[Giveway] Hevosten kesäaika

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore3

Sinä valmistautuu näyttämään kauden tai katsot vain eteenpäin pitkiä iltapäiväretkiä, sinä ja hevosesi ovat hauska kesä. Kauden aloittamiseksi jaamme hoitamisehdotuksemme pitääksemme hevosen näköinen ja tunteakseen heidän hienoimpana kesäkuumassa. Lisäksi sinut kutsutaan siirtymään kesäaikaan hoitamislahjaamme, jotta voit voittaa premium -hevosen hoitamistuotteita.

Kesällä kesällä kuivattu hiki jättää jäännöksen hevosen iholle, mikä voi johtaa kutinaan ja ärsytykseen. Hevosellesi se voi tuntua vieläkin pahemmalta lisäämällä kitkaa käyttämästä tartunta. Harjaus yleisesti kesäisin löysää kuivattua hikeä yhdessä loukkuun jääneen hiusten, likaisen maaperän ja muun jäännöksen kanssa, joka voi tylsää hevosen kiiltoa. Curry Comb- tai Furbliss Clean Traps -jäännökset, jättäen heidän turkinsa silkkisen ja kiiltävän.

Usein harjaus antaa sinulle myös mahdollisuuden sitoutua hevosesi kanssa, saada ne tottumaan käsittelyyn sekä tarkastaa virheen puremat, kuopat tai poikkeavuudet.

Pese, huuhtele, toistuva voit huuhdella hevosen sienellä tai letkulla päivittäin auttaaksesi heitä hienosti, etenkin päivän suosituimpien aikojen tai matkan jälkeen. Hevosen shampoota ei tarvitse joka kerta kun huuhtelet niitä. Samoin paljon shampoointia voi kuivata ihon luonnolliset öljyt.

Shampoo hevosen joka 2–4 ​​viikon välein kesällä auttaakseen heitä pysymään puhtaana ja mukavana. Huuhtele ja noudata silikonisumutetta sileälle, kiiltävälle turkille.

Kesän kesän hoitaminen, sorkit kasvavat nopeasti, mikä tarkoittaa, että saatat vaatia näkemystäsi harrastajasi paljon useammin. Alueestasi riippuen saatat myös käsitellä kesäaikaa. Kun ulkoolosuhteet siirtyvät nopeasti kuivasta märästä ja kuivaksi, märkä voi mennä kavioon, mikä johtaa halkeamiin ja paiseisiin. Jokapäiväinen kavio valitsee sekä kaviokastikkeet voivat auttaa pitämään nämä jalat vahvoina ja terveinä.

Syötä 1-800-PetMeds® Summertime Grooming for Horses Giveaway! Kesäaikaisen ratsastuskauden alkamisen juhlimiseksi 1800PetMeds® tarjoaa muutaman suositeltavan kesäajan hevosen hoitotuotteita. Joka viikko kesäkuussa valitsemme yhden onnekkaan mestarin saadaksemme hevosen hoitamisen hevosen palkintopakkaukselle, mukaan lukien absorbiini -katopelletit, absorbiini ultrashield ex perhoumute, furbliss -harja, samoin kuin Mane ‘n Tail Shampoo sekä hoitoaine.

Hevosten 1-800-Petmeds® -sarjan hoitaminen kestää keskiviikkona 06/02 keskiviikkona 06/30. Kaikki, jotka kommentoivat 6.6.6.30/21, ovat oikeutettuja voittamaan. Anna kommentti alla.

Voita kesäaika hevosen palkintopaketille 1-800-Petmeds®! Hanki kesäaikaisen ajokauden aloittaminen oikein! Jaa alla mitä pidät hevosen hoitamisesta ja saatat voittaa kesäaikaisen hoitamisen hevosen palkintopakkaukselle 1-800-Petmeds®: stä! Mestari valitaan satunnaisesti joka viikko koko kesäkuun ajan, joten jokaisella osallistuvalla on mahdollisuus voittaa! (Rajoitettu Yhdysvaltojen asukkaille) suurta onnea!

Onnittelut viikon 1 mestarille Brittany Johnsonille Ohiossa, viikon 2 mestarimme Jamie Kasunickille Ohiossa, viikon 3 mestari Duane Jackson Ohiossa, sekä viikon 4 mestari Ashley Raymond Indianassa. Katso meiltä sähköpostia! Tämä kilpailu on kuitenkin päättynyt, mutta muista tarkistaa kaikki hoitajatuotteet 1-800-Petmeds®: llä hevosen kesällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *