Koiran kivun hallinta Previcox Pet Meds

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksella FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Kivun hallinta on huolenaihe monille vanhusten tai ikääntyvien lemmikkieläinten lemmikkieläinten omistajille. Yksi viime vuosien uusimmista ei-steroidisista anti-inflammatorisista lääkkeistä tunnetaan nimellä Previcox. Tämä tuote toimii estämällä selektiivisesti Cox 2 -entsyymejä, jotka ovat vastuussa suuresta osasta niveliin ja muuhun tulehdukseen liittyvästä kipusta ja tulehduksesta.

Ensicoxin sivuvaikutukset ovat harvinaisia, mutta niihin voi kuulua ruuansulatuskanavan verenvuoto sekä maksa- tai munuaistulehdukset. Näistä syistä suosittelen aina verityötä ennen kuin käytät Previcox -tuotteita, samoin kuin jaksollista verityötä, jos lemmikkikoira pysyy tällä lääkityksellä pitkällä aikavälillä. Toiminta tähän reseptilääkkeeseen on usein erittäin nopeaa. Yleensä asiakashuolet ovat sekä sivuvaikutuksia ja sitä, voivatko ne käyttää Previcoxia lisäravinteissa, kuten uskomattoman yhteisen tehostajan tai muiden nivelten lisäravinteiden kanssa. Monissa tapauksissa vastaus on kyllä, mutta asiakkaan on aina pyydettävä neuvoja eläinlääkärinsä kanssa.

Kuten muutkin tämän tyyppiset reseptilääkkeet, kustannukset voivat olla näkökohta hänen lääkitystään pitkällä aikavälillä, minkä vuoksi muiden tuotteiden, kuten proantozone ja omega 3 -rasvahappojen, käyttäminen voi auttaa vähentämään sitä, kuinka usein exicoxia käytetään kivun ja niveltulehduksen oireiden hallintaan.

Kipu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *