TuoMutt.com -sivuston uudessa lemmikkikoirafoorumissa

muokkaa: Tällä Muttilla ei ole enää foorumia raskaan roskapostin takia.

Viikonloppuna esittelin senmutt.comin uuden lemmikkikoiran keskustelufoorumin. Toivon, että siirryt päälle ja katselet!

Tuo

Tämän Muttin lemmikkieläinkoiran keskustelufoorumin tehtävänä on auttaa lemmikkieläinkoirien omistajia ymmärtämään paljon paremmin koiristaan. Aiheet kattavat kaiken, mikä liittyy koiriin, kuten lemmikkikoiran koulutukseen, lemmikkikoiran käyttäytymiseen, lemmikkikoirien adoptioon ja lemmikkikoiran harjoitteluun.

Kuten tämä blogi, foorumi on aina keskeneräinen työ. Näet joitain muutoksia sen edetessä. Olen erittäin ekstaattinen tähän lisäykseen blogiini, koska se tarjoaa ihmisille paljon monipuolisemman erilaisten aiheiden ylittämiseen.

Foorumien vieraana voit tarkastella olemassa olevia viestejä. Osta julkaistaksesi oman viestisi tai vastausta olemassa olevaan viestiin, sinun on rekisteröidyttävä (se on ilmainen ja vie muutaman sekunnin). Kun olet rekisteröitynyt, voit nähdä, mikä on uutta ottaen huomioon viimeinen vierailusi.

Olen ekstaattinen keskustelufoorumien mahdollisuuksista. He tuovat blogiin ylimääräistä verkkoliikennettä, samoin kuin blogi ohjaavat ihmisiä myös foorumeille. Olen niin onnekas, että minulla on keskusteluja, jotka menevät blogiini ja hiukkasten naapuruston. Löydän jotain koirista joka päivä.

Mitä aiheita haluaisit nähdä keskusteltavan lemmikkieläinkoiran foorumissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *