Review and Giveaway: Clea Simonin

True Gray. Olen merkittävä Clea Simonin fani ja odotin innokkaasti tätä viidennen kirjan Dulcie Schwartz Mystery -sarjassa, jossa on Harvardin jatko -opiskelija, yhdessä hänen kissanpentu Esmen ja Hänen poistuneensa kissan, herra Grayn henki. Tiesin tarpeeksi lukeessasi neljää edellistä kirjaa, jotta voisit asettaa hyviä lukuajan paloja syrjään, kun sain arvostelukopion True Graystä, koska kun olet ottanut yhden Simonin mysteereistä, et halua laittaa sitä.

Tässä kirjassa löydämme Dulcie lopulta saavuttavan todellisen edistyksensä tutkielmassaan epätäydellisestä goottilaisesta romaanista, jonka tuntematon kirjailija on kirjoittanut 1800 -luvulla. Mutta juuri kun asiat sujuvat niin hyvin, Melanie Sloan Harquist, joka on menossa tutkijalle, ilmestyy ja väittää, että hän ei ole vain löytänyt epätäydellistä romaania, hän valmistautuu julkaisemaan Dulcien kirjoittajan elämäkerran! Dulcie on tuhoutunut, koska tämä tarkoittaisi, että vuosien tutkimus oli tuhlattu. Dulcie yrittää useita yrityksiä ottaa yhteyttä Harquistiin. Kun hän lopulta aikoo tehdä ystävällisen vierailun, on liian myöhäistä: hän löytää naisen murhattuna ja päätyy – kirjaimellisesti – verta käsiinsä. Asioiden pahentamiseksi Dulcie oli uhannut tappaa Harquistin vain muutamaa päivää ennen murhaa, kun hän ilmaisi pettymyksensä tilanteesta ystäville.

Dulcie näyttää ensisijaiselta murhasta epäiltyltä ja tekee kaiken, mitä hän voi ajatella nimensä puhdistamiseksi. Kun hän saa selville, että opiskelijoiden dekaanilla oli vahva yhteys murhan uhreihin, tontti paksunee. Kun dekaani syyttää Dulciea plagioinnista, hän on vieressä. Dulcien ahdistustaso nousee jatkuvasti koko tämän kirjan ajan, eikä hän saa paljon apua kaukaiselta ja huolestuttavalta poikaystävältä. Kaverit, jotka näyttivät olevan kavereita, alkavat näyttää epäilyttävältä. Ja jopa hänen haamukissa, herra Gray ja hänen rakastettava kissanpentu Esme, ovat paljon salaperäisempiä kuin arvokkaampia heidän neuvojensa perusteella.

Dulcien kilpailun lisäksi puhdistaakseen hänen nimensä ja löytääkseen murhan uhrin, Simon kutoo mestarillisesti goottilaisen romaanin nimettömän kirjoittajan osa -aluetta. Kahden tarinan rinnastaminen pitää sinut arvaamaan loppuun asti.

Tietysti olen täysin iloinen siitä, että kahden kissan kanssa käydyt kohdat, ja niitä on runsaasti koko kirjan ajan, mutta tämä koko kirja on istuimesi reuna, väliaika täytetty. Lisää Simonin kauniita, erittäin kuvaavia, hyvin neuvoteltuja ja joissain tapauksissa lyyristä proosaa, ja olet tekemässä kirjan monikerroksista herkkua. Kirja voidaan lukea itsenäisenä, mutta rohkaisin sinua lukemaan koko sarjan – se on aivan liian hyvä kaipaamaan.

Clea Simon on Dulcie Schwartzin ja Theda Krakovan mysteerien ja tietokirjallisuuden kissan mystique -kirjailija – kissojen ja heidän naistensa ja useiden muiden tietokirjallisuuden salaperäisestä yhteydestä. Katso paljon lisätietoja CLEA: sta hänen sivustostaan ​​tai blogistaan.

Clea Simon on anteliaasti toimittanut tämän kirjan yhden nimikirjoitetun kopion mennäkseen yhdelle onnekkaalle voittajalle. Jos haluat päästä lahjaan, kerro minulle kommentissa, miksi haluat voittaa tämän kirjan. Lisämahdollisuudet voittaa, twiitti tästä lahjasta tai jaa Facebookissa, Google+: ssa tai Pinterestissä ja jätä erillinen kommentti, joka kertoo minulle, että jaoit. Tämä lahja päättyy perjantaina 7. joulukuuta, ja se rajoittuu lukijoihin vain Yhdysvalloissa.

Kirjailija lähetti tämän kirjan minulle. Ilmaisen kopion vastaanottaminen ei vaikuttanut arvosteluihini.

Tulossa keskiviikko: Clea Simonin vierasviesti hänen kirjoitusprosessistaan ​​… jota hallitsee hänen kissansa musetta.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Katsaus ja lahja: Clea Simonin harmaat odotukset

Katsaus ja lahja: Grey Dawn kirjoittanut Clea Simon

Katsaus ja lahja: Clea Simonin harmaan vaiheet

«Giveaway: CAT -soittajan lemmikkieläinten paikannin ja koulutuslaite
Tyylikäs kissan astia voittaja »

30 kommenttia arvostelusta ja lahjasta: True Gray kirjoittanut Clea Simon

Michelle Wolff sanoo:

7. joulukuuta 2012 klo 18.17

Se on kulunut kauan, koska kokeilin uutta kirjailijaa ja minulle uuden genren. Olisin tyytyväinen tilaisuuteen!

Vastaa

Sheryl Basford sanoo:

7. joulukuuta 2012 klo 16.43

Hyvä mysteeri ja tarina, joka sisältää kitties? Kuulostaa minulle turhalta! ?

Vastaa

Trish Manfredi sanoo:

5. joulukuuta 2012 klo 11.55

Rakkaus kaikenlaisia ​​kissan tarinoita – tämä kuulostaa hyvältä. Menee kirjastoon nähdäksesi, mikä tämän kirjoittajan hyllyllä on ja toivottavasti hankkia sellainen. Luen sen ääneen kahdelle Foster Boyzille-Monkille ja Marleylle, jotka ovat menossa heidän kaikkien aikojen kotiinsa lauantaina vietettyään 6 viikkoa kanssamme Virginian siiamilaisen kissan pelastuksen kautta. Munkki on komea sininen pisteen lumikenkä ja Marley on luokan sinettipiste. Katso paljon enemmän siiamilaisia, jotka etsivät uusia koteja osoitteessa www.va.siaameserescue.org

Trish Connecticutissa

Vastaa

Patricia Bugg sanoo:

5. joulukuuta 2012 klo 10.13

Jaoin tämän Facebookissa, Twitterissä ja Google+: ssa

Vastaa

Patricia Bugg sanoo:

5. joulukuuta 2012 klo 10.09

Rakastan erityisesti kissojen mysteerikirjojen lukemista …null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *