Musta saksalainen paimenen pennut – opas tähän epätavalliseen rotuun

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainitusta yrityksestä.
Musta saksalainen paimen on epätavallinen ja erittäin haluttu saksalaisen paimenkoirarotu.
Vaikka GSD: n värivaihtoehtoja on olemassa, mustan saksalaisen paimenen koiranpennut ovat yksi näkyvimmistä heidän tyylikkään, komeiden takkiensa ansiosta.
Pitch-musta väri, joka tarjoaa näille koirille, niiden mahtava ulkonäkö on seurausta luonnollisesti tapahtuvasta recessiivisestä geenistä.

Tämä tarkoittaa, että mustien saksalaisten paimenet ovat luonnollisesti olleet olemassa melko jonkin aikaa, mutta ne ovat paljon harvinaisempia kuin heidän mustat ja ruskeat kollegansa.
Kun mustan saksalaiset paimenet ovat asianmukaisesti sosiaalistuneet nuoresta iästä lähtien, ne tekevät upeita seuralaisia ​​ja erinomaisia ​​vartijakoiria. Ne eivät kuitenkaan ole kaikille! Nämä suuret koirat sopivat hienoimmin kokeneille omistajille, joilla on iso talo ja aidattuja pihoja.
Jos etsit komeaa kaveria, joka voi kaksinkertaistua vartijakoirana, musta saksalainen paimen on loistava valinta! Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tästä epätavallisesta alueesta ja valitse, onko se oikea koiran sinulle.

Musta saksalainen paimenrotujen yleiskatsaus
Koko – 22 – 26 tuumaa pitkä; Arvioi 50 – 90 kiloa
Takki – tiheä, suoraan tai aaltoileva kaksoiskerros; väriltään musta
Irtoaminen – raskas irtoaminen
Elinikä – 9–13 vuotta
Koulutettavuus – erittäin koulutettava
Aktiviteetti – erittäin energinen; tarvitsee noin tunnin liikuntaa joka päivä
Paras – kokeneet omistajat, kotitaloudet, joissa on lapsia, taloja, joissa on aidattuja jaardia

Mikä on täysin musta saksalainen paimenpentu?
Musta saksalaiset paimenet ovat saksalaisen paimenkoiran värivaihtelu. Vaikka ne saattavat näyttää täysin erilaisilta, nämä koirat ovat täsmälleen sama rotu, samoin kuin musta alue tunnustetaan virallisessa GSD -standardissa.

Vaikka puhdasrotuiset mustan saksalaisen paimenen koiranpennut voivat kilpailla koiranäyttelyissä, niitä ei usein unohdeta perinteisen mustan ja ruskean ilmeen hyväksi.
Tämä ei tarkoita, että mustien saksalaisten paimenet ovat köyhiä kilpailuissa. On todennäköisempää, että sekä mustat ja ruskeat sekä soopelväriset värimaailmat ovat vain synonyymi saksalaisen paimenrotujen standardille.
Mustan saksan paimenen historia
Kapteeni Max Von Stephanitz perusti alun perin saksalaisen paimenrotujen alun perin vuonna 1899, joka halusi tuottaa lopullisen paimennuskoiran. Asevoimat käyttivät näitä koiria myöhemmin lähettiläinä, sentriinä, vartijoina, toimituskuljettajina ja pelastajina.
Vaikka musta ja tan on suurimmalle osalle ihmisille olennainen saksalainen paimen, mustat GSD: t ovat olleet yhdessä heidän kanssaan rodun kehityksen jälkeen ja ovat vain eri värivaihteluita täsmälleen samasta rodusta.
Musta saksalainen paimenen ulkonäkö
Musta saksalaiset paimenet näyttävät paljon kuin saksalaiset peruspaimenet. Heillä on kaikki täsmälleen samat fyysiset piirteet ja niillä on rodun perinteinen ilme muutamalla pienellä erolla.

Mustat paimenet ovat yleensä jonkin verran suurempia kuin tyypillinen GSD, samoin kuin useimmilla on suorempi selkä.
Ominaisuuksien suhteen voit odottaa mustan saksalaisen paimenen koiranpennun olevan selkeä pää, suunnatut korvat, pitkän kuonon, mantelinmuotoiset ruskeat silmät ja mustan nenän.
Kun kyse on heidän yleisestä ulkonäkönsä, tässä on mitä muuta voit odottaa:
Koko
Musta saksalaiset paimenet ovat suuria, vahvoja, samoin kuin hyvin lihaksellisia koiria. Urokset ovat yleensä noin 24–26 tuumaa korkeita sekä 65 ja 90 kiloa.
Naiskoirat ovat yleensä pienempiä ja seisovat välillä 22 sekä 24 tuumaa korkeita ja arvioivat 50 – 75 kiloa.
Takkiväri
Rodun standardin mukaan saksalainen paimenkoira vaihtelee väriä, samoin kuin useimmat värit ovat sallittuja. Tyypillinen GSD voi olla sekä musta ja ruskea, musta, soopeli, harmaa, punainen sekä musta tai jopa musta ja hopea.

Saksan paimenissa mustia takkeja laukaisee recessiivinen geeni. Tämä tarkoittaa, että koiranpennun on perittävä kaksi kopiota recessiivisestä geenistä (sekä äidiltä että isältä) mustan takin saamiseksi.
Esimerkiksi, jos parit kaksi saksista saksalaista paimenia, jotka tuovat tämän recessiivisen geenin, neljäsosa heidän pentuistaan ​​on musta turkki.
Jos kuitenkin kasvatat mustan saksalaisen paimenen soble -koiran kanssa, joka tuo geenin, noin puolet heidän pentueistaan ​​on musta.
Kahden mustan saksalaisen paimenen jalostaminen on ainoa taattu menetelmä, jolla luodaan täysin mustien pentujen pentue.
Muista, että kaikki saksalaiset paimenen koiranpentujen muuttavat väriä kasvaessaan.
Jos etsit täysin mustaa saksalaista paimenpentua, älä osta pnullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *