18 maailman parhaimmat lihaksikas lemmikkirotu

Monilla ihmisillä ei ole syvää ja perusteellista tietoa erilaisista lemmikkieläinten koiranrotuista. Parhaimpien lihaksisten lemmikkieläinten koiranrotujen valinta voi olla vaikeaa jollekin, joka yrittää löytää lemmikkejä.

Parhaat lihaksikas lemmikkirotujen valitseminen on paljon helpompaa, jos tunnet eri lajit ja koirat.

Tietäminen, että jokaisella lajilla on oma tyyli ja ominaisuutensa, on ratkaisevan tärkeää ihanteellisen lemmikkieläinkoiran rodun valitsemiseksi. Olemme laatineet luettelon lihaksikkaista lemmikkikoirarotuista, jotka auttavat sinua valitsemaan sinulle ihanteellinen lemmikkikoira. Jatka lukemista oppiaksesi paljon enemmän lihaksikkaista koirista.

Parhaat lihaksikkaat lemmikkikoirarodut – lyhyt esittely

Sekä koirille että pentuille lihakset ovat merkki siitä, että lemmikkikoira on terve ja että sillä on energiaa. Lihakset eivät ole ratkaisevan tärkeitä, jos lemmikkikoira on lihaksikas. Se on juuri miltä se näyttää. Se toimii murtovarkauksien pelotteena.

Vaikka lemmikkikoirasi saattaa nuolla jonkun kuolemaan sen leikkauksella, monet ihmiset eivät vaarassa yllyttää näitä koiria.

Koirat voivat olla paljon kokoisia ja muotoja. On paljon rotuja, jotka ovat lempeitä ja mukavia sylissäsi, suurille ja tilaa vieville koirille, jotka voivat toimia vartijakoirina, sotilaskoirina ja poliisina.

Sinun on tunnettava alueen ohjeet, jotka liittyvät lemmikkieläinten koiranrotuihin. Paljon näistä pentuista löytyy tyypillisesti kielletyistä PET -rodun luetteloista.

Paljon lihaksikas lemmikkirotuja

Paljon lihaksikas lemmikkirotuja

Lihas lemmikkieläinten koiranrotu

Lihas lemmikkieläinkoira on vahva ja komea. Tässä on luettelo, jossa voit valita parhaimmista koirista.

Alaskan malamuutti

Alaskan Malamute on lihaksin lemmikkikoira koko Pohjois -Amerikassa

Tämä suuri ja voimakas lemmikkikoira voi saavuttaa 85 kiloa. Se on vanha lemmikkikoira, jota monet ihmiset käyttävät raskaiden kuormien kuljettamiseen pitkillä matkoja kelkan kautta.

Tämä lemmikkieläinkoira voi vetää kelkat retkikunnat Etelämantereella, koska se vastustaa kylmää ja kestävyyttä. Lemmikkikoira ei haukku, mutta puhuu ja ulvoa. He vaeltavat kaukana, jos ne jätetään yksin.

Amerikkalainen kiusaaja

Amerikkalainen kiusaaja on lihaksin lemmikkikoira koko Pohjois -Amerikassa:

Amerikkalainen kiusaaja, rotu, joka perustettiin vuonna 1980 perheystävälliseksi, on aivan uusi rotu.

Amerikkalainen kiusaaja on lihaksikas rotu, ja siinä on erilaisia ​​kokoja, kuten tasku, XL ja tasku. Amerikkalaiset kiusaukset voivat nousta jopa 65 kiloon ja mittaa 20 tuumaa korkeita. Amerikkalainen kiusaaja on mukautuva lemmikkikoira, joka voidaan kouluttaa hallitsemaan kaiken aggression.

Australialainen karjakoira

Useimmat lihaksikkaat lemmikkikoira koko maailmassa: Australian karjakoira

Lemmikkikoira on vahva ja joustava rotu ja voi olla vain 50 kiloa. Lemmikkikoiran lihaksikas rotu on älykäs. Se voi korjata ongelmat yksinään ja tulee omistajalleen, kun hän tuntuu surulliselta. Se ei yleensä haukkua, mutta kun se on osa suurempaa suunnitelmaa.

Amerikkalainen Staffordshire -terrieri

Amerikkalainen Staffordshire -terrieri on lihaksin lemmikkikoira koko Amerikassa

American Staffordshire -terrieri on lihaksikas lemmikkikoira, joka painaa 70 kiloa ja seisoo 19 tuumaa pitkä. Se on häikäisevä vahtikoira ja suojelija. Se on paljon lempeämpi kuin sen kuoppaan taistelevat esivanhemmat, ja amerikkalaiset ovat rakastaneet sitä paljon yli 100 vuotta.

Amerikkalainen pit Bull -terrieri

Amerikkalainen Pit Bull -terrieri on lihaksin lemmikkikoira koko Amerikassa

Tunne heidän lihaksensa ja energiansa, sinun tarvitsee vain koskettaa heitä. Tämä rotu on tunnettu vahvuudestaan. Tätä rodua on rakastettu voiman ja suosionsa vuoksi koiranpennun kehon rakentamisessa.

Nyrkkeilijä

Nyrkkeilijä lihaksikas lemmikkikoira on kaikkein lihaksin lemmikkikoira kaikissa eläinten valtakunnissa:

Vaikka tämä lemmikkikoira näyttää suurelta, sen fysiikka ei ole verrannollinen sen persoonallisuuteen. Tätä lemmikkikoiraa pidetään yhtenä lihaksisimmista roduista.

Nyrkkeilijäkoirat voivat painaa jopa 80 kiloa ja seistä noin 25 tuumaa korkeita. Nyrkkeilijän lemmikkikoira on vahva, suojaava perheen lemmikkikoira, joka on myös lempeä lasten ja lemmikkien kanssa.

Bandog lihaksikas lemmikkirotu

Bandog on kaikkein lihaksin lemmikkikoira kaikissa eläinten valtakunnissa

Tämän rotu on luonut Mastiff- ja Bulldog -rodut. Nämä koirat ovat samanlaisia ​​kuin maan lihaskoirat, koska ne ovat vain muutamia. He olivat tottuneet vartioimaan kotejaan ja heittivät tyypillisesti elämänsä pois.

Heidän vahvuutensa ja sinnikkyytensä tekevät heistä kuitenkin selviytyjät. Tämä on yksi maailman suurimmista koirista, ja se voi painaa jopa 120 kiloa. Se on 30 tuumaa pitkä.

Karttien paimen

Karpaattien paimen on lihaksin lemmikkikoira koko maailmassa.

Tämä suuri rotu voi kasvaa jopa 110 lbs ja olla 29 tuumaa pitkä. Se on vahva ja oppiva, eikä siitä tule aggressiivista muita eläimiä tai ihmisiä kohtaan.

Se haluaa olla osa pakkausta, ja sen omistajan on oltava johtaja. Tämä lemmikkikoira ottaa johtotehtävän, jos sillä ei ole johtajaa.

Englantilainen bulldogg

Englantilainen Bulldog on lihaksin lemmikkikoira koko maailmassa.

Tämä rotu on Englannin alkuperäinen härkä-syötti koiria. Se luotiin 1300 -luvulla. Tämä lemmikkikoira ei oleyhtä suosittu kuin American Bulldog -rotu. He ovat laiskoja, hengityksen vinkuminen ja snorting furbabies.

Tästä huolimatta saatat silti pystyä näkemään koiran verisen historian sen hyvin lihaksellisessa ruumiissa. Ne ovat vain 15 tuumaa korkeita, mutta ne voivat silti painaa 50 kiloa.

Ne ovat lempeitä ja makeita ennustettavissa olevalla ja luotettavalla asennuksella. He ovat lempeitä lasten kanssa, mutta he sopivat paremmin vartiokoiriin.

Cane Corso lihaksikas lemmikkirotu

Cane Corso on lihaksin lemmikkikoira koko maailmassa.

Cane Corso voidaan myös tunneta nimellä italialainen mastiffi. Se on suuri ja voimakas. Jos olet kokenut ohjaaja, jolla on aikaa ja resursseja lemmikkisi asianmukaiseen kouluttamiseen, sinun on harkittava yhden näistä koirista.

Tämä lemmikkieläinkoira on ”taistelun koirien” jälkeläinen, ja se on seurusteltava muiden koirien kanssa ostoksi, jotta se ei saa kilpailua. Tämä lemmikkieläinkoira on myös loistava perhekautakoira.

Kangal lihaksikas koira

Lihas lemmikkieläinkoirarodut: Kangal -lihaskoira

Lemmikkikoira on tällä hetkellä koiranpennun mastiffiluokassa. Niitä tunnetaan myös nimellä Turkin paimenkoirat. Lihas on piilotettu koiran ihon alle.

Nämä koirat ovat optimaalisia karjan ja ihmisten suojelemiseksi saalistajilta, kuten karhut, šakalit ja pantterit. Jos he ovat asianmukaisesti koulutettuja, he voivat olla loistavia perhekoiria kiireisille ihmisille.

Vinttikoiran lihaksikas lemmikkirotu

Vinttikoirat ovat lihaskoiria

Vinttikoirat voivat saavuttaa jopa 40 km / h nopeuden ja painaa noin 88 kiloa. Vaikka se ei pidä muukalaisista, vinttikoira on hellä ihmisillä, joita se pitää ja tietää. He nauttivat People-yrityksestä ja ovat rento, laiska ja rento, kun heillä ei ole työtä.

Jack Russel -terrieri

Lihas lemmikkieläinten koiranrotu: Jack Russel -terrieri

Pieni, mutta voimakas lemmikkikoira on 17 kiloa paino ja 15 tuumaa pitkä. Monet omistajat kamppailevat pysyäkseen voimakkaan energian tason kanssa, jonka sillä on pienestä koosta huolimatta.

Tämä lemmikkikoira on enimmäkseen työkoira. Uusille omistajille voi olla vaikeaa päästä eroon ylimääräisestä energiasta ja saada lemmikkieläimensä nukkumaan yöllä.

Dogo Argentino

Lihas lemmikkieläinten koiranrotu: Dogo Argento

Se on argentiinalainen mastiffi, ja se on ulkonäöltään ja luonteeltaan hyvin samanlainen kuin muut ”mastiff” -luokat. Nämä koirat eivät todennäköisesti taistele muiden mastiffien kanssa, mutta heidän metsästys- ja urheilutaidot tekevät heistä arvokkaita.

Näitä koiria voidaan käyttää näyttelykoirina ja suojelijoina. Ne ovat vahvoja ja lihaksellisia ja tyypillisesti löytyvät villisikojen tai vuorileijonien läheisyydestä.

Rottweiler lihaskoira

Lihas lemmikkieläinkoirarodut: Rottweiler -lihaksikas koira

Ne ovat vahvoja, rohkeita, säveltäviä ja noin 130 kiloa. Niiden korkeus on myös 25 tuumaa. Tämä johtuu heidän suuresta lihasmassastaan. He ovat vahvoja, uskollisia, rohkeita ja luotettavia.

Nämä karvaiset eläimet eivät ole tarpeellisia tai hyperiä, ja ne ovat loistava lemmikki rauhallisille ja rauhallisille perheille. Heitä tunnetaan kilpailukykyisestä luonteestaan, mutta heidät voidaan kouluttaa olemaan ystävällisiä ja lähteviä.

Saksanpaimenkoira

Lihas lemmikkieläinkoirarodut: Saksan paimen

Saksalaiset paimenet voivat olla jopa 88 kiloa ja korkeampi kuin 26 tuumaa korkeampi. Vaikka he olivat alun perin paimentavia koiria, niitä voidaan käyttää myös oppaana, poliisina, etsinnässä ja pelastajana sekä muina sotilaallisina tehtävinä heidän tietämyksensä vuoksi.

Saksalaiset paimenet kasvatettiin heidän älykkyydestään ja kyvystään suorittaa kaikki päättely.

siperianhusky

Lihas lemmikkieläinten koiranrotu: Siperian husky

Ne ovat keskikokoisia koiria, joiden paino on jopa 50 kiloa ja joiden korkeus on 23 tuumaa. Tämä kompakti lemmikkikoira on erittäin lihaksikas ja hyvin rakennettu kestävyyteen.

Ne voivat vetää kelkat pitkillä etäisyyksillä suurilla nopeuksilla. Siperian Huskies pystyivät vetämään kelkan paljon yli 650 mailia viidessä päivässä.

Kiusata

Kiusaamisen piiskat ovat lihaskoiria

Rodun nopeus ja geneettinen meikki tekevät niistä nopeasti nokkela lemmikkirotu. Kiusaamiset ovat yleensä raskaita ja ne voidaan myös tietää muilla nimillä. Lihasten piiskot ovat tämän rodun yleinen nimi.

Näitä koiria ei alun perin arvostettu epätavallisesta ulkonäöstä, mutta modernin kehon rakentamisen sivilisaatio on tehnyt heistä erityisen rodun toivoen, että niistä tulee toivottavaa biologiaa.

Johtopäätös
Tarvitset vain lemmikkikoiran, joka on uskollinen, ystävällinen ja voi turvata sinut kaikilta vaaroilta. Nämä ovat tärkeimpiä lihaksikas lemmikkirotuja, jotka tekevät loistavia seuralaisia ​​ja voivat olla loistavia koiria. Voit halutessasi omaksua elämäntyyliisi parhaiten.

Meillä on paljon lisätietoja lemmikkieläinten hoidosta, rotuista ja lemmikkieläinten ruoasta.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *