Kävele lemmikkikoirasi paljon parempaan terveyteen ja hyvinvointiin

AddThis Sharing Buttonshare -sovellukseen FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore4

Uuden vuoden alussa ihmiset uskovat aina siihen, mitä he vaativat tehdä paljon parempaa vuotta, ja terveiden rutiinien perustaminen on aina listalla. Vaikka ihmiset yleensä aikovat aloittaa rutiininomaisen liikuntaohjelman, jäiset jalkakäytävät, terävät aamuisin sekä lyhyemmät talvipäivän päivänvalon tarjoamat yksinkertaiset syyt päätöslauselman unohtamiseen. Et vaadi kuntokeskuksen jäsenyyttä tai hienostuneita laitteita auttamaan sinua tielle. Tutkimus osoittaa johdonmukaisesti, että ihmiset käyttävät paljon todennäköistä, kun he saavat lemmikkikoiran kävelemään valittuaan liikuntaan. Aika FIDO: n kanssa voi olla erinomainen tapa kaata kaloreita. Esimerkiksi, vuodatat noin 125 kaloria 30 minuutin lemmikkikoiran kävelylle.

Maailman terveys- ja hyvinvointiorganisaatio ehdottaa, että aikuiset saavat viikossa 150 minuutin kohtalaisen intensiteetin aerobisen liikunnan. Upea uutinen on, että liikunnasta saamasi terveys- ja hyvinvointietuudet ovat yleensä paljon parempia, jos jaat harjoittelusi lyhyisiin istuntoihin sen sijaan, että yrität muodoltaan yhdessä tai kahdessa pitkässä harjoitteluistunnossa viikossa. Pittsburghin yliopiston tutkijat huomasivat, että ihmiset kehottivat murtautumaan 10–15 minuutin segmentteihin, jotka kirjautuivat paljon enemmän harjoitteluun, olivat paljon todennäköisemmin kiinni harjoittelustaan ​​ja menettivät paljon enemmän painoa kuin yrittäneet tehdä Pidemmät liikuntaistunnot.

Koiran kävely voi olla erinomainen tapa täyttää vuoden 2013 harjoituksen päätöslauselmasi. Tässä on kaikki mitä tarvitset:

Nelijalkainen liikuntakaveri

Hihna

Kakkupussit

Asianmukaiset vaatteet sääolosuhteisiisi

Suunnittele kävellä yhteensä 30 minuuttia viisi päivää viikossa. Voit käydä kolme 10 minuutin kävelymatkaa, kaksi 15 minuutin kävelymatkaa tai minkä tahansa tyyppistä yhdistelmää, joka on 150 minuuttia viikossa. Kun olet mukava kävelyllä, yritä valita nopeutesi tai lisätä kukkuloita päivittäisiin kävelyretkiin lisätäksesi harjoituksen lisäämistä. Käytä alla olevaa päiväkirjaa auttaaksesi seuraamaan edistymistäsi.

Päiväkirja, joka on lisääntynyt muodoltaan FIDO: n: Noudata lemmikkikoirasi paljon parempaan terveyteen ja hyvinvointiin Dawn A. Marcus, MD

Lemmikkieläinten terveys- ja hyvinvointi -edut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *