Mainosta terveellisiä niveliä ja ilahduttavaa lemmikkikoiraa vuonna 2014

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Uuden vuoden alkaessa on ratkaisevan tärkeää varmistaa, että perheemme lemmikkieläimet ovat yhtä terveellisiä kuin me. Tiedämme lemmikkimme ruokinnan arvon korkealaatuisen lemmikkiruoan ja varmistamisen, että hän saa tarpeeksi liikuntaa, mutta et ehkä tiedä asianmukaisen yhteisen terveyden arvoa.

Lemmikkimme nivelet ovat yhtä tärkeitä kuin heidän syömänsä ruoka ja heidän saamansa liikunta. Perheemme lemmikkieläimemme ikääntyessä nivelet voivat tulla jäykästi ja menettää joustavuutta, mikä voi tehdä pelaamisesta tai liikunnasta tuskallista, eikä kukaan lemmikkieläinten vanhempi halua sitä.

Onneksi yhteinen lisäosa, kuten koirien ilmainen pehmeä pureskelu, voivat auttaa liikkuvuutta, joustavuutta ja yhteistä mukavuutta ja auttaa koiria, joilla on yhteinen arkuus jokapäiväisestä toiminnasta. Pelaa ilmaiseksi, voidaan antaa koirille viisi kiloa ja yli, ja siinä on namia kananmaksa. Se tulee helposti syötäväksi pehmeäksi pureskeluun ja toimii kuten muutkin eläinlääkärin suosittelemat tuotteet edistämällä yhteistä mukavuutta.

Pelaa ilmaisia ​​pehmeitä pureskeluja, jotka ovat hienoja vanhemmille koirille tai niille, joilla voi olla yhteisiä kysymyksiä. Nämä namia yhteiset lisäravinteet ja muut yhteiset hoitotuotteet varmistavat iloisten nivelten tulevina vuosina. Älä unohda aloittaa nuorempia koiria yhteiseen terveysohjelmaan sisällyttämällä ruokavalioon tuotteita, joissa on Omega 3: ta ja glukosamiinia.

Niveltulehdus terveys

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *