Greta the Gardener

AddThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Käytimme upeaa takapihaa, sitten saimme Greta. Hänen ensimmäinen itse määritetty tavoitteensa oli ottaa kaikki bromeliadit pois. Uskot, että heidän luonnollinen puolustusjärjestelmänsä (piikkiset lehdet) pitäisivät heidät turvassa. Ei gretamme! Hän repi ja silitti ne paloiksi vetäessään ne maasta kokonaisuutena.

Aloitimme noin neljäkymmenellä takapihallamme ja kahden kuukauden sisällä. Sitten hän siirtyi “frenemioiden” valmistukseen saharuohokasvien kanssa. He taistelevat samoin kuin “purevat” toisiaan, samoin kuin kääntävät sitten ympäri ja muodostavat. Vuoden aikana Greta on kasvanut useita jalkoja korkeampia ja jokainen saharuoholaitos on viimeisellä jalallaan. Se on ystävyyden kustannukset, luulen. Nyt käytännössä vuoden ikäisenä on kaivaa, samoin kuin juokseminen, ja hyvin, niin paljon kakkua, että kysyn, että meillä on koskaan taas hyvä nurmikko. Jokainen, joka on saatavana konsepteilla takapihan isokoiraystävällisen tekemisestä, haluaisin ehdotuksia!

koirankäyttäytyminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *