Voita täysin ilmainen Assisi -silmukka koirien kivunhallinnasta sekä kissoista

Olen tehnyt yhteistyötä Assisi Animal Health and Wellnessin kanssa saadaksesi sinulle tämän viestin.

Assisi-silmukka on ei-invasiivinen, ei-farmaseuttinen parannuslaite lemmikkieläimille.

Siinä hyödynnetään matalan tason energian pulsseja paranemisen kiihdyttämiseksi, kivun vähentämiseksi ja turvotuksen vähentämiseksi, sen kehittäjän, Assisi-eläinten terveyden mukaan.

Innovaatio perustuu täsmälleen samaan hoitoon, joka FDA on puhdistettu ihmisille.

Voit pitää mielessä, että olen koonnut Assisi -silmukan arvioinnin, samoin kuin yrityksellä on pari päivitystä tuotteisiinsa, joista voit tarkistaa alla.

Ensinnäkin uskoin, että menisin muutaman tyypillisestä hyödyntämisestä silmukkaan.

Neljä yleistä hyödyntää Assisi -silmukkaa

Koska silmukka on kehitetty vähentämään tulehdusta ja kipua, Assisi totesi, että se voi olla tehokas hoidossa:

1. Nivelrikko ikääntyvissä eläimissä

9-vuotiaalla laboratoriosekoitusni ässällä on jonkin verran niveltulehdusta/tendiniittiä polvissa ja hartioissa, joten silmukka on todella hyötynyt hänestä.

Tuote on kehitetty lisäämään verenvirtausta sekä vähentämään tulehdusta, samoin kuin se näyttää tarjoavan vanhemmalle koirani helpotukselleni koiran rannalle tai pidemmille retkille.

2. Neurologinen tulehdus

Silmukka pystyy auttamaan lemmikkejä neurologisilla ongelmilla, kuten heiluttajien sairaus ja nikama -levytauti. Assisin mukaan silmukka on erinomainen tulehduksen ja kivun vähentämisessä, joten kaikenlaiset tilat, jotka ovat tulehduksellisia ja voivat muodossa, hyötyvät Assisin mukaan.

3. Post-kirurginen kipu sekä turvotus

Silmukka voi auttaa lemmikkieläimiä parantumaan nopeammin kirurgisesta hoidosta tai traumasta, joista sävelsin täällä. Se jopa auttoi koirani käpälän paranemista, kun hänellä oli tartunnan saaneiden kynsisänky, samoin kuin minäkin panin silmukan hänen päälle, kun hänellä oli kuuma alue paranemisprosessin nopeuttamiseksi.

4. Akuutteja vammoja

Neljäs tyypillinen silmukan hyödyntäminen on auttaa koiria akuutteilla vammoilla, joita voi tapahtua urheilun aikana, kuten flyball, ketteryys tai muut toiminnot, kuten pelaaminen koiran puistossa.

Lisätietoja Assisi -silmukasta

Alla on video, joka kulkee yksityiskohdat siitä, kuinka silmukka toimii. Se on noin 5 minuuttia ja menee muutaman tuotteen takana olevasta tieteestä. Löysin sen hyödyllisenä.

Viimeaikaiset päivitykset – Assisi Loop 2.0!

Liiketoiminta paljastaa mielellään useita parannuksia nykyiseen 20. heinäkuuta tarjottuun tuotteeseensa.

Tässä on liukas!

1. Saatavana pienempi valinta – 10 cm on nyt saatavana kaksi kokoa, alkuperäinen 20 cm: n halkaisija -kela ja uusi 10 cm: n koko.

Pienempi vaihtoehto on kehitetty yksinkertaisempaa levitystä varten, kun käsitellään pieniä eläimiä tai alueita, kuten polvia tai kyynärpäitä. Esimerkiksi pienempi koko toimii hyvin laboratorio -ässä -niveltulehdukseni hoidossa, koska se sopii nopeasti raajan ympärille.

2. tiukempi peite silmukan kela

Tämä suojaa sen pureskelusta tai muita vaurioita vastaan.

Tilaustiedot:

If you would like to purchase a Loop, you can start the process by filling out the type right here or by calling Assisi’s client service at 415-814-2460. Kummankin koon silmukan kustannukset ovat 289 dollaria. Assisi will be able to assist you acquire a prescription from your pet’s vet.

Do you believe your canine or feline might benefit from the Loop?

Let me understand in the comments!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *