Koiran kanssa pelaamisen edut

Hinaajan edut koiran kanssa

Viimeksi päivitetty 4. kesäkuuta 2018 kirjoittanut Puppy vuotaa 20 kommenttia

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Laika samoin kuin pelaan melkein päivittäin sodanpeli – se on fyysisesti väsyttävää, psykologisesti stimuloivaa ja vain tavallista hauskaa. Sen lisäksi, että hinaus ei aiheuta vanhasta näkyvästä myytistä, hinaus ei aiheuta koirien aggressiota.

Jos etsit hauskaa peliä pelaamaan koirasi, yritä lisätä hinaajan peli koiran jokapäiväiseen rutiiniin. Hinaaja on sekä psykologisesti ja fyysisesti väsyttävä koirille, samoin kuin erinomainen tapa parantaa koirasi sidosta. Tässä on hyötyä pelaamisesta koiran kanssa.

Miksi sinun pitäisi pelata peliä koiran kanssa

Vanhat instituutioiden kunto -ohjaajat tekivät todella erinomaisen tehtävän lannistaa sodan pelaamista. Se on edelleen yksi tyypillisimmistä kysymyksistä; “Eikö se tee koirani aggressiivisesta?” Ei, se ei tee koirista aggressiivista. Se ei myöskään tee koirasi näkemään sinua heikkona tai vähemmän hallitsevana, jos annat hänen voittaa. Jos annat koiran pelin, se saa hänet ilahduttamaan peliä vielä enemmän, samoin kuin heille erinomainen luottamuksen rakentaja.

Sodan pelaaminen koiran kanssa on erinomainen tapa psykologisesti ja fyysisesti käyttämään koiraa. Minuutin minuutti se on paras tapa auttaa kaatamaan jonkin verran energiaa – niin koirille että omistajille.

Löydät silti satunnaisen kunto -ohjaajan, joka käskee edelleen ihmisiä olemaan pelaamatta koiransa kanssa. He väittävät, että koiran kanssa pelaaminen johtaa hallitsevaan asemaan ja aggressioon liittyviin kysymyksiin. Se on kuitenkin vanha laitoksen myytti. Ei ole löydetty todisteita, jotka viittaavat yhteyteen hinauksen ja aggression välillä. Itse asiassa todisteitamme on, että hinaus on erinomainen luottamuksen rakentaja, samoin kuin se, että se on hauska tapa pitää koiramme harjoitettu ja viihdytetty.

Interaktiivinen leikki pitää koirat terveinä ja onnellisina

Koiran kanssa sodan pelaamisen pelaaminen on yksi yksinkertaisimmista menetelmistä harjoittaa mielekästä leikkiä koiran seuralaisten kanssa. Se on erinomainen harjoitus niin koirille sekä omistajalle, samoin kuin koirallemme psykologisesti vaikea.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat havainneet, että mitä paljon enemmän koiraa harjoittaa sitä vähemmän todennäköistä, että hän on käyttäytymisongelmia. Koirien, jotka osallistuivat omistajiensa kanssa, havaittiin myös olevan paljon vilkkaampia kuin paljon todennäköisemmin löydettäviä, kun niitä kutsutaan.

Tutkijoiden keskuudessa on kasvava hyväksyntä siitä, että leikki on erittäin, erittäin välttämätöntä, samoin kuin tyyppi ja leikkitaajuus ovat todella suuri merkki koiran korkeasta elämänlaadusta. – Mark Evansin entinen RSPCA: n päällikkö eläinlääkäri

Hinaaja ei tee koirasta aggressiivista

Tutkimuksissa tutkijoiden tutkimuksissa havaittiin, että omistajiensa kanssa hinaavilla koirilla on suurempi luottamus ja mukautuvuus, mikä viittaa siihen, että he olivat paljon kuuliaisempia. Täysin sama tutkimustutkimus havaitsi myös, että koirien, jotka osallistuivat paljon karkeampiin asuntopeleihin, kuten HUG: n, havaittiin osoittavan vähemmän erotteluun liittyvää käyttäytymistä.

Koirat ovat erittäin sosiaalisesti suuntautuneita. Merkittävä leikki, kuten hinaa, on erinomainen tapa viettää korkealaatuista aikaa koiran kanssa ja parantaa siteitäsi. Hinaaja on koiran tyydyttävä toiminta; Se on interaktiivinen peli, joka tarjoaa koirillesi erinomaisen poistoa heidän henkiselle että fyysiselle toiminnalleen.

Hinaa voidaan käyttää positiivisena vahvistuksena

Monet asiantuntijakoirien kunto -ohjaajat hyödyntävät paljon muutakin kuin vain hoitaa koiriensa kanssa työskennellessään. Jos olet katsellut, että koirat koulutetaan K9 -viranomaisten työhön, asevoimien koirankoulutukseen tai ketteryyteen, olet todennäköisesti nähnyt kunto -ohjaajan pitävän hinaajan lelua käsissään. Kun koira täydentää suositeltavia tapoja, hän on palkittu nopealla hinauspelillä.

Jos koirasi nauttii hinaajan pelistä, yritä käyttää sitä palkkiona seuraavassa harjoittelussa. Laikalle se on paljon ilahduttavampaa kuin koiran herkut – joista monet hän sylkee hinaajan pelin hyväksi.

Hinaajan edut koiran kanssa

Koiran kanssa on olemassa lukuisia etuja sodan hinauksen pelaamisesta. Hinaajan ensisijaisiin etuihin kuuluu:

Minuutin minuutin ajan se on yksi koveimmista kehityskoirallesi.

Hinaaja tarjoaa koirillesi erinomaisen henkisen ja fyysisen harjoituksen.

Hinaaja vahvistaa sitettäsi koiran kanssa.

Helppo tapa vahvistaa kuuliaisuusperusteita ja auttaa lisäämään koiriasi impulssien hallintaa.

Ohjaa tuhoavaa pureskelua.

Hinaajat kehittävät koirien luottamusta. (varsinkin jos annat hänen voittaa)

Luo hyödyllisen häiriötekijän työskennellessään muiden käyttäytymisen löytämiseksi.

Ohjeet koiran kanssa pelaamisesta

Hinaa on erinomainen peli pelata koirasi kanssa, mutta on välttämätöntä pitää muutama ohje mielessä. Tässä on muutama perusohjenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *