaa hallinnoi Petfinder -säätiö.

“Build-A-Bear on ihanteellinen kumppani, joka auttaa meitä ilmoittamaan kotitalouksille-etenkin lapsille-siitä, kuinka he voivat auttaa löytämään tyydyllisiä taloja turvakoteissa tällä hetkellä tarjolla oleville fantastisille eläimille”, totesi Petfinderin mainospäällikkö Emily Fesler. ”Uskomme, että jos lapset löytävät nuorena, heidän empatiansa eläimistä tuovat koko elämänsä kanssa ja kannustavat heitä omaksumaanOmat eläimet tulevaisuudessa. ”

Perinne tarjota takaisin Build-A-Bear
Perustamisestaan ​​lähtien Build-A-Bear on keskittynyt naapurustonsa tiedotuspyrkimyksiinsä lasten, kotitalouksien ja eläinten elämän parantamiseksi. Yhdessä liiketoiminta ja sen vieraat ovat maksaneet paljon yli 41 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti organisaatioille, mukaan lukien Make-A-Wish, USO, Marine Toys for Tots Foundation, Donorschoose.org, aivan ensimmäinen kirja, samoin kuin paljon muita voittoa tavoittelemattomia organisaatioita tukevia Lasten terveys ja hyvinvointi sekä hyvinvointi, kotimaiset lemmikit, lukutaito sekä koulutus sekä muut olennaiset syyt.

Tietoja Build-A-Bear Workshop, Inc.
St. Louisissa vuonna 1997 perustettu Build-A-Bear Workshop, Inc. on ainoa maailmanlaajuinen liiketoiminta, joka tarjoaa interaktiivisen make-oman täytetyn eläinten vähittäiskaupan kokemuksen. Maailmanlaajuisesti on noin 400 Build-A-Bear-työpajakauppaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa sijaitsevat yrityksen omistamat myymälät, Puerto Rico, Kanada, Iso-Britannia, Irlanti ja Tanska sekä franchising-kaupat Euroopassa, Aasiassa, Australiassa, Afrikassa, The The the the Lähi -itä ja Meksiko. Liiketoiminta nimitettiin Ton of Money 100: n hienoimmalle liiketoiminnalle työskentelemään®-luettelossa seitsemäntenä vuonna peräkkäin vuonna 2015 Lisätietoja, soita 888.560.bear (2327) tai katso sen sivuston rahoittajasuhteiden osiossa osoitteessa BuildAbear.com®.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *