Jauhe ruskea tang-Merikalamerkinnän profiili

Brown Tang, joka ymmärretään yleisesti jauheen ruskeana kirurgifishina, Japanin kirurgifishina, samoin kuin valkoiset kirurgit, on ruskea runko, jossa on valkoinen merkki poskissa suu ja silmät.

Rintakehän, peräaukon ja selkärankat ovat tummanruskeita, ja kärkillä kohtalaiset siniset kohokohdat. Selkärangassa on lisäksi oranssi raitavirta.

Häntä on sininen ja keltainen pystysuora tanko. Keltainen striping kulkee yhdessä fysiikan kanssa, kohti anaalia ja selkärankaa, kehittäen toiveen muotoisen merkinnän.

125 litran tai isompi akvaario on välttämätöntä tonnia uimahuonetta. Säilytä vain yksi jauhe ruskea tankki säiliötä kohti. Hyödynnä varovaisuutta asunnossa erilaisilla tangoilla tai kirurgifishilla. Samankaltaiset kehittyvät tangot saattavat olla erittäin aggressiivisia toistensa suuntaan.

Vaikka Tangit syövät lihaisia ​​aterioita yhdessä vastakkaisten kalojen kanssa akvaariossa, voi olla elintärkeää, että niille toimitetaan tonnia merijalkaväkeä pääasiassa merilevää ja leviä.

Tämä voi parantaa heidän immuunijärjestelmäänsä, vähentää aggressiota ja parantaa heidän yleistä hyvinvointiaan. Tarjoa kuivattua merilevää, joka on kytketty kallioon tai käytä kasvisleikettä, ja syötä vähintään 3 tapahtumaa viikossa. Merilevit, merileväsalaatti sekä valtameren ruokavaliosuunnitelma ovat kaikki hienoimpia tuotteita, ja ne ovat erittäin helppoja hyödyntää.

Jauhe ruskea tang

Etsitkö hämmästyttävää suolavesikalaa, joka on kukin hämmästyttävän upea, vaikka yksi tai toinen menetelmä ja vähemmän kuin useimmat räikeästi värilliset?

Valkopäällinen jauhe Brown Tang vastaa sekä kuvausta että ylimääräistä. Ne ovat tyylikkäitä ja hienosäädettyjä ja haastavia huolehtia.

Niille, joilla on vain sekunnin skannaus, katso palveluita muutamiin yleisimpiin kysymyksiin:

Acanthurus japonicus

Ovatko jauheen ruskeat tangot aggressiivisia?

Ovatko jauheenruskeat tangot työlästä ylläpitää?

Mitkä ovat hyviä säiliötovereita pariksi tämän hyvän kalan kanssa?

Mitä ruskeat tangot syövät?

Ovatko ruskeat tang -kalan kaikki?

Puhutaanpa vähän siitä, mikä tekee heistä haastavan vain muutaman nopean tiedon jälkeen.

Yksityiskohdat valkoisesta jauheen ruskeasta tangosta:

Tieteellinen otsikko: Acanthurus japonicus

Useiden nimet: kultakierretty tang, jauheenruskea kirurgifish

Max -mittaus: Noin 8 tuumaa

Minimaalinen varastosäiliön mittaus: 90 gallonia

Aggression tutkinto: puoli-aggressiivinen

Väritys: keltainen, harmaa, sininen, valkoinen, musta, ruskea

Hoitotutkinto: asiantunteva

Energinen: päivä

Acanthurus japonicuksen puhdas elinympäristö

Brown Tang -jauhe on kotoisin Länsi -Tyynenmeren riutalta, samoin kuin heidän tieteellisen nimikkeen viittaavat, ne tyypillisesti nähdään Japanin lämpimissä vesiriutassa, intialaisten ja Tyynenmeren eri elementtien lisäksi, yhdessä yhdessä Taiwanin ja Filippiinien kanssa.

Ovatko jauheenruskeat tangot työlästä ylläpitää?

Lyhyt vastaus on varma, että jauheen ruskeat tangot ovat työläitä ylläpitääkseen. Ne ovat massiivisia, energisiä uimareita, jotka tarvitsevat paljon tilaa uimaan (johtuen tästä totuudesta, joka tarvitsee todella suuren järjestelmän, joka sinänsä etuna on ylivoimaisen/ammattilaisen suuntaan) ja ovat myös loisia/sairauksia, kuten Marine Ich , mikä tekee heistä suhteellisen työläisiä ylläpitääkseen.

Suosittu kala, joka kuitenkin tarvitsee varovaista ylläpitoa, jauheen ruskea tang on suurin asunnossa akvaariossa esiintyvänä tangona.

Jauhe Brown tekee suurimman valtavassa varastosäiliössä, jossa on paljon mahdollisia ”koteja” tai paikkoja ankka, kun se tuntuu uhkaavan. Vaikka täsmälleen sama Goldrim tai Whitecheek Tang (Acanthurus nigricans) voi myös olla herkkä, se on huomattavasti ylimääräistä tukevaa.

Jauhe ruskea tang rotu yleiskatsaus

Yleiset nimet: jauheen ruskea tang, jauheen ruskea tang, jauheenruskea kirurgi, jauhe musta kirurgi, Japanin kirurgi, valkoisen nenän kirurgi, valkoisen hallinnan kirurgi

Tieteellinen otsikko: Acanthurus japonicus

Aikuinen mittaus: 8,3 tuumaa

Elinajanodote: 7+ vuotta

Perhe
Acanthuridae

Alkuperä
Länsi -Tyynenmeren alue.

Sosiaalinen
Rauhallinen paitsi muiden kirurgien kanssa

Säiliötaso
Kaikilla tasoilla

Vähimmäisvarastointi säiliön koko
100 gallonaa

Ruokavalio
Kasvissyöjä

Jalostus
Ryhmäkudotus

Hoito
Vaikea

PHE
8.1–8.4.

Lämpötila
72–78 astetta Fahrenheit

Värit sekä merkinnät

Jauheen ruskeassa tangissa on musta selkäranka; Sen anaali evät on reunattu sinisellä; Sen selkäranka on reunattu vaaleanpunaiseksi, samoin kuin siinä on keltaisia ​​raitoja yhdessä sen fysiikan kanssa. Sen kanssa se on tyypillisesti valkoinen.

Kaikella tällä värillä, sen vartalo on kuitenkin tummanruskea väri, johon se on nimetty. Tilanteessa jauheesi ruskea tang urheilee viipymättä keltaista väriä takana osaan, on suuri mahdollisuus, että se on peloissaan tai järkyttynyt.

Jauhe ruskea tang on samankaltainen Whitecheek -kirurgi -acanthurus nigricans -sarjalle, samoin kuin on toteutettavissa, että kalasi on varmasti Whitecheeek kuin jauhe BROmista, koska ne yleensä ostetaan samanlaisen otsikon alapuolelle.

Japanin kirurgi

Yksi ero 2: n välillä on heidän kasvonsa valkoisen määrän (Whitecheekillä on omituisesti vähemmän valkoinen kuin “virallinen” jauhe ruskea tang).

Japanin kirurgi -alkuperä ja jakelu

Jauhe ruskea tang jakautuu laajasti koko indo-länsimaista Tyynenmeren alueelle; Se löytyy Etelä -Japanin, Taiwanin vesistä; Indonesia, Filippiinit, Havaijin saaret sekä Uusi Kaledonia. Sen otsikko Japonicus viittaa todellisuuteen, että se yleensä löytyy Japanin rannikolta.

Merikalojen säiliötoverit

Jauheen ruskea tang on suhteellisen rauhallinen kirurgi, samoin kuin voidaan pitää riutalla tai ryhmän varastosäiliössä, jos varastosäiliö on suuri (he haluavat äärimmäisen määrän aluetta liikkumiseen, samoin kuin ne voivat olla erittäin epätoivoisia aterioidensa kanssa) .

Tämä tyypit ovat tyypillisesti hieno säiliötoveri kaloille tai minkä tahansa tyyppisille mittauksille, jopa pienemmillä puoliaggressiivisilla kaloilla; Jotkut mahdolliset säiliötoverit ilmentävät pellekala-, goby-, blenny-, anthias- ja keijuryhmiä.

Tästä säännöstä on vain muutamia poikkeuksia: kuten monet kirurgifishit, jauheenruskeat tangot saattavat olla aggressiivisia sen henkilökohtaisen suvun suhteen ja vain aggressiivisten kalojen hämmentävät.

Siten, vaikka lemmikkisi säilyttäminen on poikkeuksellista lukuisilla erilaisilla kaloilla ja merieläimillä, on hienointa säilyttää vain yksi kirurgi. Varmista, että pidät poissa aggressiivisista kaloista, jotka näyttävät liipaisimilta, lionfishiltä, ​​puffereilta ja grouperilta.

Jauheenruskeat tangot ovat fantastisia riuttakalaja, koska ne laiduntavat levällä tuskin koskaan loukkaantuneita koralli tai hyökkäävät selkärangattomia.

He asettavat kuitenkin jonkin verran jännitystä selkärangattomille, koska niiden levät-leimahtaminen voi johtaa pieniin korallien ja simpukoille. Näitä kohtia voidaan yleensä käsitellä takaamalla, että tangillesi syötetään runsas, ravitseva syömisohjelma.

Jauheen ruskea tang -elinympäristö ja hoito

Jauheenruskea tang on kiinni villissä, samoin kuin voi käydä läpi tämän jälkeen. Stressi, loiset ja sairaudet ovat kaikki toteutettavissa.

Siksi on suurinta valita kalaa, joka on ollut vankeudessa vain muutaman kuukauden ajan, samoin kuin näkyvästi taipumus ja kuluttaminen säiliössään. Heti kun valitset Energy Brown Tangin, kannattaa ehkä järjestää sen ympäristön huolellisesti, koska se on herkkä kala, joka voi olla vain hämmentynyt.

Uuden lemmikkisi varastosäiliön on oltava yhtä suuri kuin suoritettavissa (125 gallonaa on hyvä), samoin kuin sen on oltava suojattu ilmapiiri; Suunnittelu uusi varastosäiliö on taipuvainen tuottamaan vaikeuksia Tangille.

Esitä hiekkarasva substraatti, joten tang voi nauttia puhaltaessaan hiekkaa suunsa kanssa, kun taas aterioita etsii.

Korista varastosäiliö nurkoilla, krannioilla, riuttaosilla sekä kasvillisuudella jättäen tonnia avointa aluetta säiliön suurimman kohti.

Valitse korkean suorituskyvyn suodatusjärjestelmä, samoin kuin takaa kestävän veden liikkumisen, joka tarjoaa fantastista hapettumista. Pidä poissa laukaisemisen hiilen käytöstä, joka on kytketty uudelleensiirtoon ja sivuttaisviivan eroosioon Tangsissa.

Se on hieno kärki varastosäiliön säiliön säiliön säiliöön suhteellisen matalassa lämpötilassa (78 Fahrenheit -tasoa), koska tämä palvelee useita ominaisuuksia.

Ensinnäkin lämpötilat viittaavat ylimääräiseen happea Tangiin. Toiseksi Tangit todennäköisesti sairastuvat lämpötiloissa 79 sekä 83 tasossa.

“Miekka”, “Spur” tai “Scalpel” jauheen ruskean tangon hännän juuressa ei vain ole niin suuri tai haitallista kuin vielä yhden kirurgien kanssa, kuten Naso Tang (Naso lituratus) tai Achilles Tang (Acanthurus Achilles) Siitä huolimatta ne ovat kuitenkin riittäviä ja teräviä, jotka ovat riittäviä aiheuttamaan tärkeän haavan, joten ole varovainen käsitellessäsi tätä kalaa.

Ei kuin muutama tukevammasta kirurgi -kirurgista, koska Naso Tang, jauheenruskea on taipuvainen samoin kuin evä -ammoniakkiin.

Normaalisti johtuu ammoniakin ylimääräisestä kertymisestä koko mereltä tai koko liikenteen ajan, ”ammoniakin palovammut” voivat olla suhteellisen tärkeitä ja lopulta tappavia tärkeissä olosuhteissa.

Kun ostat jauheen ruskeaa tangoa, pyydä myyjää esittämään sinulle, että kalat ovat ehdottomasti kuluttavia (tärkein signaali kalan ongelmista on ruoanhalun puute) ja mitä se kuluttaa.

Jauheen ruskea tang -syömisohjelma

Ensisijaisesti kasvissyöjä, joka voi laiduntaa rihmamikroon sekä muutaman tyyppisen pienemmän lihaisen makrolevan, jauheen ruskealle jauhelle on syötettävä vähintään 3 tapahtumaa päivässä pakastettujen ja kuivattujen hintojen syömisohjelmassa, joka koostuu kasvissyöjistä, jotka käsittävät Merilevät sekä spirulina (sinivihreä levä). Kesäkurpitsaa, parsakaalia, lehtisalaattia sekä NORI (kuivattu merilevä) voidaan toimittaa sen syömisohjelman täydentämiseksi.Lihainen hinnat on toimitettava useita tapahtumia viikossa ylimääräisen proteiinin esittämiseksi. Varaston elementistä ripustettu kasvikkeen leikeklippu on helpompaa säilyttää erittäin upea makrolevien tarjous jauheen ruskean tangon käytettävissä.

Jalostetaan jauheen ruskeaa tangoa

Jauhe ruskeat ovat ryhmän kutuisia kaloja; Heidän munansa hedelmöitetään samalla tavalla, kun ne ovat käynnissä, ne tyypillisesti kelluvat yhdessä veden lattian kanssa. On erittäin hankala huolehtia toukkien tangoista, samoin kuin siitä, että tästä melkein kaikki vangittuja jauheita ruskeat tangot ovat villit.

Jauheen ruskea tang (acanthurus nigricans)

Oikeat varastosäiliön olosuhteet ja jauheen ruskeat tappajat

Jauheenruskean tangon kooltaan on noin 8 tuumaa, koska se on täysin kasvanut. Mikä tarkoittaa, että ne ovat suurempia kuin paljon pienempiä suolaveden kaloja (gobies, basslet, damselfishes, pellekalat, blennies ja niin edelleen. houkutteleva Naso Tang (Michael 2001).

Koska kaikki Tangit ja kirurgit (jotka ymmärrän, vähintään) ovat poikkeuksellisen energisiä, avovesi uimareita, hyvin vähän todella käytännöllinen säiliökoko on noin 100 gallonia, samoin kuin muut voivat jopa olla eri mieltä tästä Sen lisäksi, että he tarvitsevat paljon enemmän aluetta.

Valitettavasti tämä tekee Acanthurus japonicuksesta epätodennäköisen lisäyksen tankkiimme monille Yhdysvaltain kalan ystäville, joiden säiliökoko on alle 90 gallonaa.

Nämä kullankieliset tangot sopivat ihanteellisesti suureen, avoimeen riuttasäiliöön, jolla on kukin:

Kuorma avointa aluetta uimaan

Paljon oleskelukiviä laiduntaa

Ne eivät ole huomattavasti valinta vesitilanteissa. Tyypillinen riuttavaraston vesi on riittävä. He tarvitsevat paljon happea ja tekevät suurimmista hyvin verrattuissa säiliöissä, joilla on hyvä veden liikkeet (Fenner 2001). Tangien on tunnustettu olevan herkkä kuparille.

Stressi

Nämä kalat ovat todennäköisesti merialueella ja saattavat antaa loisen (näennäisesti tyhjästä…), kun se on hämmentynyt. Tämän totuuden takia on hienoin karannatata heitä saapuessaan ja lisäksi varmista, että seuraat heitä stressiä varten, heti kun olet lisätty uuteen järjestelmään – etenkin jos on olemassa riski, että he saattavat saada iCH: n järjestelmässäsi.

Karanteenissa voit varmistaa, että syötät niitä tehokkaasti ja naudailla ne matkalle näyttelysäiliöön.

Käsitellä jtk

Älä muista, että kirurgit saavat tittelinsä seurauksena, että heillä on terän kaltainen “skalpeli” hännänsä kautta, jota he hyödyntävät viipaloimaan vihollisia tai pelkääessään. Katso, kun saavutat varastosäiliöön, jotta he eivät vähenty ja hyödyntävät varoa kuljettaessasi Tangia.

Verkot voivat aiheuttaa huokosten ja ihon loukkaantumista (mikä tekee niistä ylimääräistä ICH: ta) ja niiden skalpi voi kiinni silmään. Suurin vaihtoehtona ne siirtävät heidät massiivisilla, joustamattomilla näytteen säiliöillä.

Yhteensopivuus samoin kuin aggressio valkoisen kasvot ruskean tangon kanssa

Valkoisen kasvojen jauheen ruskea tang on huomion kiinnittämiskala, joka harkitsee ryhmäkalojen yhteensopivuuden menetelmää. Ensinnäkin, heidän ajatellaan olevan riutta kiinnitettynä, samoin kuin niiden ei pitäisi häiritä koralliasi tai erilaisia ​​selkärangattomia.

Ne ovat lisäksi useimmiten suvaitsevaisia ​​erilaisia ​​ei-kirurgian tyyppejä ja tekevät erittäin loistavan ryhmän kalan lisäyksen. Siitä huolimatta aggressio hiipi kuvaan kahdessa täysin erilaisessa tilanteessa.

Asioiden tärkein määritelmä on… ajan myötä… jos lisäät jauheen ruskean tangon varastosäiliöön varhain varastossa säiliön varastoinnin saamisesta, minkä jälkeen tämän totuuden vuoksi alkaa lisätä erilaisia ​​kaloja varastosäiliöön myöhemmin, kultasi -Ryttynyt Tang voi muuttaa aggressiivista näiden uusien tulokkaiden suuntaan puolustamalla sen pinta-alaa kääntämällä hännänsä (ja skalpelin liiketoiminnan).

Tämä perheenjäsenen aggressio muuttuu pääasiassa henkilöä, joka sinulla voi olla (kuinka aggressiivinen henkilö on), samoin kuin ajan akvaariossasi (häiriöillä) siten, että se on tunnustanut sen alueensa.

Asioiden päinvastainen määrittely, joka on paljon vakiompaa, samoin kuin tämän totuuden vuoksi ennustettavissa, on odottaa tärkeätä aggressiota eri tang -lajien kanssa. Täällä paras kultainen ohje on säilyttää vain yksi tankki säiliötä.

Osallistuvat akvaaristit, joilla on erittäin suuria menetelmiä

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *