Kuinka selviytyä kissojen

aggressiosta ja oikeasta aggressiosta Yksi kissan vanhemmilta saan yleisimmin kysyttyistä kysymyksistä on “Miksi kissani puree minua, kun lemmikki häntä?” Kissa näyttää olevan täysin onnellinen, kun hänet on yhtäkkiä, kun yhtäkkiä hän piiskaa päänsä ympäri ja puree häntä, joka oli häntä. Tietenkin, kissan näkökulmasta, mikään ei koskaan tapahdu ilman syytä. Ihmisinä meidän on ymmärrettävä, miksi aggression pitoisuus tapahtuu ja mitä voimme tehdä sen estämiseksi ja korjaamiseksi.

Mikä aiheuttaa aggression lennon?

Aggressiolla voi olla useita syitä. Aggression lakkauttaminen voi joskus olla osoitus siitä, että kissa on kipu. Jotkut kissat ovat saattaneet olla huonosti seurusteltuja, kun he olivat kissanpentuja. Yksittäiset kissanpennut, jotka eivät kasvaneet pentuekavereiden kanssa, osoittavat usein aggressiota. Purku pelaamisen aikana on normaalia kissanpentujen keskuudessa, ja kissanpennut oppivat toisiltaan tai äidiltään, milloin pysähtyä. Pennut, joilla ei ollut paljon vuorovaikutusta ihmisten kanssa, voivat myös reagoida aggressiolla lennolle. Joillakin kissoilla on yksinkertaisesti alempi energinen kynnyskynnys kosketukseen kuin toisilla. He voivat nauttia petteistä, mutta vain lyhyen ajan tai vain tietyissä paikoissa. Pureminen on heidän tapa sanoa, että heillä on ollut tarpeeksi.

Kuinka estää aggression lennon

Suurin syyllinen aggression aiheuttamisessa on antaa kissasi leikkiä käsilläsi. Se, mikä voi olla söpö pienessä kissassa, ei ole niin söpö suuressa aikuisen kissassa. Kun kissat yhdistävät kädet leluna, käyttäytymisen korjaaminen on vaikeampaa.

Kuinka korjata aggression lentäminen

Vie kissasi eläinlääkäriin

Kaikkien kissasi aggression fyysisten kysymysten sulkemisen tulisi aina olla ensimmäinen askel. Kissasi voi olla kipua niveltulehduksesta, vammasta, josta et tiedä, tai hammaskipu.

Tunne varoitusmerkit

Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että kissasi hyökkää sinisestä, on aina indikaattoreita, että hän valmistautuu puremaan tai naarmuuntumaan. Opi lukemaan kissasi kehosi kieltä. Kerro tarina -merkit sisältävät

Purruksen lopettaminen

ihon nykistäminen selän varrella

aseman muuttaminen tai jäykistys

heräävä tai räpyläs häntä

Korvat menevät takaisin päätä kohti (lentokonekorvat)

pää kääntyy kohti kättäsi

muriseva

laajentuneet pupillit

Lopeta kissasi lentäminen ensimmäisessä näistä varoitusmerkeistä. Jos sinulla on kissa, jolla on taipumus olla aggressiivinen, sinun on oltava tietoinen ja katsottava näitä merkkejä aina. Kun tiedät merkit, voit myös mitata kuinka kauan voit lemmikkien kissasi ennen kuin hän alkaa näyttää näitä merkkejä. Lopeta aina juuri ennen ensimmäisiä merkkejä (mutta jatka merkintöjen tarkkailua.)

Opi, mitkä hänen ruumiinsa osat kissasi tykkäävät petata ja mitkä osat ovat rajojen ulkopuolella

Äskettäinen tutkimus osoitti joitain yllättäviä tuloksia siitä, missä heidän kehon kissoissa halutaan olla pette ja mitkä alueet ovat rajojen ulkopuolella. Tämä on tietysti myös hyvin yksilöllinen valinta. Opi missä kissasi tykkää petteistä, ja kiinni näille alueille, kun hän pistää häntä.

Käytä vastatilaisuutta

Saatat pystyä korjaamaan kissasi käyttäytymisen palkitsemalla hänelle puremasta. Jotta voit tehdä tämän oikein, sinun on lopetettava hänet kauan ennen kuin hän yleensä näyttää varoitusmerkkejä. Palkitse hänet hoitamalla jokaisen iskun jälkeen ja toista useita kertoja, lopeta sitten lehtien. Ajan myötä kissasi voi nauttia pidemmistä väliajoista petteistä.

Jotkut kissat eivät halua olla petted tai halatu

Hyväksy, että jotkut kissat eivät yksinkertaisesti halua tulla petteiksi tai halaamaan pitkään aikaan. Yritetään tehdä kissastasi joku, jota hän ei ole, vahingoittaa vain teidän kahden välistä sitettä.

Älä koskaan rankaise kissasi

On sanomattakin selvää, että sinun ei pitäisi koskaan huutaa kissasi tai lyödä tai jahdata häntä. Rangaistus vain koskaan saavuttaa yhden asian: se saa kissasi pelkäämään häntä ja tekee hänestä aggressiivisemman. Se pilaa myös siteen kissasi.

Allegra oli lentämässä ja pelaamassa aggressiivista, kun adoptoin hänet ensimmäisen kerran, ja kesti muutaman kuukauden työskentelyn hänen kanssaan käyttäytymisen korjaamiseksi. Erittäin herkällä tytölläni on edelleen matala kynnysarvo, mutta olen oppinut lukemaan hänen signaalit ja pysähtymään kauan ennen kuin hän haluaa niputtaa käteni.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Mikä aiheuttaa aggression lennon?
Kuinka estää aggression lennon
Kuinka korjata aggression lentäminen

Saatat myös pitää:
Aggression kissojen aggression pettäminen: heidän rakastamansa käden pureminen

Kuinka estää ja korjata aggressio kissoissa

Pelaa aggressio kissoissa: puree kättä, joka kiusaa

«Mews ja Nips: Camping Tortie rakastaa seikkailujen löytämistä
Ilmainen verkkoseminaari: Kuinka löytää kissaystävällinen eläinlääkäri »

33 komment

Amanda sanoo:

22. elokuuta 2020 klo 12.51

Minulla on pelastuskissa, jonka hyväksyin puolitoista vuotta sitten. Hän on 6 -vuotias, ja hänellä on ollut aggressio suurimman osan ajasta. Olen huomannut viime aikoina, että hän on erittäin hellä ja hyökkää sitten. Hänellä ei ole mitään merkkiä. Hän jopa nurisee hyökkäyksen aikana. Huomaan hänen silmänsä katseen juuri ennen kuin se tapahtuunullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *