Syyskuu on kansallinen lemmikkivakuutuskuukausi!

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Tiesitkö, että se on kansallinen lemmikkivakuutuskuukausi? No, nyt tiedät! Voit miettiä, miksi tämä on sinulle ratkaisevan tärkeää. Voi, olen niin iloinen, että kysyit!

Et ehkä ajattele, että kissasi tai lemmikkikoirasi koskaan sairastuu tai onnettomuudessa. Mutta odottamattomia asioita tapahtuu kaikille, jopa minulle! Itse asiassa kuulin, että niin paljon kuin yksi kolmesta perhe lemmikistä tarvitsee odottamattomia eläinlääketieteellisiä hoitoja vuosittain.

Voi ei! Näyttää siltä, ​​että poltin käsivarteni! Tämä voi aiheuttaa erittäin kalliita laskuja röntgenkuvista, eläinlääketieteellisistä hoidoista, leikkauksista, lääkkeistä, ja minun on ehkä jopa pysyttävä sairaalassa! Mitä teen?!?!? Olen säästänyt vain 2,39 dollaria korvausrahastani ja olen melko varma, että tämä ei kata koko laskuni.

Onneksi rintaliitoni on vain esittelytarkoituksia varten, enkä oikeasti rikkoutunut käsivarteeni. Mutta lemmikkieläinten vakuutus on olemassa perheen lemmikkieläinten ja heidän vanhempiensa turvaamiseksi odottamattomilta kuluilta sairauksien ja onnettomuuksien vuoksi. Jos sinulla on lemmikkieläinten vakuutuksia, sinun ei tarvitse säästää korvausrahaa sairauskuluihin … voit saada leluja ja hoitaa sen sijaan!

Tässä on todellinen kuva ajasta, jolloin todellakin sain hyvin, hyvin sairaana. Paljon vuosia sitten minulla oli leikkaus virtsarakon kivien poistamiseksi. Se ei ollut hauskaa! Jos sinulla on lemmikkieläinvakuutus, kuten Petplan, tässä on asioita, jotka katetaan:

Kaikki onnettomuudet ja sairaudet

Kaikki krooniset ja perinnölliset olosuhteet

Reseptilääkkeet

Diagnoositestaus

Ei-rutiini hammashoito

MRI, CAT -skannaus ja ultraäänikuvaus

En ole vakuutusmyyjä, mutta voit selvittää paljon enemmän Petplan -vakuutuksesta (ja jopa säästää 10%!) Napsauttamalla tätä linkkiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *