Lemmikkisi jatkuvan kutinaa

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksen kanssa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore16

Yksi hämmentävimmistä ja turhauttavimmista olosuhteista, joita me lemmikkieläinten omistajina voimme käsitellä, on koira, joka jatkaa naarmuuntumista. Tämä naarmuuntuminen pitää usein sekä lemmikkieläinten että omistajan hereillä yöllä tuijottaen turhautumisen pimeyteen. Häiriöiden ja epämukavuuden lisäksi yhdellä alueella jatkuva naarmuuntuminen voi vahingoittaa lemmikkisi ihoa ja johtaa mahdolliseen infektioon. Hetkin uskoivat, että usein mieleen tulee monien mahdollisten syiden joukossa, että koirallasi saattaa olla jotain indeksoivan iholla. Tämä johtaa PET: n potentiaaliseen meditointiin ajankohtaisilla tai oraalisilla kirppulääkkeillä sekä myöhempi luottamuksen menetys tuotteen kykyyn suojautua tartunnalle, kun lemmikkisi raaputtaa edelleen.

Totuus on, että iho voi vain laukaista iho, joka lopulta on yhtä kuiva. Vaikka kutina voi olla seurausta kirppuista tai muista loisista, se voi myös laukaista monilla muilla tekijöillä, joilla ei ehkä ole mitään tekemistä kirppujen kanssa.

On erittäin tyypillistä, että koirat saavat kutisevan ihon, koska vaikka koirilla voi olla suuri määrä turkista, heillä on vain yksi kerros ihoa. On monia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa kuivan ihon ja muutaman näistä voidaan hoitaa, samoin kuin olosuhteet, jotka ovat lievitettyjä tai parantuneita, kun taas muut olosuhteet laukaisevat mahdollisesti jotain, jota ei voida hoitaa vain hallinnassa. Näissä tapauksissa tilan hallinta päivittäin tai viikossa viikossa antaa joskus koiran olla mahdollisimman oireeton ja mukava.

Aloitetaan yhdellä tyypillisimmistä kutisevan ihon laukaisevista liipaisimista, joka on kuiva iho. Lemmikkisi kuivan ihon syyn määrittäminen voi auttaa johtamaan tehokkaaseen hoitovaihtoehtoon. Esimerkiksi sääolosuhteet voivat olla vaikuttava tekijä ihon estämisessä kosteuttamasta kunnolla ja myös kuivumisessa. Rutiininomaisesti käyttämällä kohtalaista shampoota, joka sisältää komponentit, jotka on tarkoitettu kostuttamaan ihoa, voi auttaa. Aloe Veraa sisältäviä lemmikkipidoksia on käytetty tehokkaasti ihon kosteuttamisessa ja estämästä sitä kutisevan. Koiran avustajien hoitaminen estää hiuksia rypistymästä yhteen, mikä saattaa mahdollisesti tuottaa ilmakehän, jossa bakteerit voivat kukoistaa ja levittää. Vielä yksi etu hoitamiseen on, että se antaa sinun pitää kaiken tyyppisten ihoongelmien luomisen edessä, ennen kuin ne kasvavat sekä vaikeampaa hallita.

Sään lisäksi ruokavaliosuunnitelmalla voi olla huomattava vaikutus lemmikin terveyteen. Koiran ruokinta lemmikkieläinruokaa, jolla on suuria ravintoaineita, norjan kalaöljyn täydentämisen lisäksi ovat samoin menetelmiä ihon pitämiseksi samoin kuin kosteana. Yhden tuotteista, jotka ovat olleet erittäin hyödyllisiä pitämään ihoa terveenä ja estämään sen päätymästä yhtä kuiviksi, on omega 3. Norjan kalaöljyn ja tuotteen D-alfa-tokoferolien on osoitettu säilyttävän molemmat molemmat Iho sekä nivelterveys ja hyvinvointi kissoissa sekä koirissa.

Vaikka loiset eivät aina ole syy, se aiheuttaa tai edistää ihoongelmia, mukaan lukien kuiva iho. Käsittele oikein kirppoja ja punkkien ehkäisyä pitääksesi nämä vähän toivomattomat loisten kävijät loitolla ja varmista, että hoitat myös ilmakehää. PET: tä käsitellään monta kertaa kunnolla käsittelemättä ilmakehää ja kotia, loisia ei voida hävittää. Vaikka ajankohtainen tai jopa yksi uudesta suullisesta kirppuista ja punkkilääkkeistä näyttää olevan hoidon epäonnistuminen, toistuvan kysymyksen syy on nurmikolla tai matolla.

Advantage Lawn sekä lähtökohtainen suihke on yksi esimerkki tuotteesta, jota voidaan hyödyntää PET -hoidon yhteydessä, kun tartunta löydetään. Kirppu ja punkkien ehkäisy, kuten Frontline Plus, eivät tarvitse reseptiä, koska se ei sisällä ylimääräistä sydänmatosta ennaltaehkäisevää. Tuotteet, kuten vallankumous, sisältävät kuitenkin sydänmatot ennaltaehkäisevän ja siksi tarvitsevat eläinlääkäriltäsi reseptin. Näitä loisten ehkäisyjä voidaan tarvita ympäri vuoden riippuen siitä alueesta, jossa olet verkossa, eläinlääkärisi ehdotuksen lisäksi, joka ymmärtää maantieteellisen alueen olosuhteet ja tiettyjen lemmikkisi vaatimukset.

Viimeisin asia on ollut suun kautta tapahtuvan lääkityksen hyödyntäminen sekä kirppuiden että punkkien hoitoon. Bravecto on aivan ensimmäinen suun kautta annettava pureskelu, joka tarjoaa jopa kaksitoista viikkoa turvallisuutta sekä kirppujen että punkkien suhteen. Yksi pureskelu alkaa yleensä työskennellä tehokkaasti 2 tunnin sisällä ja estää edelleen kirppuja vastaan ​​yhdessä mustan jalan punkin, amerikkalaisen koiran, Brown Tick: n ja Lone Star Tick -tapahtuman kanssa. Tämä tuote tarvitsee reseptiä HoweVER: llä on fantastinen etu, joka kestää jopa 3 kertaa pidempään kuin ajankohtaiset hoidot. Koko 12 viikkoa kirput eivät ole vain hävitettyjä, mutta tämä pitkäaikainen vaikutus tarjoaa turvallisuuden uuteen uudelleenfestaatioon.

Joskus löydämme itsemme olosuhteissa, joissa iho on kunnolla hydratoitunut, lisäravinteet, lemmikki syö suurimpia korkealaatuisia ruokia, samoin kuin mailia ei ole kirppuja tai punkkeja, mutta kutinaa jatkuu. Tämä voi olla erittäin turhauttavaa ja stressaavaa sekä PET: lle että omistajalle. Toinen mahdollisuus näissä olosuhteissa on, että lemmikki voi kärsiä allergioista. Aivan kuten ihmiset, lemmikkieläimet voivat luoda allergioita kaikille ympäristössä, ruoalla tai lääkitykselle. Äärimmäisen usein allergiat saavat koiran pitämään ihon nuolemista tai naarmuuntumista kutinalla, mikä saattaa johtaa dermatiittiin. Aivan ensimmäinen menetelmä allergioiden hoitoon on yrittää määrittää liipaisimet ja päästä eroon niistä. Syistä ei aina ole mahdollista päästä eroon, kun lemmikki on allerginen esimerkiksi etupihalle. Menetelmä allergiaoireiden hoitamiseksi tai käsittelemiseksi on antihistamiinien hyödyntämistä. Antihistamiinit, kuten difenhydramiini, ovat käsimyymälöitä, ja ne tarjoavat melkein välittömän helpotuksen kutinaa, jos syy on fyysinen allergia.

Aina kun sinut käsitellään lemmikkieläinten kanssa, joka kärsii tilasta, joka on vakiintunut tyhjästä tai näyttää pahenevan sen sijaan, että on paljon parempi, on aika tehdä vierailu eläinlääkärin kanssa. Eläinlääkäri on yleensä nähnyt tarkkoja oireita, joista lemmikkisi kärsii, samoin kuin hoitovalintojen arsenaali, mukaan lukien lääkkeet, kuten kortikosteroidit, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä tietyissä ihon olosuhteissa. Prednisonin kaltaisia ​​lääkkeitä määrätään joskus lyhyen ajanjakson ajan oireiden lievittämiseksi, jos ne päätyisivät sietämättömiin. On aina paljon parempi olla varovainen ja viedä koira eläinlääkärille sen sijaan, että odotettaisiin myös kauan, kunnes olosuhteet päätyivät hallitsemattomaksi.

Kuten aina, jos sinulla on lääkitykseen liittyvä huolenaihe, voit soittaa 1800PetMeds -apteekkille, joka vastaa mielellään sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *