Daisy the Curly Cat: Jos minulla olisi peukalot

addThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Olen tutkinut käpäläni erittäin tarkasti ja tajunnut … Minulla ei ole peukaloja! Itse asiassa missään tassuissani ei ole peukaloita. Tämä on melko valvonta, koska jos minulla olisi peukaloja, voin tehdä monia uskomattomia asioita.

Jos Harleylla olisi peukaloja, hän voi olla loistava taiteilija vain kirjoittajan sijasta. Hän on luova nero, mutta hänellä ei ole kynän hallintaa.

Saatat ajatella, että käyttäisin peukaloja päästäksesi Treat -purkkiin, mutta olisit väärässä. Saan paljon, monia herkkuja joka päivä. Ei tarvitse saada niitä itse! Harkitsin niiden käyttämistä television kaukosäätimen haltuunottoon, jotta voisin katsoa sarjakuvia joka päivä. Sarjakuvat ovat mukavia!

Mutta sitten se tuli minulle … käyttäisin peukaloani tullaksesi korttihaiiksi! Tämä antaisi minulle loistavan edun, koska kukaan ei koskaan epäile kissaa. Katso täältä, nämä kortit eivät ole hyviä.

Anna minun vain kaivaa kannen läpi …

Voisin suorittaa tassun tempun. Ei mitään hihassani!

Ta-da! No mitä tiedät, minulla on kuninkaallinen huuhtelu. Lue heidät ja itkee.

Kuinka koirasi tai kissasi hyödyntäisi peukaloja? Kirjoita Petmeds “Jos lemmikkisi on peukalo” -kilpailu, jotta voit voittaa yhden vuoden tarjonnan kirppu- ja punkkilääkkeet, enimmäismäärän lemmikkieläinsänky ja 100 dollarin PetMeds -lahjakortti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *