Koirat pukuissa

Doberman pupukorvissa, mopsi siipikarjapukuissa, Bernese -vuoren koiran kuin kuningas tut. Vau, kuka ymmärsi muut koirat kuin Chihuahuas pukeutui? Aivan ensin uskoin Karen NGO: n ”Indognito: Koiran kirja puku” olisi vain yksi vielä yksi koira-foto-kirja, joka on tehty myös useita kertoja. No, se on melko paljon. Se on kuitenkin kunnossa, koska ihmiset haluavat aina tarkastella suloisia eläimiä, etenkin koiria.

Oli hyvä nähdä erilaisia ​​rotuja (alla oleva kuva ei ole yksi kansalaisjärjestöjen valokuvista). Jopa muutama mutts, joka on pukeutunut hienoimpaan ja esiintyi. Haku “Indognito” -tapahtumalla, olin kateellinen, en keksinyt tätä käsitettä ensin. Uskoin tekevän jotain vastaavaa, kuten ”Mutts in Drag”, en kuitenkaan usko, että se tarkistaisi myös. Nämä kuvat ovat upeita, ja ne osoittavat jokaisen yksityisen koiran hahmon – tai ainakin suvaitsevaisuuden.

En ole yksi lemmikkini pukeutumisesta, mutta on hauskaa hämmentää ja ärsyttää niitä nyt ja silloin (kuten heittämällä heille syntymäpäiväjuhlat). Olen ajatellut pukeutua kissan partiolaiseni prinsessaksi tällä Halloweenilla juuri, koska se olisi söpö. Onko se paha?

No, jos olet suloisissa koiran valokuvissa ja pukeutumassa koirasi, ilahdutat todella kirjassa “Indognito”. Tai saatat antaa sen lahjana, mitä aion tehdä.

Jos haluat mahdollisuuden voittaa kopio Indognitosta (19,99 dollaria, Hachette Book Group Us), tarjoan kilpailun. Voittajia on kaksi, joista toinen saa kopion “Indognitosta” ja toinen saa Golden Noucher Trixie Koontzin “Bliss To You” -kopion “Bliss To You”. Sisäänpääsymenetelmiä on kolme. Voit valita yhden tai siirtyä kaikkiin kolmeen menetelmään, jos haluat:

1. Laaduta vieras julkaisu kyseiselle muttille

2. Tallenna arvio kyseisestä muttista

3
– Mitä olet löytänyt blogistani? Kuinka se on auttanut sinua?
-Millaisia ​​viestejä ilahdut lukemisesta (30 päivän haasteet, henkilökohtaiset tarinat sekä minä, rotuprofiilit, säännölliset kysymykset, koulutus sekä tottumukset jne.)
– Mitä viestejä vältät yli tai löydät todella väsyttävän (katso yllä)?
– Mitä haluaisit nähdä paljon enemmän?
– Mitään muuta?

Kilpailu päättyy torstaina 2. lokakuuta keskipäivällä. Jokainen, joka tulee, saa linkin ja mainitsee blogissani. Tietysti julkaistaan ​​kaikki vierasviestit, jotka olettavat, että ne sopivat blogiini.

Kiitos!

(Kuva pilkkuista.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *