AKC Beauty Parlor Safe Sertification Program

, kirjoittanut David Woo
30. heinäkuuta 2018
“Pitäisikö groomerien lisensoida?” on tällä hetkellä yksi hoitoteollisuuden eniten keskusteltuista kysymyksistä. Monet groomerit uskovat, että on oltava jonkin verran tapaa erottaa ne henkilöstä, joka yksinkertaisesti lukee kirjan, katsella YouTube -videota tai kahta ja ajattelee, että he voivat olla groomer.

Vaadittava valtion lisensointi korjaa ongelman, mutta luo kokonaan uuden joukon ongelmia, joihin liittyy hallituksen byrokratia ja puuttuminen. AKC S.A.F.E Beauty Parlour -sertifiointiohjelma on yritys kattaa tämä aukko.

Ensimmäinen askel AKC S.A.F.E Beauty Parlour -sertifioituna on käydä kurssilla joko näyttelyssä tai verkossa. ”A.K.C. S.A.F.E. Groomer and Beauty Parlour -ohjelma kattaa useita asioita ”, Susan Sholar toteaa. ”Yksi ensimmäisistä ja äärimmäisistä arvoista on, eläinten inhimillinen hallinta pitäen samalla groomerin turvassa. Usein meillä kaikilla on ihmisten sosialisoituja koiria, jotka tulevat kauneushuoneeseemme, ja heillä on erilainen kosketus ja paljon kärsivällisyyttä. Ne ovat myös niitä, jotka saavat meidät arvostamaan hyvin sosiaalistuneita koiria, joita näemme myös salonkeissamme. Groomer -turvallisuus on yhtä tärkeää, siksi me katamme, kuinka välttää vammoja ja usein vain suorastaan ​​vaarallisia tilanteita. ”

Sholar jatkaa valtiota: ”Kaikkien kauneushuoneelta työskentelevien ja ostavien salonkiturvallisuus on toinen näkökohta tutkiessaan, kuinka kauneushuoneesi on turvallinen ihmisille ja perheen lemmikkeille. Terveysongelmia voi olla läsnä minkä tahansa eläimen kanssa, joka tulee hoitamiseen. Jos kyseessä on terveysongelma, jolla sinun on käytettävä erityistuotteita, miten hallitsisit hoitamista parhaiten tavalla, joka ei pahentaisi käsillä olevaa ongelmaa vai onko se terveysongelma, joka on viitattava eläinlääkärille ennen kuin voit hyväksyä Lemmikki salonkiin? ”

Luokka kattaa taudit, jotka ovat tartuntasalongissasi perheen lemmikkieläimiä; samoin kuin zoonoottiset sairaudet. Zoonoottiset sairaudet ovat niitä sairauksia, jotka voivat siirtyä muihin lajeihin. “Tiedä mitä lääni tai osavaltio vaatii hoitosalongistasi”, Sholar neuvoo. ”Määräykset voivat vaihdella osavaltiosta, jopa kaupunkiin. Siksi kurssi antaa useita kysymyksiä, joista sinun on oltava tietoinen ja minkä hallituksen osastot, joiden kanssa sinun on työskenneltävä saadaksesi nämä ohjeet ja varmistaaksesi, että olet vaatimusten mukainen. Emme myöskään halua laiminlyödä työturvallisuus- ja työterveyshallinnon (OSHA) ohjeita. OSHA on liittovaltion hallinto, jolla on ohjeita vammojen tai kuoleman välttämiseksi työpaikalla. ”
Mainokset

Mikä on katastrofisuunnitelma? Miksi tarvitset katastrofisuunnitelman ja miten kehität katastrofisuunnitelman salonkillesi?

”Tämä kurssi on suunnattu Groomersille ja kauneushuoneen omistajille; Suosittelemme sitä kuitenkin jokaiselle kauneushuoneessa olevalle henkilölle, joka hallitsee myös eläimiä tai tehdä päätöksen siitä, onko eläin, jonka kauneushuone voi hyväksyä luonteen tai terveysongelmien perusteella. Nämä työntekijät voivat olla uimareita tai vastaanottovirkailija? ” kuvaa Sholaria.

”Tavoitteenamme on välttää groomeria klo 18.00. Lemmikkieläinten vältettävissä olevan loukkaantumisen ja loukkaantuneen lemmikkieläinten aiheuttaman eläinlainsäädännön nimi on uutinen, jonka voit nähdä valtiossasi. Monet groomerit ovat erittäin omistautuneita ammattinsa ja heidän hoidossaan oleville perhereille. Groomers kiinnittyy moniin näihin perheen lemmikkieläimiin ja luovat loistavat suhteet lemmikin omistajaan. Toivomme auttavan groomeria ylläpitämään kaiken tämän AKC S.A.F.E. Sertifiointikurssi ”, Sholar toteaa.

Puhuessamme Susan Sholarin kanssa halusimme kerätä paljon enemmän ensimmäistä – käsiä koskevia tietoja ja kokemuksia AKC S.A.F.E -sertifioidulta kauneushuoneen omistajalta, joten puhuimme Jacki Panzikin kanssa. Panzikilta kysyttiin, mitkä sertifikaatin edut ovat groomerina, ja hän vastasi: ”Niitä on monia, se antaa henkilöstöllemme ohjeita noudattaa lemmikkieläinten turvallisuutta. He ovat paljon tietoisempia siitä, että perheen lemmikkieläimet on huolehdittava hyvin ja että turvallisuus on aina prioriteettimme. Ripustamme ylpeänä AKC S.A.F.E. Kauneushuoneen sertifikaatti ja osoita se uusille asiakkaille ja tavallisille asiakkaille. He ovat siitä tyytyväisiä, koska melkein kaikki tunnustavat AKC: n viranomaisena, kun se liittyy koiran hoitoon. AKC: n ohjeiden noudattamisen jälkeen on nostanut salonkeissamme turvallisuuden ja puhtaanapitotason. Se auttaa luomaan henkilöstömme ylpeyskulttuurin pitämisestä yhteisössämme luotettavana organisaationa. ”

AKC S.A.F.E Beauty Parlour -sertifiointiohjelma on toistaiseksi ollut valtava menestys, ja olemme ekstaattisia levittämään etuja ja onnellisuutta muille groomereille ja asiakkaille. Katso joitain ohjelman jo vastaanottamia rave -arvosteluja:

”Pitäisi olla pakollinen kaikille groomereille! Hyvin tehty.”

”Kaikki ennen tenttiä oli erittäin helppo seurata. Olin todella ilo oppia paljon enemmän ja tunsin olevani varma prosessista. ”

”Erittäin syvällinen. upeita esimerkkejä. Tunteetontanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *