CAT -fanit pitävät sinut tyylikkäästi

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit*

Jos olet tietyn ikäinen nainen (tai jos et vain halua olla yhtä kuuma), saatat joskus huomata, että vaadit tuulettua itseäsi vähän. Käytön jälkeen vielä yhden taitettua paperia saadaksesi tehtävän toisena päivänä, päätin, että tämän tekemiseen oli oltava paljon hauskempaa menetelmää – samoin kuin riittävän varma, törmäsin näihin rakastettaviin faneihin!

Tuulettimet on valmistettu bambusta sekä silkistä, samoin kuin erittäin kevyet. Ne taittuvat samoin kuin avautuvat helposti, samoin kuin saatavana melko pussissa, jotta voit tuoda ne kukkaroon.

Ostin kahvinvärisen (esitetyn yllä), koska se näytti olevan lähin väri kiduttajalle (ne todella vaativat tehdä paljon enemmän värejä!). Huomasin, että se on puhdas koko, samoin kuin se saa minut hymyilemään joka kerta kun käytän sitä. Tuuletin on myös saatavana sekä mustana että ruskeana. Faneja tarjotaan Amazonilta.

Ja jos valitset korkean teknologian version, joka on hieno, tämä pieni kannettava fani voi olla sinulle. Tarjolla on vaaleanpunainen, sininen ja valkoinen, siinä on sisäänrakennettu USB-ladattava akku, samoin kuin se muuttuu myös pöydän tuulettimeksi.

Kannettava tuuletin tarjotaan Amazonilta.

*Mindful -kissan osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisten linkkiemme kanssa, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai hyödyntäisimme itseämme.

Ingrid -kuningas

«Raaka Paws Range Pack -voittaja
T-luun valitseminen »

4 kommenttia kissan faneista pitää sinut tyylikkäästi

Sue Brandes sanoo:

8. toukokuuta 2019 klo 6.58

Ne ovat niin söpöjä.

Vastaa

Eleanor Skibo sanoo:

7. toukokuuta 2019 klo 13.50

Nämä fanit ovat kissojen miau! Siellä menet tytöt, Allegra ja Ruby. Ruby voit fanisi sisaresi,
Allegra samoin kuin Allegra, todellakin, Allegra voi filata sisaresi Rubyn, vaikka sinulla on ikää.

Vastaa

Caren Gittleman sanoo:

7. toukokuuta 2019 klo 11.55

Minulla on kaunis pistoke kissan hieno, joka on kupariväri (se on valmistettu metallista) ja se istuu olohuoneessani. Pidän siitä!

Vastaa

Janine sanoo:

7. toukokuuta 2019 klo 8.21

Voi luoja! Vaaditaan joitain kissan faneja. Tuon aina käsilaukkuun kädessä pidetty fani kesällä, mutta en ole yhtä ihana kuin nämä.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentin, olet samaa mieltä tämän sivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *