Sydänmatojen ehkäisy koirilla: Paras hoito kasvavasta uhasta

sydämestäsi taudista, parhaat aseiden eläinlääkärit ja lemmikkieläinten omistajat ovat loisen ymmärtäminen, oman elinkaari ja myös sen aiheuttamat vahingot Oman isännän tärkeät elimet.

Koirien sydämen matojen ehkäisy alkaa yksinkertaisella ymmärryksellä sydänmatoista ja parhaasta tavasta estää niitä. Aikuisten sydänmatot ovat vähärasvaisia ​​matoja, jotka asuvat keskustasta ja ympäröivistä aluksista.

Niistä voi tulla noin kymmenen tuumaa pitkiä! Heidän normaali isäntä on koirasi, mutta myös muut eläimet saattavat olla tartunnan saaneet, kuten kanit ja kissat sekä villieläimet, kuten kojootit, kettu ja susit.

Heillä on ennakkoluulo rintakehästä (vene, joka yhdistää sydämen keuhkoihin), mutta he kykenevät asumaan keskuksen kammioissa ja myös toisissa suurissa keskuksen astioissa, kuten aorta ja vena cava.

Aikuisten sydänmatojen tyypillinen elinikä on 3-7 vuotta, jos ne jäävät hoitamatta. Koirat voivat ottaa lukemattomia matoja, ja joskus tauti voi olla niin kauhea, että perinteiset hoidot eivät toimi ja ainoa vaihtoehto on kirurginen poisto.

Sydänmato koirissa – elinkaari

Sydämen madon elinkaaren tunteminen pystyy auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka infektiot toimivat parhaiden lähestymistapojen lisäksi lemmikkisi sairauksien lopettamiseksi. Sydämen matojen epäkypsistä vaiheista viitataan nimellä Microfilariae tai L1 (kuten toukat 1).

Nämä vauvat tulevat ympäriinsä naisen ja naisen kypsymisen kasvattamisesta saastuneen eläimen ytimessä. Microfilariae kelluu myöhemmin veressä.

Jos hyttyset puree koiraa, jota he voivat käyttää hyttysten avulla. Pensassa L1: t muuttuivat L2S: ksi, sitten L3S.

Ne kolmannen vaiheen toukat laukaisevat itse asiassa eläimissämme olevia sydänmatosairauksia. L3: t sijaitsevat tämän hyttysten suuosissa (harkitse kuinka pieniä ne ovat!), Ja ne lähetetään olennon orvalliselle, kun hyttyset puree.

L3: sta tulee lopulta L4: t koiranpennun soluista ja investoi vielä 8–12 viikkoon, jotka kulkevat ympäri ja pyrkivät löytämään verisuonen. Ennen kuin sika tulee verenkiertoon, siellä on viimeinen moltti ja L4: stä tulee nuori aikuinen.

Aikuinen mato kulkee verisuonen seinien läpi ja kulkee keskustaan. Koko menettely hyttysestä keskustaan ​​vaatii noin 4 viikkoa.

Vaikka madot ovat tällä hetkellä kypsässä vaiheessa, ne eivät silti ole tällä hetkellä saatavissa testausmenetelmistä. Matojen on oltava 6 viikkoa löytääksesi verikokeen kautta.

Puhutaanko testeistä, lemmikkieläimistä

Nykyään eläinlääkäreiden käyttämä suurin yhteinen testausprosessi on, että pöytätigeenin arviointi. Nämä arvioinnit ovat käteviä, koska ne voidaan suorittaa käytännössä ja kestää hetkiä.

Vain 1-3 tippaa verta on välttämätön testille. Antigeenitestausta pidetään hyvämaineisena, koska se löytää antigeeniä, joka voidaan tuottaa vain aikuisen naarasosan kautta. Tämä tarkoittaa yleensä, että väärät positiiviset ovat kaikki epätodennäköisiä.

Tämän arvioinnin spesifisyyden vuoksi epäkypsät vaiheet ja kypsät miehet eivät voi löytää, joten vääriä negatiivisia voi tapahtua.

Lisäksi tästä syystä ei ole välttämätöntä testata koiria alle 6 viikon ikäisiä, koska kaikki sydänmatot eivät olisi tarpeeksi vanha positiivisen testituloksen luomiseen.

Mutta on tarpeen olla tietoinen siitä, että jos lemmikkieläin on epäkypsät aikuiset, jotka asuvat omissa aluksissaan, kun se on alkanut koirien sydämenkuorien ehkäisystä (mahdollisesti 4-5 viikon ikäisiä), nämä madot ovat edelleen kykyä kasvaa ja saattaa johtaa positiiviseen arviointiin vielä vuodessa, kun koiranpentu analysoidaan.

Syynä tähän on se, että nykyiset ennaltaehkäisyt kykenevät vain tappamaan L3: n ja L4: n, solujen vaiheet, kunnes ne tulevat vereen.

Tästä syystä on elintärkeää hankkia koiranpentu koirilla koirilla mahdollisuuksien mukaan.

Kuinka sydänmatot vaikuttavat omaan koiraan?

Ilmeisesti keskustassa asuvat madot ovat kuitenkin terveysvaarat, mutta keskustelemme tarkalleen, millaisia ​​haittoja nämä madot voivat aiheuttaa. Koko elinkaaren ajan matojen tulisi löytää keinot iholle astioille.

He tekevät sen siirtymällä koko solusta verisuoneksi ja suoraan keskustaan. Veneen vaurioitunut sika, joka tulee verenkiertoon, mutta myös näiden verisuonten endoteeli (sisä) voi vaurioitua, koska sika kulkee niiden sisällä. Tämä jättää värimuutoksen, joka johtaa verenkiertoon myrskyisiksi, mikä johtaa tulehdukseen.

Tulehduksen kaskadin laukaisemisen jälkeen matojen läsnäolo, sitten vartalo siirtyy ylikierrokseen yrittääkseen ja torjua niitä. Valkosolut, verihiutaleet ja yhdisteet tehdään reaktiona tähän loukkaukseen.

Ihmiskehon yrityksistä riippumatta nämä voimat eivät kuitenkaan ole riittävän voimakkaita taistelemaan elävää kypsää matoa ja vain aiheuttavat edelleenOngelmia olennollesi.

Lisäksi, koska sika ei lehdet, tämä tulehduksellinen kaskadi voi olla pysyvässä pahoinpitelyssä eikä voi sammuttaa itseään.

Tämä valkosolujen ylikuormitus voi aiheuttaa heikentyneen immuunijärjestelmän, koska kaupat ovat ehtyneet jatkuvassa taisteluissa sydänmatoihin. Lisäksi korotetut verihiutaleiden määrät voivat johtaa vaarallisiin verihyytymiin.

Keskustan sisällä madot vahingoittavat keskuksen herkkiä kudoksia – erityisesti venttiilejä, jotka auttavat sopivaa verenvirtausta keskustaan ​​ja keskustaan.

Kun venttiilin esitteitä pilaantuu, ne lopulta arpivat ja voivat luoda vuotoja, mikä johtaa verisuonten ja sydämen murhaan.

Sydämen vamma voi saada elimen hallitsemaan heikompia viiltoja, jotka vähentävät verisuonten virtausta.

Veri voi saada takaisin keskustasta, mikä johtaa keuhkojen verenpaineen nousuun (keuhkoverenpaine). Tämä voi johtaa heidän sydämensä optimaalisen puolen ja lopulta sydämen vajaatoiminnan lisäämiseen.

Hyökkäysmatoinfektioiden aiheuttama vahinko ei ole yksinoikeudella keuhkoihin, keuhkoihin ja aluksiin. Sydämemato -taudilla voi olla myös vaikutusta karvaisen ystävän munuaiseen!

Muista, että aiemmin mainittiin tulehduksellinen kaskadi? Vasta -aineet tekevät hienoa työtä kopioidakseen sydänmato -antigeenit ja kiinnittyvät rotan aiheuttamiin pienoisantigeeneihin.

Toisaalta, että antigeeni-vasta-ainekompleksit ovat liian suuria ja monet kehollesi voidaan helposti tarttua. Nämä suuret kompleksit vahingoittavat herkän suodattimen, jota munuaiset käyttävät vesi- ja jätealitusten puhdistamiseen.

Tätä vahinkoa kutsutaan glomerulonefriitiksi ja se voi lopulta aiheuttaa paisuneen munuaisten vajaatoiminnan.

On tärkeää olla tietoinen siitä, että suuri osa sydänmatotaudin seurauksista johtuu tästä asunnon matoista koneessa yhdessä niiden käynnistämän tulehduksen kanssa.

Endoteelivaurio, keuhko -tunkeutumiset, vähentynyt vastus ja munuaisten heikentyminen edelleen pahenee, koska koiranpentu pysyy hoitamatta ja matoja on jätetty elossa aluksista.

Sydänmatojen ehkäisy koirissa

Loistava uutinen on, että on olemassa yksinkertainen tapa ylläpitää turkisvauvojasi suojattuna niin pieniltä loisiin ympäri vuoden! Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on muistaa esitellä lemmikkisi ennaltaehkäisevän annos joka kuukausi loputtomiin.

Kyllä, se voi näyttää pelottavalta työltä. Annan usein lemmikkieläinten omistajia varmistaakseni, että se on säännöllinen annostelemalla jatkuvasti tämän kuukauden ensimmäistä tai jopa asettamalla toistuvan muistutuksen matkapuhelimeen.

Jos huomaat, että kuukausittainen annostelu ei ole upea vaihtoehto sinulle ja karvaiselle ystävällesi, voit päättää pohtia ProHeartia. Se on injektoitava ennaltaehkäisevä, joka kestää 6 viikkoa.

Tämä toimii hyvin useimmille omistajille, koska sinun on vain varmistettava, että tarkistat eläinlääkärisi kahdesti vuodessa varmistaaksesi, että lemmikkisi on turvallinen koko kalenterivuodelle, ja monet eläinlääkärit lähettävät muistutuksia, koska on aika palata saadakseen uudelleen tai täyttyäkseen tai täydentämiseen tai Sydämematotarkistus reseptin palauttamiseksi.

Se on totta, tarvitset reseptin sydämen matojen ehkäisyyn koirilla. Tämä on, koska on tärkeää varmistaa, että lemmikkisi on sydämesi vapaa ennen kuin laittaa hänet ennaltaehkäisevään.

Yllättävä annos tiettyihin ennaltaehkäisuksiin voi olla melko haitallista koiranpennulle, jolla on vakava sydänmato-tartunta, koska se voi aiheuttaa veren mikrofilarian massan kuoleman, joka voi johtaa trombiin, emboliin ja jopa anafylaktiseen sokkiin.

Tätä ajatellen sinun on tarkistettava eläinlääkäri ja pyydettävä lemmikkisi testaamaan sydänmatot vuodessa. Tuossa tapaamisessa koiranpentu on myös suoritettava fyysinen tutkimus.

Joka hetki eläinlääkäri kirjoittaa tai vastaa potilaalle reseptiä, niin heitä vaaditaan laillisesti hallussaan ns. Eläinlääkärin ja ja lyhyen ja jopa VCPR: n eläinlääketieteellisenä ja ja jopa VCPR) kanssa sinun ja karvaisen ystäväsi kanssa.

Tämä voidaan vahvistaa riittävän ymmärryksenä PET: n hyvinvoinnista (ts. Vuotuisten fyysisten tutkimusten suorittaminen).

Nämä tutkimukset voivat myös auttaa pitämään sinut rokotushalujen kärjessä tai luomaan terveysolosuhteita, jotka ovat saattaneet olla huomaamatta vuoden aikana.

Jos ihmettelet, miksi välttäminen on ”paras”, että siihen on helppo vastaus. Kumpi toimii sinulle, lemmikkisi, samoin kuin tapa, jolla asut!

Aiotko muistaa joka kuukausi tai kaksi, jos yrität 6 kuukauden laukausta? Haluatko ennaltaehkäisevän, joka kattaa myös punkit ja kirput? Tarvitsetko chewy -sopimuksen? Voitko mieluummin ajankohtaista?

Onko hinta sinulle henkilökohtaisesti? Jokainen näille kysymyksille vastaa eläinlääkäri, mutta alla on muutamia nopeita vinkkejä alkuun:

Useimmille kissoille yleisurheilu on loistava sydänmato ennaltaehkäisevä, ja lisäksi se kattaa suoliston loiset, madot, korvainfektiot ja muutama punkki.

Ei ole mitään ennaltaehkäisyä, jotka suojaavat kaikkia (suolen loiset, loiset, kaikki kyselytUtantit ja sydänmatot), siksi kahden tavaran käyttäminen yhdessä on usein täydellinen tapa edetä (kuten Heartgard sisäisille loisille, myös loisten ja kirppujen nexgard). Riippumatta makuistasi tai toiveistasi, eläinlääkäri voi auttaa sinua löytämään optimaalisen esineen!

Monet ihmiset uskovat, että ennaltaehkäisyt ovat tarpeettomia lemmikkieläimiensä takia, koska he ovat “sisällä”, elleivät nämä koirat ole halukkaita menemään wc: hen sisätiloissa, niin he eivät ole oikeasti “vain sisällä”.

Ehkä olet huomannut hyttysen asuinpaikkasi? Pohjois -Carolinan osavaltion yliopiston tutkimuksessa havaittiin, että 25 prosenttia näistä kissoista, jotka löydettiin sydänmatoilla, oli sisäkissoja.

Myös koirien ja villien olentojen sydänmatojen kuorma on raskain Kaakkois -Texasissa ja Mississippi -joen laaksossa, ja tällaiset alueet kasvavat nopeasti!

On myös elintärkeää olla tietoinen siitä, että sen jälkeen kun koira on tartunnannut sydänmatot, hoito voi olla erittäin kallista ja epämukavaa olennollesi.

Se ei ole niin kallista ja vähemmän stressaavaa sinulle ja karvaiselle kaverillesi käyttää vain kuukausittaista sydänmatosta ennaltaehkäisevää.

Korjaus koirien sydänmatoihin

Sydänmatoilla tartunnan saaneen eläimen kiinnittäminen voi maksaa missä tahansa 2000–5000 dollaria. mukaan lukien lääkitys sydänmatojen, steroidien ja antihistamiinien tappamiseksi anafylaksian ja vasteiden vähentämiseksi, ja rappeutumista tarvitaan hoidon antamiseen.

Tähän hoitoon vahingollisin elementti on se, mikä tapahtuu matoille heti, kun ne kuolevat. Lemmikkisi on oltava tarpeeksi sopiva murtamaan kuolleet kirput verestä.

Verhäiriöt ovat vakava vaara, ja lemmikkisi on tarkkailtava huolellisesti hoidon aikana ja sen jälkeen. Tärkeä ajanjakso kestää noin 4-6 viikkoa.

Ennen terapiaa vartaloiden röntgenkuvausta pyydetään vaihtamaan sydänmatotauti selvittääkseen, onko perinteinen terapia turvallinen vaihtoehto.

Lisäksi koirien sydänmatojen hoitamiseen käytettyä lääkitystä ei voida käyttää kissoissa, joten kissoille ei ole ehdottomasti käytettävissä mitään terapiaa. Kun kissa on saanut tartunnan, sitä on tarkkailtava huolellisesti ennen kuin kirput kuolevat itse.

Sydämematojen tartuntojen hoitamiseen käytetty lääkitys tunnetaan melarsomiinina. Se on pohjimmiltaan lian johdannainen ja se on tällä hetkellä ainoa tehokas terapia. Aikaisemmin eläinlääkärit hyödyntäisivät niin kutsuttua ”hitaasti tappaa” -prosessia.

Tässä prosessissa käytetään erityisiä sydänmatojen estämisiä aikuisten rottien “vähitellen” tappamiseen, ja jossain vaiheessa koiranpentu tutkii negatiivista.

Mutta yhä useamman tutkimuksen määrä on julkaistu paljastaen, että tämä tekniikka ei oikeastaan ​​toimi ja se saattaa vahingoittaa taistelua sydänmatoihin, ehkä ei auta.

Ensinnäkin, jos aiomme vain asettaa suotuisan koiran välttämiseen, miksi me kaikki vaadimme arviointeja? Tarvitsemme heitä, koska eläinlääkärit ovat laillisesti sitoutuneet tämän suorittamiseen, mutta tartunnan saaneen lemmikin asettaminen ennaltaehkäisevään voi olla riskialtista käytäntöä, jos sitä suoritetaan väärin.

Tämä klinikka voi edistää eläimissämme näkyviä immuunijärjestelmän matoja. Kun monet näistä ennaltaehkäisistä tulivat esiin, ne olivat olleet 100% menestyviä ja tämä määrä on laskenut 95 prosenttiin monille tavaroille.

Heartworm -hoito koirille

Aikuisten rottien paljastaminen ennaltaehkäiseille, joita ei ole tarkoitus tappaa heitä

Se on yksi syy siihen, miksi American Heartworm -yhdistys tai American Veterinary Medical Association ei enää ehdota ”hidasta murha” -järjestelmää.

Vielä yksi syy on, että ehkä se ei todellakaan toimi millään tavalla. Äskettäinen Oklahoma State Universityn tutkimus osoittaa, että monet sydämenmatot positiiviset koirat, jotka on asetettu ennaltaehkäisevälle (”hidas murha” -menettely), aiheutti vääriä haittoja etsinnässä sydänmatoja.

Tästä syystä arvioinnista havaitut antigeenit muuttuvat m

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *