Laitokset: Kissan (ja sinä)

ArtiTististiset tietosuoja -näytöt Tätä julkaisua sponsoroivat laatikot

Missä pentuekalasit sijaitsevat? Toivottavasti ymmärrät jo, että niiden tulisi olla nopeasti saavutettavissa olevassa paikassa, samoin kuin kellarisi pimeässä nurkassa ei ole kiinnitetty. Jos laatikko on vaikea päästä, kissasi ei välttämättä käytä sitä. Ihannetapauksessa roskaraatikoita tulisi löytää silloin, kun kissasi viettää suurimman osan ajastaan ​​- samoin kuin useimmille meistä, missä vietämme suurimman osan ajastamme. Mene laatuihin. Nämä ihanat tietosuoja -näytöt tarjoavat houkuttelevan menetelmän paitsi roskaruutujen piilottamiseksi, ne myös tarjoavat kissan yksityisyyttä, kun hän harjoittaa liiketoimintaa.

Tarina laatikon takana

Laitteiden luojat kokeilivat erilaisia ​​avaruusjakajia kissoilleen vuosien varrella. He tajusivat nopeasti, että he olivat joko yhtä korkeita, samoin kuin kevyitä tai yhtä raskaita. He syksyvät yli, pelkääen kissoja tai tekivät pahempaa sotkua kuin se, jonka he yrittivät naamioi.

Heidän kissojensa vanhetessa he muuttivat roskakorit alueille, jotka olivat nopeammin saavutettavissa, samoin kuin joskus, mikä tarkoitti makuuhuonetta tai olohuonetta. He eivät halunneet verkossa roskaraatikoilla tavallisessa näkyvissä, he päättivät tuottaa laatikoita. Kuukausien kokeilun jälkeen erilaisia ​​puuta, laitteistoa, täydentää sekä malleja, he tuottivat ensimmäiset prototyyppinsä.

Tietoja laajuuksista

Laitokset ovat pitkäaikaisia, kevyitä ja tukevia, samoin kuin ne on suunniteltu erityisesti kissoille. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, niistä on ihania kaiverrettuja malleja ja sekoittuvat hyvin useimpien talon sisätilojen kanssa. Ne on valmistettu käsin, Yhdysvalloissa, samoin kuin vihreät, ympäristöystävälliset materiaalit.

Laitoksen ominaisuudet

Päätä epämiellyttävää kitty -alueita

kevyt ja vakaa

virtsankestävä

vedenkestävä

ei-myrkyllinen, ympäristöystävällinen täydentää sekä tiivistettä

pitkäkestoinen

Taitokset yksinkertaiseen tallennustilaan

Kokoonpanoa ei vaadita, vain kietoa ja sijainti haluamasi kohtaan

Multi-Functional: voidaan käyttää talon muiden alueiden tai jopa ikkunoiden edessä kattamaan

Vaihtoehto kissan koteloille

täydentää useimpia sisätiloja

Kauniit kaiverrettu yksityiskohdat

Kaksi värivalintaa: luonnollinen puu ja keltainen kulta

Laitokset voidaan räätälöidä kissasi nimellä

Laitteita tarjotaan ennakkotilattaviksi alennuksella varhaisella lintuhinnalla 89 dollaria (säännölliset kustannukset ovat 129 dollaria.) Katso lisätietoja niiden tarjoamastaan ​​monista upeista eduista, mukaan lukien laatikon mukauttaminen, lahjoitukset muille kuin voittokissan pelastusorganisaatiot ja muut. Kaikki edut sisältävät ilmaisen UPS -toimituksen. Voit myös löytää laatikoita Facebookista ja Twitteristä.

FTC: n julkistaminen: Tätä julkaisua tukee laajuus, mikä tarkoittaa, että minulle korvattiin tämän sisällön toimimiseksi. Saadusta takaisinmaksusta riippumatta, näet vain tämän sivuston aiheet, joiden mielestäni on kiinnostavaa lukijoita.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Tarina laatikon takana
Tietoja laajuuksista
Laitoksen ominaisuudet

Voit myös pitää:
Ovatko ikkunanäytöt kissan turvassa?

Kysy kissan käyttäytymiseltä Mikel Delgado -sovelluksesta: Kissaa tuhoaa näytöt, taistelevat kissat, kissat pääsevät eroon pentueen ulkopuolelta, samoin kuin enemmän

Katsaus sekä lahja: Cat’s Pride Fresh & Light Prick Pack

«Katsaus: Roster Genie -kissan pentueen hävitysjärjestelmä
Giveaway: DIY -kattosuunnitelma CATIO -alueilta »

3 kommenttia kissan (ja sinä) artitistiset yksityisyyden suojaa koskevat näytöt:

Margaret sanoo:

5. toukokuuta 2017 kello 3:06

Gosh… .. mitä seuraavaksi näille kissamme; Täytyy myöntää, ettei ole koskaan kuullut näistä näytöistä, mutta ne näyttävät kauniilta ja ohjelmalta. Saako Ruby ja Allegra kokeilla niitä sekä mitä he ajattelivat?

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. toukokuuta 2017 klo 5.00

Emme yrittäneet niitä, Margaret.

Vastaa

Maureen sanoo:

3. toukokuuta 2017 klo 21.38

Näytöt ovat ihania, mutta kaikki, mitä olen koskaan tarkistanut kissoista, sekä roskien laatikoista, on kehottanut varmistamaan, että laatikot löytyvät menetelmästä, joka tarjoaa kissan täyden kuvan kaikesta, joka mahdollisesti tulee heidän laatikkoonsa. Näytön käyttäminen, välttää sanoma , kissan, joka näkee vielä yhden kissan pelottelun/pelottelun. Uskon rehellisesti, että kissat eivät halua roskarasiaa piilotettuja, ihmiset tekevät.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *