Kuinka voit kertoa, onko koirasi raskaana menemättä eläinlääkäriin? [11 koiran raskausmerkkiä]

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainituilta yrityksiltä.
Ennen kuin Ravenilla oli ensimmäinen kultaisten noutajapentujen pentue, emme olleet täysin varmoja siitä, oliko jalostus ottanut. Lähes koko 9 viikon raskausajan ajan ihmettelimme: “Kuinka voit kertoa, onko koirasi raskaana menemättä eläinlääkäriin?”
Ei niin, että emme halunneet mennä eläinlääkäriin, mutta kuukausi Ravenin kasvattamisen jälkeen, rento silmäämme emme huomanneet hänen fyysisessä ulkonäkönsä muutoksia.
Tuolloin vaimoni oli raskaana ensimmäisen lapsemme kanssa ja oli huomattavia merkkejä siitä, että hän oli raskaana. Sitten taas hän pystyi myös äänittämään kaikki muutokset, jotka hän huomasi ruumiissaan, kun taas Raven ei pystynyt (luulisin, että hän olisi voinut haukkua meitä).
Joten mitkä ovat merkkejä koiran raskaudesta? Onko tapa selvittää, onko koira raskaana ennen kuin vie hänet eläinlääkärille?

Siirry eteenpäin tänään.

Ravenilla on ollut kolme pentuetta, ja nyt kun meillä on jonkin verran kokemusta vyömme alla, meillä on parempi idea (tai ehkä vain tarkkaavaisempi) tietää, kun koiramme on raskaana.
Tässä on joitain koiran raskausmerkkejä, jotka huomasimme Ravenin kolmen raskauden aikana.
Kuinka voit kertoa, onko koirasi raskaana menemättä eläinlääkäriin?
Ensinnäkin aloitetaan kysymällä, kuinka kauan kultaiset noutajat ovat raskaana? Jos et tiennyt, että Raven on kultainen.
Olemme tehneet erittäin tiivistä yhteistyötä opaskoirakoulumme jalostuspäällikön kanssa, jolla on yli 20 vuoden kokemus jalostuskoirista, ja vierasmuotoiluni on tullut ja kasvanut satoja, ellei tuhansia pentueita.
Kysyimme häneltä, mikä on raskausaika kultaisissa noutajissa? Toisin sanoen kuinka kauan kultainen noutaja on raskaana?
Hänen vastauksensa: Kultaiset noutajat ovat raskaana noin 63 päivää/9 viikkoa raskauden jälkeen ja tämä luku voi vaihdella muutamalla päivällä.

Se on lyhyt aika verrattuna ihmisiin, jotka ovat keskimäärin 40 viikkoa tai noin 280 päivää.
Tietysti koiranpennut voivat tulla ja tulla aikaisin. Ole aina valmistautunut ja pyydä kaikki heiluttavat tarvikkeesi valmiiksi etukäteen.
Tässä on kuinka kauan Raven oli raskaana kolmesta pentueestaan:
Pentujen roska
Piikari #160 päivää6 pentuja
Piikari #262 Days8 -pentuja
Piikari #361 päivän10 pentuja
Kantueen #4 ??????

Se on pieni darn lähellä edellä mainitun 63 päivän raskausaikaa.
Joten, palata takaisin kysymykseemme.
Olen varma, että ihmettelet edelleen, kuinka kertoa koirasi raskaana kotona? Mistä tiesimme, että Raven oli raskaana ja mitä koiran raskausmerkkejä näimme johtavan Ravenin synnytykselle?

Tässä on luettelo koiran raskausmerkeistä kokemuksistamme ja ystävien ja perheen kokemuksista.
Tietojen huipentuma satojen pentueiden huuhtelusta.
11 koiran raskausmerkkiä
Outoa käytöstä
Alempi aktiivisuustaso
Nännit muuttuvat
Muutokset ruokahalua
Isompi vatsa ja painon nouseminen
Pentuliike
Turkista reunustavat sivut
Pesäkäyttäytyminen
Lämpötilan pudotus
Tahdistus ja hiekka
Pennut

Koiran raskausmerkit voivat myös olla merkki siitä, että koirasi on sairas. Jos huomaat mitään näistä muutoksista, sinun pitäisi saada koirasi tarkistaa eläinlääkäri.

Tässä on yksityiskohtaisempi kuvaus koiran raskauden erilaisista raskauden merkeistä, kun Raven oli raskaana:
1. Kummalliset käyttäytymiskoiran tulee tarttuvaksi. Jotkut koirat masentuvat. Jotkut haluavat jättää yksin. Epätavallinen käyttäytyminen johtaa spektrin ja voi tarkoittaa mitä tahansa, mutta jos se eroaa koiran normista, hän voisi näyttää joitain varhaisia ​​merkkejä siitä, että hän on raskaana.
Onko koirasi tehdä jotain erilaista kuin normi, onko hänellä epätavallista käyttäytymistä? Tämä voi olla merkki, jonka koirasi on raskaana
Jos takertuminen oli selvä koiran raskausmerkki, uskon, että kaikki kultaiset noutajat osoittaisivat raskauden merkkejä.
Jep, Raven on tarttuva kultainen ja rakastaa olla omistajansa ympärillä. Kun hän on ollut raskaana, emme ole huomanneet omituista käyttäytymistä hänen norminsa ulkopuolella.
2. Alempi aktiivisuustaso Varhaisessa vaiheessa monet ”jalostusasiantuntijat” ovat maininneet, että raskaana olevat koirat voivat vähentyä aktiivisuudessa ja alhaisemmassa energiatasossa.

Onko koirasi uupunut helpommin? Näyttää siltä, ​​että hän viettää enemmän aikaa napautukseen sitten tavallisesti? Tämä voi olla merkki, jonka koirasi on raskaana
Ravenin raskauksien kanssa emme koskaan huomanneet aktiivisuuden tasoa hänen raskauden varhaisessa vaiheessa. Hän jatkoi nauttimista ryppyistään takapihalla.
Huomasimme kuitenkin hänen energiatasonsa satunnaisen kolmannella kolmanneksella oletettavasti painon nousun ja siitä, mitä voin kertoa, että hän ei ollut niin mukava liikkua.
3. Nännit Changeour -jalostuspäällikkö käski meidän pitää silmällä Ravenin nännien koon lisääntymistä sekä värinmuutosta. Meille kerrottiin myös, että saatamme nähdä maitomaisen vastuuvapauden, kun pääsimme lähemmäksi eräpäivää.
Huomaatko joitain muutoksia koiran nänneissä, mukaan lukien koon lisääntyminen ja tummempi väri? Tämä voi olla merkki, jonka koirasi on raskaana.

Emme huomanneet muutoksia Ravenin nännissä dunullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *