Petmeds® Onko vain sisätilojen sisätilojen vierailu eläinlääkärillä?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Yksi unohdetuimmista lemmikkieläinryhmistä, jotka usein eivät saa riittävää eläinlääketieteellistä hoitoa, on kotitalouskissa, jota pidetään tiukasti sisätiloissa. Monet eläinten huoltajat uskovat, että jos kissa on sisätiloissa, he eivät tarvitse eläinlääketieteellisiä kokeita tai huomiota johtuen altistumisesta ulkomaailmalle. Vaikka suurin osa virussairauksista tarttuu suoralla kosketuksella, muut bakteeri- tai virussairaudet voivat tarttua ihmisen kuljetuksella ulkomaailmasta sekä muista kissoista, miksi saadaan pihalle tai sisätilojen hoitajien pihalle tai koteihin.

Vaikka yksilöllisistä rokotusaikatauluista tulisi keskustella eläinlääkärisi kanssa tiettyjen sairauksien riskistä, en huomaa, että useimmat sisäkissat tarvitsevat monia rokotuksia sen jälkeen, kun ne kypsyvät kissanpennusta aikuiseen kissaan – raahoitetun rokotusten mukaisesti lukuun ottamatta paikallisia tai paikallisten tai paikallisten Valtion lait. Vuotuiset tai puolivuotiset hyvinvointitutkimukset ovat kuitenkin tärkeitä suun tai periodontaalitaudin, sydänongelmien ja/tai maksan munuaisongelmien havaitsemiseksi verityön ja/tai virtsanalyysien avulla.

Kissat kykenevät toisinaan peittämään tai piilottamaan sairauden ja sairauden, osoittaen usein vain muutamia sairauden oireita. Monta kertaa kissat, jotka eivät ole käyneet eläinlääkärillä monien vuosien ajan, esittävät ”äkillisiä” edistyneitä sairauksia, joita voi olla vaikea hoitaa. Monissa tapauksissa olisi kuitenkin voinut olla parempi ennuste, jos se havaitaan aikaisemmin kokeilusta tai laboratoriosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *