Jackson Galaxy nimittää Elegant Cats Resues -joukkueen turvakoti kuukauden

joka kuukausi, Jackson Galaxy määrittelee pelastusryhmän tai turvakodin kuukauden turvakodeksi. Olen innoissani paljastaessani, että tyylikäs kissan pelastusryhmä, joka sijaitsee Herndonissa, VA, on hänen marraskuun kuukauden turvakoti.

Olen tukenut tyylikkäitä kissojen pelastusryhmää useissa varainkeräilijöissä parin viime vuoden ajan. Tämä loistava organisaatio perustettiin vuonna 1997, samoin kuin se on edennyt yhdeksi Pohjois -Virginian suurimmista pelastusryhmistä. Tyylikäs kissan pelastusryhmä on asettanut paljon yli 18 000 kissaa pitkäaikaisissa taloissa ottaen huomioon sen perustamisen! Yli 100 vapaaehtoisen ryhmä auttaa mitä tahansa kissojen näyttämisestä mahdollisiin käyttöönottajiin kolmessa Pohjois -Virginia PetSmart -paikassa, edistämiseen, avustamiseen varainhankinnassa ja hallinnollisessa työssä.

Osta tee -paitoja ja tue tyylikkäitä kissojen pelastustiimiä

Kuukauden marraskuun suojaa tukee Jacksonin oma yritys, Spirit Essences. Ylimääräiset sponsorit ovat aurinkoisia istuimia, joustavia ja naarmuja, samoin kuin res • q • langat, jotka loivat yllä esitetyt upeat teepaitit. 10 dollaria jokaisesta teepaitoista ostosta menee suoraan tyylikkäille kissojen pelastustiimille. Napsauta täältä ostaaksesi t-paidan.

Tavata Pablo

Pablo on vain yksi monista kissoista, joita autat, jos tuet tyylikkäitä kissojen pelastusryhmää.

Pablo on vanhempi kitty, joka on selviytyjä. Hän sai virusinfektion, joka levisi hänen silmiinsä. Lopulta hän vaatii kirurgista hoitoa molemmille silmille, samoin kuin tarvitsi ruokintaputkea melko jonkin aikaa. Hänen välittävä kasvatusmiehensä eläinlääkärinsä avustuksella hoiti häntä useilla leikkauksilla. Vaikka hänen näkemyksensä ei ole täydellinen, hän pystyy näkemään. Hän on erittäin erityinen kissan, joka tuo rauhaa ja onnellisuutta kaikille, jotka tyydyttävät hänet, olivatpa ne ihmisiä tai kissaa. Paololla on vielä jonkin verran paranemista, mutta prosessissa hän näyttää parantavan kaikkia, jotka tulevat ottamaan yhteyttä hänen kanssaan. Katso paljon lisätietoja tästä erittäin erikoisesta, kissa, katso hänen Petfinder -profiilinsa.

Katso paljon lisätietoja Jackson Galaxystä ja Spirit Essencesistä.

Katso paljon lisätietoja tyylikkäistä kissojen pelastustiimistä.

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Uusi Jackson Galaxy: Liity joukkueen kissan mojo -etuusohjelmaan

Auta ruokkimaan suojakissoja Jackson Galaxy -sovelluksella sekä lemmikkieläinten postikorttityöhön

Käytä taiteitasi ja käsityötaitoja suojaaksesi suojaa kissoja ja voittaaksesi fonecallin kanssa kissan isä Jackson Galaxy

«Huomaava kissan 2013 lomalahjaopas
Katsaus: Simonin kissan vs. maailma, kirjoittanut Simon Tofield »

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tietojen keräämisestä tämän verkkosivuston mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *