Mews ja Nips: Arkeelogistit löytävät huomattavia kissoja, jotka on veistetty rinteeseen 2000 vuotta sitten

, en yleensä innostunut arkeologisista löytöistä, mutta tämä sai minut mahtava. Etelä -Perusta on löydetty huomattava kissan luku, joka on veistetty kuiviin rinteeseen, joka on paljon yli 2000 vuotta sitten. Geoglyph astuu 121 metrin poikki ja on osa Nazca -linjoja, satoja salaperäisiä taideteoksia, jotka on syövytetty tasangolle, joka on 250 mailia Limasta etelään. Katso tarina siitä, kuinka valtava kissa löydettiin, tutustu SCNOW.com.

Jos unohdat jonkin tämän viikon tietoisessa kissassa esitetyistä tarinoista, tässä on yhtenäisyys: sunnuntaina pohdimme maanantaina luopumisen merkitystä, kerromme sinulle kokonaisvaltaisista toimista, sivusto, joka on täynnä resursseja auttaakseen auttamaan Huolet paremmin kissoistasi, arvioimme tiistaina Lil Pawsin 5-in-1-kantolaitteen, keskiviikkona jaoin muistisen Rubynista, ja perjantaina arvioimme nuorten aikuisten romaanin katalysaattoria. Ja älä unohda päästä lahjaksi voittaaksesi SleepPod -lentoliikenteen!

Tämän päivän video kissanpennusta, joka löytyy hänen tassustaan, tuo varmasti hymyn – nauti!

Pidä loistava viikonloppu!

Kuva: Pixababy Arkistovalokuva

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Mews ja nips: vuosien välillä

Mews ja Nips: 31 vuoden kuluttua muskotti voi olla maailman vanhin kissa

Mews ja Nips: Tortie pelastettu tyhjennysputkesta

«Katsaus: Sarah Beth Durnst Catalyst
Kysy kissan dokumentista: Milloin adoptoida toinen vanhempi kissa, seurustelua kissanpentu, kissan kerjääminen syömisen jälkeen ja paljon muuta »

6 kommenttia Mewsistä ja nipsistä: Arkeelogistit löytävät huomattavia kissoja, jotka on veistetty rinteeseen 2000 vuotta sitten

Deborah O’Connor sanoo:

24. lokakuuta 2020 klo 23.14

Onko tämä huhtikuun typerysvitsi? Odota, on lokakuu. Sivusto voi olla huijaus. Se kaikki on estetty, ellet suorita ”kyselyä”. Näyttää vain Phishyltä minulle.

Vastaa

Ingrid sanoo:

25. lokakuuta 2020 klo 5.14

Ei huijaus. Sitä on raportoitu laajasti useiden uutistoimistojen joukossa. Tuntuu täysin Googleen.

Vastaa

Elizabeth Butz sanoo:

24. lokakuuta 2020 klo 17.37

Voitko tarjota ideoita kissoista, jotka tekevät suuren puremisen omistajistaan. Pidä tämä kaliko 10 vuotta ja hän vielä puree minua.

Vastaa

Ingrid sanoo:

25. lokakuuta 2020 klo 5.16

Kissasi voi olla leikkiä tai aggression lentämistä. Kirjoita jompikumpi termi sivustomme yläosassa olevaan hakupalkkiin, ja löydät paljon lisätietoja.

Vastaa

Janine sanoo:

24. lokakuuta 2020 klo 7.13

Näin tämän löytön Facebookissa viime yönä ja se oli vaikuttunut siitä. Se vain osoittaa, että kissat ovat todella parhaita ja ihmiset ovat rakastaneet heitä ikuisesti.

Vastaa

Eleanor Skibo sanoo:

24. lokakuuta 2020 klo 2:31

Mikä loistava ja mielenkiintoinen löytö, Ingrid. Tuo kissanveistäminen näyttää niin huomattavalta ja ainutlaatuiselta. En ole koskaan nähnyt mitään sellaista. Kiitos jakamisesta. Kerro Allegralle, hei, ja toivon, että hänellä menee hyvin. Puhu pian kanssasi, pian.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *