Helmikuu on Pet Dental Health and Wellness -kuukausi

Helmikuu merkitsee lemmikkieläinten hammaslääketieteellistä terveyttä ja hyvinvointikuukautta, muistuttaen lemmikkieläinten omistajia rutiininomaisen hammashoidon arvosta.

Vuonna 2016 valtakunnalliset jäsenet käyttivät paljon yli 16,1 miljoonaa dollaria lemmikkieläinten hammaslääketieteellisiin olosuhteisiin ja menettelyihin, ja neljäs tyypillinen tyypillinen lemmikkieläinvakuutusvakuutusvaatimus toimitettiin viime vuonna yritykselle. Viime vuonna toimitettu 80 000 lemmikkivakuutusturvaa paljastaa 16 prosentin lisäyksen edellisestä vuodesta.

Ennaltaehkäisevää suunhoitoa ei tarvita vain lemmikkieläimille, vaan myös lemmikkieläinten omistajille taloudellisesti meluvaihtoehto. Vuonna 2016 lemmikkieläinten hampaiden puhdistuksen tyypillinen vakuutusvaatimus sekä kiillotus oli 178 dollaria. Sitä vastoin tyypillinen vakuutusvaatimuksen määrä hammaslääketieteellisten sairauksien hoitamiseksi oli 214 dollaria. Periodontaalisen sairauden osuus hammaslääketieteellisimmistä lemmikkieläinvakuutuksista ilmoitti saavansa valtakunnallisesti viime vuonna – paljon yli 29 000. Hammasinfektiot osoittivat toisen paljon tyypillistä hammaslääketieteellistä väitettä, yhteensä paljon yli 21 100.

Huono hammashoito voidaan yhdistää vakaviin terveys- ja hyvinvointiongelmiin sekä lyhyempiin elinaikkaan koirissa ja kissoissa. Tartarin kertymiseen ja periodontaalisiin sairauksiin liittyvät bakteerit voivat vaikuttaa sydämeen, maksaan ja munuaisongelmiin.

“Perheemme lemmikkieläimet vaativat hammashoitoa sekä tarkistuksia aivan kuten me”, toteaa Carol McConnell, DVM, MBA, varatoimitusjohtaja ja valtakunnallisen päälääketieteellinen poliisi. ”Säännölliset eläinlääketieteelliset tutkimukset ovat ratkaisevan tärkeitä lemmikkieläinten suun terveydelle ja hyvinvoinnille, koska ne sisältävät hammasarviointeja. Eläinlääkärisi voi myös ehdottaa lemmikkieläinten hampaiden harjaamista eläinlääketieteellisten GO: ien välillä estääksesi hammaskiveä ikenen linjaa pitkin, mikä laukaisee tulehduksen tai kivun, kun ikenet tai suu kosketetaan, samoin kuin syömisen tekeminen tuskallisena. ”

Amerikkalaisen eläinlääketieteellisen yhdistyksen (AVMA) mukaan organisaatio, joka on omistettu tieteen ja eläinlääketieteen taiteen edistämiselle, 80 prosentilla koirista ja 70 prosentilla kissoista osoittaa suun kautta tapahtuvia sairauksia kolmen vuoden ikäisenä. Valtakunnallinen rohkaisee lemmikkieläinten vanhempia saamaan lemmikkieläinten suun terveyden ja hyvinvoinnin, jota eläinlääkäri tutkii kaksivuotisesti.

AVMA: n mukaan koirien hammaslääketieteen ja kissojen indikaatioita ovat:

Punaiset tulehtuneet ikenet tai ruskehtavankeltainen hammashampaat

Pahanhajuinen hengitys

Verenvuoto suusta

Usein käpälö tai hankaaminen kaupassa ja/tai suuhun

Haluttomuus syödä – esimerkiksi ruoan valitseminen ja sen sitten sylkeminen

Lemmikkieläinten hammaslääketieteellisiin olosuhteisiin liittyvien lääketieteellisten kustannusten tasapainottamiseksi, valtakunnallinen paljon näkyvää lemmikkieläinvakuutussuunnitelmaa, koko lemmikki hyvinvoinnilla, on ainoa kattava lemmikkieläinvakuutussuunnitelma Yhdysvalloissa, joka käyttää hyvinvointipalveluita, mukaan lukien hammaslääketiede Puhdistukset.

Lähde

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *