Yritätkö löytää mittatilaustyönä valmistettua lemmikkieläinkoiraa?

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Yksi ystävistäni on työskennellyt arkkitehtuuriyrityksessä viimeisen vuoden ajan, mutta hänellä on äskettäin ollut kutina suunnittelemaan räätälöityjä lemmikkieläinkoirakoita. Meillä oli tapana aina ollut lemmikkieläinkoirakoita perhekoirillemme kotona. Valitettavasti, koska asun pienessä huoneistossa vain terassilla, minulla ei ole ollut ylellisyyttä saada lemmikkieläinkoiran talo, puhumattakaan räätälöityistä lemmikkieläinkoiratalosta karvaisille ystävilleni (toivottavasti se kaikki muuttuu, kun etsin Hanki talo, jolla on suuri takapiha).
Pysähdyin arkkitehtuurikaverini talosta toisena päivänä ja sain ensimmäisen käden katselun hänen räätälöityjen lemmikkieläinten koiran prototyyppeistä. Tyttöystäväni vanhempien koiralla Yukilla oli jopa mahdollisuus testata tämä koira kotiin.
Mukautetut käsityöläiset lemmikkieläinkoira
En usko, että hänellä on vielä nimiä näille taloille, joten kutsumme vain prototyyppiä 1 käsityöläisen lemmikkieläinkoiran taloon.
Yuki Test ajaa lemmikkikoiran taloa

Jep, se on ystävämme Yuki testaa yhtä tämän pienen asuinpaikan kuistilla. Se näyttää melko mukavalta!
Tämän lemmikkieläinkoiran talon toinen kulma on saman talon toinen kulma… ja sama koira… tällä kertaa harjoittelemalla istuntoa. Sisällä voi nähdä, että on hieno pieni koira sänky pitääksesi pienen kaverisi rentouttavana ja lämpimänä.
Sivun käsityöläisen lemmikkieläinkoiran talosta. Tässä on sivukulma ja näet Luken taustalla, joka on sulkeutunut hänen lemmikkieläinkoiran sänkyyn. En ole liian varma, mikä hinnoittelu on näissä räätälöityjen lemmikkieläinkoirien taloissa, mutta olen varma, että voit työskennellä hinnoittelussa suunnittelijan kanssa.
Olen yrittänyt löytää uuden kodin (ihmisen koti, joka on) muutaman vuoden ajan ja pidän todella tämän käsityöläisen lemmikkieläinkoiran talon arkkitehtuurista (olen todella tarkistanut Eichler -koteja). Toivottavasti jos voin löytää ihanteellisen Eichler-kodin, voin tilata kaverini suunnittelemaan kauniita vuosisadan puolivälissä modernia Eichler Doggy -kotia Stetsonille, Linusille ja Adellelle. Ensinnäkin ensin … Minun on löydettävä uusi koti minulle ja koirille. Toivota meille onnea!

Yritätkö löytää mittatilaustyönä valmistettua lemmikkieläinkoiraa? Jos näin on, kerro meille, mitä yrität löytää alla olevasta kommenttiosasta. Mitä ihmiset ajattelevat näitä räätälöityjä käsityöläisten koirakoteja? Onko sinulla jo lemmikkieläinkoirakoita sinulle karvaisia ​​ystäviä?
PÄIVITYS: Kuulimme, että hinnoittelu tulee olemaan jonkin verran 400–600 dollaria koiran koosta riippuen. Tässä on paljon enemmän kuvia tästä lemmikkieläinkoiratalosta. Tein myös joitain päivityksiä viestiin epäilemättä, että tämä on käsityöläinen bungalow -tyylinen lemmikkikoiratalo.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – paras uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpentumme rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkieläinkoiran ruoka, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostamisesta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *